Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Γειά σας και από εμένα!Ξέρω ότι άργησα να σας γράψω αλλά τώρα βρήκα ευκαιρία να μπω. Λοιπόν, από την Παρασκευή ζω την απόλυτη ευτυχία. Δεν χρειάζεται να σας πω το γιατί...Γνώρισα τον γιό μου, το παλικαράκι μου...

Είχαμε ραντεβού με το γιατρό στη κλινική στις 8.30 ώστε να με ετοιμάσουν και 10.00 να μπούμε στο χειρουργείο. Έτοιμη που λέτε εγώ από τις 9.30 να περιμένω το γιατρό μου. Ήρθε που λέτε ο γιατρός και μου λέει άντε σε λίγο μπαίνουμε αλλά θα περιμένουμε πρώτα να έρθει ο αναισθησιολόγος. Περιμέναμε που λέτε και περιμέναμε, πήγε η ώρα 10.00 πουθενά...Πήγε 11 πουθενά...Δυστυχώς του αναισθησιολόγου του έτυχε ένα έκτακτο χειρουργείο με αποτέλεσμα να έρθει στις 12.00....Μέχρι εκείνη την ώρα εγώ έκανα βόλτες στο διάδρομο με τον όρο στο χέρι και όλους τους δικούς μου , που περιμέναν απ΄έξω , να μπαίνουν ένας ένας να μου κάνουν παρέα!Περιττό να σας πω ότι είχα σκυλοβαρεθεί...Ο μόνος που είχε αγχωθεί ήταν ο καλός μου...Ο οποίος ίδρωνε, ξείδρωνε και ανυπομονούσε....Τελικά όπως σας είπα 12.00 ήρθε ο γιατρός και μπήκαμε στο χειρουργείο...Στις 12.23 άκουσα το ομορφότερο κλάμα του κόσμου...Άκουσα τον αντράκο μου...Όταν μου τον δείξαν δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου...Μέχρι τη στιγμή που βγήκα δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω από τη συγκίνηση...Όταν τον καθαρίσαν και μου τον φέραν η μυρωδιά του με τελείωσε...Το έδωσα το πρώτο φιλί και τότε ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου...Η επόμενη στιγμή που δεν μπόρεσα να κρατήσω τα δάκρυά μου ήταν, όταν είδα στο βίντεο τον άντρα μου να τον παίρνει αγκαλιά...Οι δυο μου αγάπες μαζί!!!

Ο μικρός μου είναι ένα κουκλάκι!!!Γεννήθηκε 3800 και 52 πόντους και υγίέστατος!Όταν βγήκαμε από το μαιευτήριο είχαμε ήδη παχύνει...3870!!!Είναι αρκετά φαγανός και ήσυχος!Κλαίει μόνο όταν είναι να φάει και όταν είναι λερωμένος από κακάκια!!Περισσότερες λεπτομέρεις θα σας πω κάποια άλλη στιγμή που θα βρω χρόνο να ξαναμπώ.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρέα σας όλο αυτό τον καιρό και να σας ευχηθώ τα καλύτερα για τις οικογένειές σας....Φιλάκια πολλά!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακι να σου ζησει,να'ναι γερο και καλοτυχο.συγκινηθηκα με το post σου γιατι μου θυμησε τον ερχομο του φιλιππακου μου.καλως ηρθες λοιπον στο μαγευτικο κοσμο των μαμαδων,θα εχουμε πολλα να πουμε απο δω και περα :D

line_m122_beg_micky_time_1206676800_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Να σας ζήσει! Πολύ ωραία περιγραφή :) Τελικά η καισαρική δεν ακούγεται κι άσχημα. Μέσα σε 23 λεπτά βρέθηκες αγκαλιά με τον γιό σου! Εύχομαι κάθε ευτυχία :D

ssttaa

να σου ζησει καλη μου ο γιοκας σου να ναι παντα γερος δυνατος και με ανθρωπους διπλα του που να τον αγαπουν οσο και συ,πολυ συγκινητικο το ποστ σου,να περνας ομορφα με τις αγαπες σου!!!!

Να σας ζησει ο μικρουλης!!! Ολον αυτον τον καιρο διαβαζα τι εγραφες και δεν ηξερα τι να σου γραψω.... τωρα ομως μαζι με ενα μεγααααααααααααααλο χαμογελο σου στελνω τις θερμοτερες ευχες μου.. για υγεια (πανω απο ολα) και απεραντη, ατελειωτη ευτυχια (που ειμαι σιγουρη οτι θα σας συντροφευει σε ολη σας τη ζωη)... :D

469672fxonm3f2tl.gif

ειρηνη

l8gxp3.png 7SGKp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!!Οι ευχές σας μας δίνουν ιδιαίτερη χαρά και κυρίως του μπέμπη μου!!Καλημέρα! :P

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

αχ γλυκια μου!!!!!!να σας ζησει!!!!ειχα την αγωνια σου δεν φανταζεσαι!!!!!ειμαστε μια μερα μεγαλυτεροι λοιπον αλλα και πολυ πιο μικρουληδες!!!!!!!θα ειμαστε και φιλαρακια ετσι!!!!!

σου ευχομαι να απολαυσεις τις ομορφοτερες στιγμες της ζωης σου..σε καταλαβαινω απολυτα γιατι το ιδιο ζω και εγω..με αυτη τη μικρη φατσουλα να με κοιταζει..θηλαζεις??????

αχ πολυ χαρηκα..παρα πολυ....

θα τα λεμε μικρη μου..δωσε ενα ρουφιχτο φιλι στο χερακι του μπεμπουλη σου!!!!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

αχ γλυκια μου!!!!!!να σας ζησει!!!!ειχα την αγωνια σου δεν φανταζεσαι!!!!!ειμαστε μια μερα μεγαλυτεροι λοιπον αλλα και πολυ πιο μικρουληδες!!!!!!!θα ειμαστε και φιλαρακια ετσι!!!!!

σου ευχομαι να απολαυσεις τις ομορφοτερες στιγμες της ζωης σου..σε καταλαβαινω απολυτα γιατι το ιδιο ζω και εγω..με αυτη τη μικρη φατσουλα να με κοιταζει..θηλαζεις??????

αχ πολυ χαρηκα..παρα πολυ....

θα τα λεμε μικρη μου..δωσε ενα ρουφιχτο φιλι στο χερακι του μπεμπουλη σου!!!!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

να σας ζήσει!!! να είναι γερό και χαρούμενο παιδάκι!!! :D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Rougitsa μου να χαιρομαστε τα μπεμπακια μας!!! Αντε το καλοκαιρι ραντεβου στο Πηλιο για μπανακια :lol:

Φιλακια πολλα πολλα

Χριστινα

Να τα χαιρόμαστε, να είναι πάντα γερά!Εννοείται σας περιμένουμε όλους το καλοκαίρι!Τόσους φίλους έχει ο γιος μου, από την κοιλιά ακόμη, δεν θα τους γνωρίσει??

Καλημέρα σε όλες!