Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πιθανη εγκυμοσυνη?

Recommended Posts

Γεια σας! Εχω πολυκυστικες ωοθηκες κ ως εκ τουτου ο κυκλος μου ειναι αρκετα μεγαλος περιπου 45 μερων.. Στις 9 Μαιου ηρθαμε σε ελευθερη επαφη με τον συντροφο μου και ηταν η 1η μερα της περιοδου μου(μετα την επαφη αδιαθετησα). Σημερα ειναι η τριτη μερα που εχω λιγα καφε υγρα. Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης? Και μηπως ξερετε ποτε πρεπει να κανω τεστ η χοριακη?? Ευχαριστω!!

Διαφημίσεις

Γεια σου,

θεωρώ λίγο απίθανο να έχεις μείνει έγκυος την πρώτη μέρα της περιόδου σου.Όσο άστατος και να είναι ο κύκλος σου,για να έχεις περίοδο εκείνη την μέρα δεν υπάρχει περίπτωση να είχες και έτοιμο ωάριο για ωορυξία.

Αν ήμουν στην θέση σου θα περίμενα να έρθει η περίοδος ξανά,και αν ξεπεράσεις το όριο των 45 ημερών που λες ότι μπορεί να διαρκέσει ο κύκλος σου,τότε κάνε χοριακή.

yxUep3.png

Y8Nsp3.png

Γεια σας! Εχω πολυκυστικες ωοθηκες κ ως εκ τουτου ο κυκλος μου ειναι αρκετα μεγαλος περιπου 45 μερων.. Στις 9 Μαιου ηρθαμε σε ελευθερη επαφη με τον συντροφο μου και ηταν η 1η μερα της περιοδου μου(μετα την επαφη αδιαθετησα). Σημερα ειναι η τριτη μερα που εχω λιγα καφε υγρα. Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης? Και μηπως ξερετε ποτε πρεπει να κανω τεστ η χοριακη?? Ευχαριστω!!

αν υποπτευεσαι εγκυμοσυνη και την περιοδου σου την βλεπεις περιεργη θα μπορουσε να εγινε τον προηγουμενο μηνα κ απλα να σου ηρθε ψευτοπεριοδο αλλα για την 1η μερα περιοδου αποκλειεται να εγινε κατι!

Κ εγω το θεωρουσα απιθανο αλλα με προβληματισαν τα καφε υγρα γτι διαβασα οτι μπορουν να εμφανιστουν δυο βδομαδες μετα την συλληψη κ κατα την εμφυτευση του ωαριου..

ναι τα καφε υγρα ,υπο κανονικές συνθήκες θα μπορούσαν να είναι από την εμφύτευση,αλλά θεωρώ απίθανο να συνδέεται με αυτό στην περίπτωση σου γιατί δεν ήσουν σε μέρες ωορυξίας όταν είχες την επαφή.

Εγω και στις δύο μου εγκυμοσύνες,δεν είχα το παραμικρό σημάδι εμφυτευσης.

Ισως τωρα αυτά που έχεις να είναιά από άγχος ή και αλλαγή κύκλου.

yxUep3.png

Y8Nsp3.png

Διαφημίσεις