Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου ενημερες σε ολα...!!!Λυστε μου μια απορια!!!Μετα την αποβολη μου κι αφου εχουν περασει 6 μηνες απο τοτε εκτος οτι δεν εχω καταφερει να ξαναμεινω εγκυος που ετσι οπως παει δεν βλεπω να ξαναμενω εχουν αλλαξει και τα συμπτωματα της περιοδου μου!!Δηλαδη ενω προ εγκυμοσυνοαποβολη πριν μου ερθει η περιοδος πρηζοταν το στηθος μου και πονουσε πολυ πλεον αυτο δεν συμβαινει!!!υπαρχει καποιο προβλημα αραγε???και φοβαμαι ολο και πιο πολυ γιατι και δεν εχω τα ιδια συμπτωματα πια και δεν μενω εγκυος ξανα!!!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ????ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!:evil:

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου ενημερες σε ολα...!!!Λυστε μου μια απορια!!!Μετα την αποβολη μου κι αφου εχουν περασει 6 μηνες απο τοτε εκτος οτι δεν εχω καταφερει να ξαναμεινω εγκυος που ετσι οπως παει δεν βλεπω να ξαναμενω εχουν αλλαξει και τα συμπτωματα της περιοδου μου!!Δηλαδη ενω προ εγκυμοσυνοαποβολη πριν μου ερθει η περιοδος πρηζοταν το στηθος μου και πονουσε πολυ πλεον αυτο δεν συμβαινει!!!υπαρχει καποιο προβλημα αραγε???και φοβαμαι ολο και πιο πολυ γιατι και δεν εχω τα ιδια συμπτωματα πια και δεν μενω εγκυος ξανα!!!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ????ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!:evil:

Βρε κοριτσάκι μην αγχώνεσαι. Είναι λογικό μετά από μια εγκυμοσύνη, είτε επιτυχημένη είτε αποτυχημένη, να αλλάζει ο κύκλος σου. Εγώ πχ που κλείνω 2 μήνες που χασα το μωράκι μου έχω πλέον πονοκέφαλο και ζαλάδες καμιά βδομάδα πριν αδιαθετήσω. Κι ενώ πονούσα πριν αρκετά και δεν είχα πολλή ροή τώρα έχω μεγαλύτερη ροή χωρίς σχεδόν καθόλου πόνους. Το σημαντικό, τουλάχιστον απ' όσα μου πε ο γιατρός μου είναι να μην απορρυθμιστεί ο κύκλος σου και έχεις μεγάλες καθυστερήσεις (εμένα μ πε ν ανησυχώ πάνω από τις 40 μέρες) ή να μην έχεις κάθε 20 μέρες π, εκτός αν έτσι ήταν από πριν. Εμένα πάντως μάλλον γύρισε στα φυσιολογικά της αυτή τη φορά έκανα κύκλο 27 ημερών και είναι η 2η φορά που αδιαθετώ μετά την αποβολή. Είναι δύσκολη η ψυχολογία σου και σου φταίνε όλα σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μην τρελαίνεσαι όμως και μην στρεσάρεσαι δε βοηθάς το σώμα και την ψυχολογία σου!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Θελω πισω αυτο που εχασα!!!δεν το αντεχω!!τον αλλο μηνα θα γεννουσα!!ολα ειναι αλλιως φοβαμαι μηπως μετα την αποβολη αλλαξαν ολα και δεν μπορω να μεινω εγκυος ξανα!!:-(

Θα συμφωνησω με την mooody.Εγω μεσα σε ενα χρονο εχω μια γεννα και μια αποβολη...Ευτυχως ο κυκλος μου δεν αποριθμιστηκε...Το γεγονος οτι δεν μενεις εγκυος ειναι γιατι εισαι αγχωμενη πιστευω...και μπορει να μην υπολογιζεις σωστα τις γονιμες σου!!!Το επαθα και εγω μετα την γεννα προσπαθουσα για 6 μηνες και τπτ...ενα μηνα που ειχα επαφες καθε δυο μερες τσουπ ηρθε....Οπως και τωρα , εκανα το ιδιο γιατι ειμαι σκραπας με τον υπολογισμο των γονιμων γιατι μια εχω 26 μερες κυκλο μια 28 λογο ιστορικου και ετσι εκανα το γνωστο επαφες απο την 9 μερα μεχρι την 18 μερα παρα μερα και δεν το σκεφτομουν και ετσι 1400 χοριακη....

Να ξερεις οτι το αγχος ανεβαζει και την προλακτινη που δεν βοηθαει...Αληθεια ο κυκλος σου ειναι οκ ? αργει ? προλακτινη εχεις κοιταξει ? γιατι αν ειναι ανεβασμενη μπορει να σου βαζει ενα μικρο εμποδιο....

Θελω πισω αυτο που εχασα!!!δεν το αντεχω!!τον αλλο μηνα θα γεννουσα!!ολα ειναι αλλιως φοβαμαι μηπως μετα την αποβολη αλλαξαν ολα και δεν μπορω να μεινω εγκυος ξανα!!:-(

Σε καταλαβαινω , εγω σε 11 μερες εχω το χρονο του μωρου μου το οποιο γεννησα νεκρο 38 εβδομαδες...Ομως δεν μπορω να το εχω πισω...Δυστυχως...ΠΡΕΠΕΙ να εισαι δυνατη και να κανεις την προσπαθεια σου χωρις φοβο και με τσαμπουκα!ακους κοριτσι μου ???χχχ

Διαφημίσεις

Ο κυκλος μου ειναι φυσιολογικος οπως ηταν και πριν καθε 28 με 30 ημερες το πολυ!!τις γονιμες μερες τις γνωριζω αλλα εμεις το εχουμε ξεσκισει συγνωμη κιολας το θεμα!!καθε μερα!!χαχχαχχαχ!!!προλακτινη εχω κανει την τριτη ημερα του κυκλου ηταν 10.9 με φυσιολογικες τιμες 2,8-29,2!!!θεωρειται ανεβασμενη???

Να ξερεις οτι το σπερμα ειναι πιο καλο και εχει καλυτερη κινητικοτητα αν κανεις μερα παρα μερα!!!Και το καθε μερα βλαπτει!Αλλα βασικα να μην αγχωνεσαι και να μην το σκεφτεσαι...προσπαθησε να ασχοληθεις με κατι αλλο για να μην το σκεφτεσαι!!!Να φανταστεις εγω ξεσηκωσα και εβαψα ολο το σπιτι (ασε εγω ειμαι τρελη ξερω) αλλα θα τρελενομουν δεν γινοταν αλλιως...ετσι λοιπον ξεχαστηκα....βγες με φιλες , πανε βολτες...η ψυχολογια ειναι το νο1.Ποσω ετων εισαι ? απο οτι βλεπω αν βλεπω σωστα εισαι και μικρουλα!!!χχχ

ειμαι 29!!:wink:λες δηλαδη οτι ειναι θεμα αγχους!!οταν εμεινα εγκυος εμεινα μεσα σε 3 μηνες!!σχετικα γρηγορα!!πιστευα οτι θα ηταν το ιδιο ευκολο και τωρα περναει ο καιρος και τιποτα!!μου βρηκαν και ενα μικρο ενδοτοιχοματικο ινομυωμα και μου ειπαν οτι δεν παιζει κανενα ρολο και να μην το πειραξω τοσο μικρο που ειναι!!(9χιλιοστα)

Χελωνίτσα μου και εγω με τη σειρα μου θέλω να σου δώσω κουράγιο... εχασα το κοριτσάκι μου στους 4 μηνες από ηλίθιο ατύχημα, αν και αργότερα έμαθα ότι θα είχε πολλά προβλήματα άμα γεννιόταν. Ακριβώς την ίδια αντίδραση είχα και εγώ. Το ήθελα πίσω. Την είχα τάξει κιόλας γτ τα προβλήματά μου είχαν αρχίσει από το δεύτερο μήνα και όταν το έχασα τα έβαλα με την Αγία Βαρβάρα που το πήρε κοντά της. Έχουν περάσει 2 μηνες από τότε και ακόμα λέω από μέσα μου: αχ τώρα 8α ήμουν 6 μηνών. Ο χρόνος θα κλείσει τις πλήγές σου.

Καλή δύναμη!!!

Διαφημίσεις

markela35 ΕΥΧΟΜΑΙ (και γράφω με κεφαλαία γιατί πραγματικά φωνάζω από χαρά και συγκίνηση) ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΝΑ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΡΟΔΑΛΟ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!! Χάρηκα πάρα πολύ που πήγαν όλα καλά!

xelonitsa1984 , mikrimama_93, Να ξέρατε πως σας νιώθω.... Σε 4 μέρες κλείνω 2 μήνες από κείνη τη μέρα και ο χρόνος μοιάζει να χει παγώσει! δεν περνάει λεπτό να μην το σκεφτώ, αφού περπατάω στο δρόμο και λέω από μέσα μου συνέχεια το ίδιο: " έχασα το μωρό μου, έχασα το μωρό μου..." είναι πολύ δύσκολο και εγώ κορίτσια δυσκολεύτηκα και πολύ με τη σύλληψη, τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια!!!!!!!!!!!! Βυθίζεσαι στην απελπισία. Εγώ δεν ήθελα να κάνω τον έλεγχο που ζητά ο γιατρός μου, δεν ήθελα ν ακούσω για μωρά και ακόμη αντιδρώ πολύ άσχημα σε ατάκες του τύπου: νέοι είστε...." Αϊ σιχτήρ πια μ αυτή την καραμέλα. Όταν άκουσα όμως από τα χείλη του άντρα μου τη φράση: "Αν κάνω ποτέ παιδί θέλω να ναι μόνο μαζί σου... Θέλω να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει και να το παλέψουμε μαζί" είπα τέλος. Θα παλέψω με νύχια και με δόντια να χαρίσω στη σχέση μας αυτό το θείο δώρο. Κι ας τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να ξανασυμβεί κι ας βασανιστώ κι ας περάσω τα 1000000 μύρια βασανα και ταλαιπωρίες μέχρι να το φέρω στον κόσμο δε με νοιάζει! Ας έρθει και να ναι γερό!

Πρέπει να το παλέψουμε και οδηγοί μας πρέπει αν ναι κοπέλες που πέρασαν πολύ χειρότερα αλλά τα κατάφεραν και έζησαν την ευλογία! Έχε πίστη στην Μεγαλόχαρη ή όπου αλλού πιστεύεις. Και ηρέμησε. Σκέψου πως αν είσαι στην τσίτα θα φθείρει και τη σχέση σου και είναι πολύ κρίμα. Εγώ στο τσακ το γλύτωσα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

moody μου ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Μπραβο κοριτσι μου ετσι πρεπει να σκεφτεσαι!!!Ολα θα πανε καλα θα δεις με την βοηθεια της Παναγιας θα ερθει και σε σενα!!!Πολυ συγκινηθικα με τα λογια του αντρα σου μπραβο κοριτσι μου!!Βαλε μπρος και ευχομαι συντομα τα ευχαριστα!!

Markela μου παρακολουθω την ιστορια σου με πολυ μεγαλο ενδιαφερον....ενα θα σου γραψω....ΜΠΡΑΒΟ που δεν το εβαλες κατω......τα καταφερες καλη μου και σου ευχομαι οτι καλυτερο....

Και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα κοριτσια που......ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Θα συμφωνησω με την mooody.Εγω μεσα σε ενα χρονο εχω μια γεννα και μια αποβολη...Ευτυχως ο κυκλος μου δεν αποριθμιστηκε...Το γεγονος οτι δεν μενεις εγκυος ειναι γιατι εισαι αγχωμενη πιστευω...και μπορει να μην υπολογιζεις σωστα τις γονιμες σου!!!Το επαθα και εγω μετα την γεννα προσπαθουσα για 6 μηνες και τπτ...ενα μηνα που ειχα επαφες καθε δυο μερες τσουπ ηρθε....Οπως και τωρα , εκανα το ιδιο γιατι ειμαι σκραπας με τον υπολογισμο των γονιμων γιατι μια εχω 26 μερες κυκλο μια 28 λογο ιστορικου και ετσι εκανα το γνωστο επαφες απο την 9 μερα μεχρι την 18 μερα παρα μερα και δεν το σκεφτομουν και ετσι 1400 χοριακη....

Να ξερεις οτι το αγχος ανεβαζει και την προλακτινη που δεν βοηθαει...Αληθεια ο κυκλος σου ειναι οκ ? αργει ? προλακτινη εχεις κοιταξει ? γιατι αν ειναι ανεβασμενη μπορει να σου βαζει ενα μικρο εμποδιο....

Παρακαλουθω χρονια το forum αλλα ποτε δεν σκεφτηκα να κανω εγγραφη...τελευταια εμπενα σχεδον καθε μερα με την ελπιδα να διαβασω τα ευχαριστα νεα για σενα...Τοσο πολυ εχω συγκλονιστει με την ιστορια σου και κυριως με το θαρρος και την δυναμη σου!!!Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!Αν και δεν σε γνωριζω κλαιω απο χαρα....ευχομαι σε ολες τις κοπελες να κανουν μωρακι!!!

Markela μου παρακολουθω την ιστορια σου με πολυ μεγαλο ενδιαφερον....ενα θα σου γραψω....ΜΠΡΑΒΟ που δεν το εβαλες κατω......τα καταφερες καλη μου και σου ευχομαι οτι καλυτερο....

Και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα κοριτσια που......ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ!!!μακαρι να το πετυχω αυτη τη φορα!!!χχχχ

Παρακαλουθω χρονια το forum αλλα ποτε δεν σκεφτηκα να κανω εγγραφη...τελευταια εμπενα σχεδον καθε μερα με την ελπιδα να διαβασω τα ευχαριστα νεα για σενα...Τοσο πολυ εχω συγκλονιστει με την ιστορια σου και κυριως με το θαρρος και την δυναμη σου!!!Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!Αν και δεν σε γνωριζω κλαιω απο χαρα....ευχομαι σε ολες τις κοπελες να κανουν μωρακι!!!

Αν υπαρχει εστω και μια γυναικα που θα προσπαθησει ακομα περισσοτερο διαβαζοντας την δικη μου ιστορια τοτε ειμαι ευτυχισμενη....!!!!Ελπιζω να προσπαθησουν ολες οσο προσπαθω και εγω και να πετυχουμε ΟΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ Αξιζει!!!!!!!!Σ'ευχαριστω , πραγματικα σ'ευχαριστω δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ακομα δυναμη μου δινεις!!!χχχχχ

Διαφημίσεις

Markela μου ένα μεγάλο συγχαρητήρια!! Ελπίζω ο γιατρό σου να σου έχει δώσει να κανείς τις ενέσεις για να μην πηζει το αίμα!!

Κορίτσια αυτό που είπε η moody !! Πίστη θέλει πολύ! Η δεύτερη αποβολή μου ήταν 23 Απρίλη 2011 Μεγ. Σάββατο και ακριβώς ένα χρόνο μετά 23 Απρ. 2012 γεννησα το φως μου!

Να σας πανε όλα καλα!

Γεια σας.

Κάποιες σας θυμάμαι από το χειμώνα, όταν ήμουν έγκυος και έμπαινα εδώ (αλλά ήταν ανεμβρυική, 6 Φλεβάρη έκανα την απόξεση). Απομακρύνθηκα λίγο καιρό γιατί έπρεπε να ξεχαστώ, και τώρα ξαναμπαίνω με μεγάλη χαρά.

Μαρκέλα, μικρή μαμά, σας θυμάμαι έντονα, εύχομαι υγεία, και ό,τι ποθείτε. :)

Κορίτσια, (χελωνίτσα, μούντι, όλες μας) το να το σκεφτόμαστε συνέχεια δεν είναι υγιές, ας το θυμόμαστε. Όπως και όλα τα πράγματα, όχι μόνο το συγκεκριμένο. Μην αφεθείτε σ' αυτό γιατί θα σας καταπιεί, πολεμήστε το τώρα.

Πέρασα κι εγώ μία κρίση τον Απρίλη, δηλαδή ένα μήνα μετά από όταν άρχισα να είμαι καλά, από όταν έληξε το "πένθος". Σαν να μου έλεγε το μυαλό μου "όχι... δεν θα σε αφήσω... ξαναγύρνα εκεί." :? Σκέφτηκα μια μέρα ότι θα ήμουν στον 5ο, και να τα κλάμματα... Έκλαιγα σαν να πέθανε κανείς. Και κράτησε μέρες αυτή η διάθεση.

Ξέρετε κάτι; Δεν του πέρασε! :twisted: Όχι βρε κορίτσια, δεν θα του περάσει! Δεν λέω ότι θα γυρίσετε κουμπάκι, άνθρωποι είμαστε, όχι ρομπότ, αλλά βρείτε ασχολίες και χαρές, και λίγο-λίγο θα γίνει. Εγώ το έριξα στο διάβασμα. Μου κρατάει το μυαλό απασχολημένο, στην αρχή ήταν δύσκολο να συγκεντρώνομαι, όλο έφευγε το άτιμο και πήγαινε σε φουσκωμένες κοιλιές και μωρά, αλλά μετά διαπίστωσα ότι τα κατάφερνα, παράγραφο-παράγραφο στην αρχή, σελίδα-σελίδα έπειτα. Όταν το ξέχασα τελείως - αλλά τελείως! - για μία ώρα συνεχόμενα, ήξερα πως βρισκόμουν σε καλό δρόμο.

Οι χαρές της ζωής νομίζω δεν χαρίζονται, αποκτούνται. Θέλω να πω, το να χαίρεσαι το κάθε τι, όχι απλά να το έχεις. Γιατί πολλοί έχουν παιδιά, πόσοι όμως τα χαίρονται;

Και ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς!

Και...

... Αυτά. Δεν έχει άλλα. Πάλι πολλά είπα. :lol: Σας ορκίζομαι, δεν παίρνω τίποτα ουσίες, μην με παρεξηγείτε. :oops: Φάση είναι κι αυτό, θα μου περάσει (πιστεύω).

Καλησπερα!Εγω μετα την αποξεση δεν ειχα κανονικη περιοδο.Τωρα που θα περιμενα 2η φορα μετα την αποξεση εχω 14 μερες καθυστερηση(εννοειται πως δεν ειμαι εγκυος...).Εχει συμβει σε καποια;Τι φαρμακα δινουν για να ερθει;Γιατι ο γιατρος μου ειπε την προηγουμενη βδομαδα να περιμενω καμια βδομαδα κι αν δεν μου ερθει να παω να με δει.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γεια σας.

Κάποιες σας θυμάμαι από το χειμώνα, όταν ήμουν έγκυος και έμπαινα εδώ (αλλά ήταν ανεμβρυική, 6 Φλεβάρη έκανα την απόξεση). Απομακρύνθηκα λίγο καιρό γιατί έπρεπε να ξεχαστώ, και τώρα ξαναμπαίνω με μεγάλη χαρά.

Μαρκέλα, μικρή μαμά, σας θυμάμαι έντονα, εύχομαι υγεία, και ό,τι ποθείτε. :)

Κορίτσια, (χελωνίτσα, μούντι, όλες μας) το να το σκεφτόμαστε συνέχεια δεν είναι υγιές, ας το θυμόμαστε. Όπως και όλα τα πράγματα, όχι μόνο το συγκεκριμένο. Μην αφεθείτε σ' αυτό γιατί θα σας καταπιεί, πολεμήστε το τώρα.

Πέρασα κι εγώ μία κρίση τον Απρίλη, δηλαδή ένα μήνα μετά από όταν άρχισα να είμαι καλά, από όταν έληξε το "πένθος". Σαν να μου έλεγε το μυαλό μου "όχι... δεν θα σε αφήσω... ξαναγύρνα εκεί." :? Σκέφτηκα μια μέρα ότι θα ήμουν στον 5ο, και να τα κλάμματα... Έκλαιγα σαν να πέθανε κανείς. Και κράτησε μέρες αυτή η διάθεση.

Ξέρετε κάτι; Δεν του πέρασε! :twisted: Όχι βρε κορίτσια, δεν θα του περάσει! Δεν λέω ότι θα γυρίσετε κουμπάκι, άνθρωποι είμαστε, όχι ρομπότ, αλλά βρείτε ασχολίες και χαρές, και λίγο-λίγο θα γίνει. Εγώ το έριξα στο διάβασμα. Μου κρατάει το μυαλό απασχολημένο, στην αρχή ήταν δύσκολο να συγκεντρώνομαι, όλο έφευγε το άτιμο και πήγαινε σε φουσκωμένες κοιλιές και μωρά, αλλά μετά διαπίστωσα ότι τα κατάφερνα, παράγραφο-παράγραφο στην αρχή, σελίδα-σελίδα έπειτα. Όταν το ξέχασα τελείως - αλλά τελείως! - για μία ώρα συνεχόμενα, ήξερα πως βρισκόμουν σε καλό δρόμο.

Οι χαρές της ζωής νομίζω δεν χαρίζονται, αποκτούνται. Θέλω να πω, το να χαίρεσαι το κάθε τι, όχι απλά να το έχεις. Γιατί πολλοί έχουν παιδιά, πόσοι όμως τα χαίρονται;

Και ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς!

Και...

... Αυτά. Δεν έχει άλλα. Πάλι πολλά είπα. :lol: Σας ορκίζομαι, δεν παίρνω τίποτα ουσίες, μην με παρεξηγείτε. :oops: Φάση είναι κι αυτό, θα μου περάσει (πιστεύω).

Δρυαδα κι εγω το ιδιο προσπαθω να κανω τωρα να ξεχαστω με κανενα βιβλιο.Πανω που ενιωθα καλυτερα ξαφνικα ξαναμαυρισε η ψυχη μου.Τον Αυγουστο θα γεννουσα κι οσο πλησιαζει γινομαι και χειροτερα.Ελπιζω να μου περασει και οταν θα ερθει και η εποχη που θα γεννουσα τα της επομενης αποβολης να μην ειμαι ετσι παλι.Η αληθεια ειναι οτι εχω κανει delete την ΠΗΤ της δευτερης εγκυμοσυνης και δεν θυμαμαι ποτε ακριβως ηταν...

3231580x15ta1yz3w.gif

• 2 weeks later...

Δρυάδα μου εχω διαβασει την ιστορια σου και πραγματικά λυπάμαι για ολα αυτα που εχεις περασει. Εύχομαι μέσα από την καρδια μου να κανεις το παιδάκι που επιθυμείς. Μην το βάζεις κάτω. Και ξέρεις κάτι? Είμαι μόνο 20 και παρόλο που δεν ήθελα με τίποτα(στην αρχή) να ξαναμείνω έγκυος, τώρα θέλω και με το παραπάνω. Κακάο μου σε νιώθω, και εγώ Αύγουστο θα γεννούσα. Εύχομαι όλες μας να πετύχουμε τον γλυκό αυτό στόχο μας!!!!!

Καλή δύναμη σε όλες!!!!

Mikrimama εχω διαβασει τι περασες.Τωρα που εισαι πλεον καλα σου ευχομαι γρηγορα εγκυος με ενα υγιες μωρακι!Και σε ολες μας!

Εγω εφοσον αδιαθετησα κιολας νιωθω οτι ειναι και η δευτερη αποβολη παρελθον και οτι εκλεισε ολο αυτο.Το βιβλιο βοηθαει πολυ κοριτσια οντως.Κατι που με χαροποιησε ιδιαιτερα ειναι οτι ειδα στο ονειρο μου κατι σχετικο μ αυτο που διαβαζω τωρα κι αυτο δειχνει οτι το μυαλο μου εχει ξεκολλησει αρκετα απο ολα τα αλλα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Mikrimama εχω διαβασει τι περασες.Τωρα που εισαι πλεον καλα σου ευχομαι γρηγορα εγκυος με ενα υγιες μωρακι!Και σε ολες μας!

Εγω εφοσον αδιαθετησα κιολας νιωθω οτι ειναι και η δευτερη αποβολη παρελθον και οτι εκλεισε ολο αυτο.Το βιβλιο βοηθαει πολυ κοριτσια οντως.Κατι που με χαροποιησε ιδιαιτερα ειναι οτι ειδα στο ονειρο μου κατι σχετικο μ αυτο που διαβαζω τωρα κι αυτο δειχνει οτι το μυαλο μου εχει ξεκολλησει αρκετα απο ολα τα αλλα.

εγω παλι αντι να διαβαζω, γραφω βιβλιο.!!!!! χαχα ειναι και αυτος τροπος εκτονωσης.χαιρομαι που ολα τα βάζεις πίσω και κανεις μια νεα αρχη!!!

Καλή δυναμη και καλή τυχη!!