Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ωάριο γονιμοποιημένο

Recommended Posts

γειά σας. θα ήθελα να ρωτήσω αν ένα ωάριο που γονιμοποιηθεί με προερωτικά υγρά και δεν εμφυτευθεί στην μήτρα και πεθάνει η αποβολή του μπορεί να γίνει με φάρμακα που πίνουμε για να δούμε περίοδο; και όταν γίνει τεστ εγκυμοσύνης θα βγεί θετικό όταν το ωάριο είναι γονιμοποιημένο αλλά όχι εμφυτευμένο;

Διαφημίσεις

γειά σας. θα ήθελα να ρωτήσω αν ένα ωάριο που γονιμοποιηθεί με προερωτικά υγρά και δεν εμφυτευθεί στην μήτρα και πεθάνει η αποβολή του μπορεί να γίνει με φάρμακα που πίνουμε για να δούμε περίοδο; και όταν γίνει τεστ εγκυμοσύνης θα βγεί θετικό όταν το ωάριο είναι γονιμοποιημένο αλλά όχι εμφυτευμένο;

Πρεπει να γινει η εμφυτευση για να βγει το τεστ θετικο...αλλιως ουτε καν...

Και σε καμια περιπτωση δεν παρεμβαινεις τοσο νωρις με φαρμακα....εαν δεν γονιμοποιηθει αποβαλεται απο μονο του....και πολυ απλα μετα απο λιγες μερες βλεπεις κανονικα εμμηνο ρυση...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

ρωτάω γιατί μου έχει συμβεί. γονιμοποιήθηκε το ωάριο με προερωτικά υγρά και μου βγήκε θετικό το τεστ εγκυμοσύνης που έκανα και πήγα σε 2 γιατρούς και μου είπαν οτι το ωάριο γονιμοποιήθηκε αλλά δεν εμφυτεύθηκε στην μήτρα και μου έδωσαν φάρμακα για έμμηνο ρύση για να γίνει αποβολή του ωαρίου.

ρωτάω γιατί μου έχει συμβεί. γονιμοποιήθηκε το ωάριο με προερωτικά υγρά και μου βγήκε θετικό το τεστ εγκυμοσύνης που έκανα και πήγα σε 2 γιατρούς και μου είπαν οτι το ωάριο γονιμοποιήθηκε αλλά δεν εμφυτεύθηκε στην μήτρα και μου έδωσαν φάρμακα για έμμηνο ρύση για να γίνει αποβολή του ωαρίου.

100% δεν καταλαβες τι σου είπαν

Διαφημίσεις

Θετικη χοριακη με γονιμοποιημενο ωαριο που δεν εμφυτευτηκε δε νομιζω να γινετσι.Το πιθανοτερο ειναι να πηγαινε για εμφυτευση και να μην τα καταφερε.Τα φαρμακα τι να αποβαλλουν αφου δεν εμφυτευτηκε τιποτα;Κατι δεν εχεις καταλαβει σωστα.Στο λεω γιατι εγω πηρα φαρμακα για να αποβληθουν τα εμβρυα(γονιμοποιημενα ωαρια....) που σταματησαν να αναπτυσονται.Επισης τα φαρμακα που δινουν για την αποβολη ειναι αλλα απο αυτα που λες οτι σου εδωσαν αν οντως ειναι αυτα που δινουν για να σου ερθει περιοδος.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif