Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ροζ υγρα στα μεσα του κυκλου

Recommended Posts

Παρατηρω εδω κ 4 μερες ροζ κ καφε εκκρισεις,οι οποιες αρχισαν 2 μερες πριν την μερα ωορρηξιας.Εχθες ενιωσα κ καποια τσιμπηματα χαμηλα στην κοιλια μου.Δεν μου εχει ξανα συμβει κατι παρομοιο κ ο κυκλος μου ειναι σταθεροτατος.Περα απο την ωορρηξια μπορει να ειναι κατι αλλο?

Διαφημίσεις

Παρατηρω εδω κ 4 μερες ροζ κ καφε εκκρισεις,οι οποιες αρχισαν 2 μερες πριν την μερα ωορρηξιας.Εχθες ενιωσα κ καποια τσιμπηματα χαμηλα στην κοιλια μου.Δεν μου εχει ξανα συμβει κατι παρομοιο κ ο κυκλος μου ειναι σταθεροτατος.Περα απο την ωορρηξια μπορει να ειναι κατι αλλο?

γεια σου στελλα.

εισαι σιγουρη οτι ειχες ωορρηξια τη συγκεκριμενη μερα? ή πας απλά βασει ημερομηνιων κλπ?

cpVWp3.png

γεια σου στελλα.

εισαι σιγουρη οτι ειχες ωορρηξια τη συγκεκριμενη μερα? ή πας απλά βασει ημερομηνιων κλπ?

Με βαση την ημερομηνια.Τι μπορει να ειναι?:|

μήπως είσαι έγκυος σκέφτομαι!

τελευταία φορά που ήρθες σε επαφή?

Στην 11η κ στην 13η μερα οπου στην τελευταια το βραδυ ειδα τις κηλιδες.Εγκυμοσυνη με τοσες κηλιδες?Ειχα ακουσει για λιγες ροζ κηλιδες κατα την εμφυτευση αλλα 4 μερες δεν ειναι πολλες?

Διαφημίσεις

μπορεί και να είσαι αλλιώς αν έχεις κάνει ελεύθερα μπορεί να είναι η εμφύτευση....

hiEW.pngpFRip3.png

Στην 11η κ στην 13η μερα οπου στην τελευταια το βραδυ ειδα τις κηλιδες.Εγκυμοσυνη με τοσες κηλιδες?Ειχα ακουσει για λιγες ροζ κηλιδες κατα την εμφυτευση αλλα 4 μερες δεν ειναι πολλες?

εμένα μου φαίνεται πιθανό! οπότε είσαι μόνο 17 μέρες μετά την επαφή?

cpVWp3.png

Ελευθερα δεν κανω απλα πολλες φορες ξεκινησαμε χωρις προφυλαξη και μετα βαζαμε προφυλακτικο.Αλλα για πολυ λιγο γινοταν αυτο.Σημερα ειμαι ναι στην 17 η μερα.Εαν κανω χοριακη δεν θα ειναι πολυ χαμηλη?

Ελευθερα δεν κανω απλα πολλες φορες ξεκινησαμε χωρις προφυλαξη και μετα βαζαμε προφυλακτικο.Αλλα για πολυ λιγο γινοταν αυτο.Σημερα ειμαι ναι στην 17 η μερα.Εαν κανω χοριακη δεν θα ειναι πολυ χαμηλη?

τότε λίγο δύσκολο (για προσπερματικα υγρα), αλλά και πάλι οχι απιθανο!

καλύτερα να περιμένεις μια βδομάδα ακομη..

cpVWp3.png

τότε λίγο δύσκολο (για προσπερματικα υγρα), αλλά και πάλι οχι απιθανο!

καλύτερα να περιμένεις μια βδομάδα ακομη..

Πιο πολυ φοβαμαι για κυστες ή τιποτα τετοιο παρα για εγκυμοσυνη.Θα περιμενω να δω πως θα παει.Σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!:-)

Διαφημίσεις

Πιο πολυ φοβαμαι για κυστες ή τιποτα τετοιο παρα για εγκυμοσυνη.Θα περιμενω να δω πως θα παει.Σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!:-)

δε γνωρίζω για σιγουρα, αλλά ξερω πως αν σκασει κυστη ΠΟΝΑΣ, οχι αστεια.

ευχομαι να ειναι/μην ειναι οτι θελεις! :)

cpVWp3.png

δε γνωρίζω για σιγουρα, αλλά ξερω πως αν σκασει κυστη ΠΟΝΑΣ, οχι αστεια.

ευχομαι να ειναι/μην ειναι οτι θελεις! :)

Σ'ευχαριστω πολυ,εχω κλεισει ραντεβου με γυναικολογο μεσα στην βδομαδα.Παρ'ολα σημερα παρατηρησα πρηξιμο μοναχα στο αριστερο μου στηθος κ πονο.Μηπως...?:confused: