Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ζαχαροπλαστείο για παιδική τούρτα στη Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Κορίτσια βοήθεια!Θέλω προτάσεις για ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη.Καμιά ιδέα?περυσι την παιδική τούρτα την κάναμε σε γνωστό ζαχαροπλαστείο και πέρα απ'το ότι δώσαμε ένα σκασμό λεφτά,η τούρτα ήταν απλά αδιάφορη.Όχι ότι ήταν χάλια,αλλά ήταν άνοστη δεν είχε καμία γεύση.Οπότε θα ήθελα φέτος να το ψάξω λίγο περισσότερο ;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Θα σου προτείνω το ζαχαροπλαστείο "Ντάλια", στην Τούμπα, κάτω από το γήπεδο του Πάοκ-οδό δεν θυμάμαι τώρα, αλλά θα το ψάξω και θα σε πω-, πάντως είναι στην πρώτη παράλληλο οδό με την Ανατολικής Θράκης. Εκεί κάνω πάντα τις τούρτες των παιδιών μου και εκτός ότι είναι πεντανόστιμες είναι και 1-2 ευρώ πιο φθηνές από αλλού που είχα ρωτήσει. Με το καλό να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας!

καταλαβα που ειναι,μη ψαχνεις αδικα,σ ευχαριστω πολυ!δεν εχει τυχει να δοκιμασω κατι απο το συγκεκριμενο ζαχαροπλαστειο,αλλα νομιζω πως εχω ακουσει κι αλλη φρα για τα νοστιμα γλυκακια του.ισως πρεπει πλεον να δοκιμασω.ξερεις περιπου τιμη το κιλο;κ μπορει να κανει ο,τι παρασταση θελω;

Αν θυμάμαι καλά είχαμε πληρώσει 10 ευρώ το κιλό, και ναι μπορεί να σου κάνει ό,τι παράσταση θες. Εμείς πέρυσι είχαμε τον Μπομπ τον μάστορα και φέτος τον σπάιντερμαν! Όλοι είχαν να λένε για το πόσο νόστιμη είναι η τούρτα! (Καππαδοκίας είναι η οδός.)

10€ το κιλό??? πολύ καλή τιμή! πέρυσι την είχαμε πληρώσει 18€ το κιλό + την παράσταση,αλλά η απογοήτευση ήταν στην γεύση... πραγματικά αδιάφορη.... οπότε φέτος θέλω να είναι νόστιμη. Θα δω αν προτείνουν τα κορίτσια εδώ τίποτα,ειδάλλως θα το δοκιμάσω το ζαχαροπλαστείο φέτος.

Διαφημίσεις

Εμείς για λόγους γεύσης και ποιότητας παίρνουμε από τον Μίλτο που έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία αλλά δεν είναι τόσο φτηνός. Το Plaisir θυμάμαι έχει τρομερή ποικιλία αλλά ποιοτικά για μένα Μίλτος. Εκτός κι αν το έχεις (γιατί εγώ γλυκό με τίποτα) και φτιάξεις εσύ τούρτα και την στολίσεις όπως θέλεις!!

έχουμε πάρει και από Μίλτο και δεν ενθουσιαστήκαμε.Ενώ τα γλυκά του είναι τα περισσότερα πολύ ωραία (φαν κι εμείς),στις τούρτες δε ξέρω τι γίνεται...:cry: Για να την κάνω μόνη ούτε λόγος,κι εγώ δεν το χω με τα γλυκά:oops:

Για τον Τάσο στο Πανόραμα έχετε ακούσει κάτι? τα γλυκά του είναι τα καλύτερα για μένα,αλλά τούρτα δεν έχω δοκιμάσει.