Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΙΔΕ ΡΩΜΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

επειδη τα ασιδερωτα εχουν φτασει στο ταβανι και επειδη δεν φημιζομαι για την προκοπη μου.....βοηθηστε με....ολοι μου λενε να παρω συστημα σιδερωματος,τι λετε? αξιζει τον κοπο ? πειτε καμμια μαρκα δοκιμασμενη????? στιρελλα μου εχουν πει, αλλα εγω ειδα οτι η ζημενς εχει τα περισσοτερα βατ.με χρι το σαββατο πρεπει να αγορασω...αλλιως θα παρω ρουχα μιας χρησης...χαχαχαχααχα

Διαφημίσεις

Ενα θα σου πω.... πρεσα!!!! Οποιο συστημα σιδερ. δοκιμασεις, ποτε δεν θα ειναι πιο γρηγορο κ αποτελεσματικο απο μια πρεσα... Φανταζομαι οτι θα ειναι πιο ακριβη αλλα κραταει μια ζωη. Για παραδειγμα εγω (2 παιδια+ συζυγος) εχω μια προιστορικη της γιαγιας μου (καπου 25-30 ετων δλδ), η οποια με εχει σωσει!!!! Φανταζομαι πως θα ειναι οι πρεσες τελευταιας τεχνολογιας... Ακου σκηνικο: κοιμιζεις παιδια, ξεμπερδευεις με λοιπες δουλειες, βαζεις την πρεσα πανω στο τραπεζι, καθεσαι, ανοιγεις τηλεοραση/ραδιο/Η-Υ, σιδερωνεις ανετοτατα κ δεν καταλαβαινεις ποσα πλυντηρια σιδερωσες τοσο γρηγορα!!! (Εγω περιπου 4-5 την ωρα - κ εχω 8kg πλυντηριο).:P:p:p:p:p

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Ενα θα σου πω.... πρεσα!!!! Οποιο συστημα σιδερ. δοκιμασεις, ποτε δεν θα ειναι πιο γρηγορο κ αποτελεσματικο απο μια πρεσα... Φανταζομαι οτι θα ειναι πιο ακριβη αλλα κραταει μια ζωη. Για παραδειγμα εγω (2 παιδια+ συζυγος) εχω μια προιστορικη της γιαγιας μου (καπου 25-30 ετων δλδ), η οποια με εχει σωσει!!!! Φανταζομαι πως θα ειναι οι πρεσες τελευταιας τεχνολογιας... Ακου σκηνικο: κοιμιζεις παιδια, ξεμπερδευεις με λοιπες δουλειες, βαζεις την πρεσα πανω στο τραπεζι, καθεσαι, ανοιγεις τηλεοραση/ραδιο/Η-Υ, σιδερωνεις ανετοτατα κ δεν καταλαβαινεις ποσα πλυντηρια σιδερωσες τοσο γρηγορα!!! (Εγω περιπου 4-5 την ωρα - κ εχω 8kg πλυντηριο).:P:p:p:p:p

Εγώ δεν έχω ασχοληθει με πρέσα, αλλά έχω πάρει stirella εδώ & χρόνια από το σούπερ μάρκετ μάλιστα. Την έχω 5 χρόνια & είναι σκυλί. Μάλιστα πρόσεξα πως τότε που την πήρα ήταν πανάκριβη & την πήρα με δόσεις από την κάρτα μου. Τώρα φαίνεται λόγω ανταγωνισμού έχει πέσει στα μισά λεφτά.???? ή ίσως λόγω κρίσης...& καινούργιο μοντέλο!!!!! ;):shock:

εγώ με τη στιρέλα καθόλου δεν έμεινα ευχαριστημένη, το απλό μου σίδερο, σιδέρωνε καλύτερα. Η μαμά μου είχε ε΄να σύστημα σιδερώματος αριέτε που το αγόρασε 30 ευρώ από τα καρφούρ και ήταν κλάσεις ανώτερο.

Εγώ πήρα πρέσα και σώθηκα. Μόνο πουκάμισα δεν μπορώ να σιδερώσω