Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

5η μέρα πυρετός !!!

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα !!!

Η μικρούλα μου, που είναι 16 μηνών μου κάνει πυρετό 5 μέρα σήμερα. Εκεί που λέω άντε σήμερα θα της περάσει, ξανά μανα τα ίδια.

Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε οι μεγάλη μία ίωση στην οικογένεια, αλλά δεν κάναμε τόσες μέρες πυρετό.

Την κυριακή του πάσχα πήγαμε και νοσοκομείο, γιατί κάναμε 39,6 πυρετό το πρωί. Εκεί μας κάνανε γενική αίματος και ούρων και δεν βρήκαν τίποτα. Έχει λέει πολλά ακροαστικά. Το καημένο βήχει και έχει βραχνιάσει, αλλά δεν μου δώσανε τίποτα για τον βήχα ή λαιμό. Μόνο Algofren λεει να του δίνω. Με Algofren πέφτει ο πυρετός στα δέκατα, αλλά μετά από 6-8 ώρες ξανανεβάζει.

Είναι το πρώτο μου παιδί και πρώτη φορά κανουμε τόσο πυρετό και έχω κατατρόμαξει. Θα πάμε στην παιδίατρο μας σε λίγο η οποία έλειπε λόγω γιορτών να δούμε τι θα μας πει.

Γενικά έχω φοβηθεί ότι ούτε εκείνη θα της βρει τίποτα και θα καίγεται το παιδί μου στο πυρετό χωρις βοήθεια. Αν είναι ίωση δεν θα έπρεπε να της είχε περάσει στις 3 μέρες; Ψάχτηκα στο ίντερνετ και βρήκα για κάτι νόσους kawasaki κλπ και έχω κατατρομάξει.

YPbFp3.png

2ZTMp2.png

Διαφημίσεις