Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ/PAPP-A -- ΒΟΛΟΣ

Recommended Posts

Κορίτσια, καλημέρα!Υπάρχει καμία που να γνωρίζει κάποιο εξειδικευμένο εργαστήριο για PAPP-A και A-TEST στο Βόλο;Ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι Λάρισα στο πανεπιστημιακό και μου είπε να κάνω αυχενική και 2-3 μέρες πριν ή μετά να κάνω Α-ΤΕΣΤ.Έκλεισα λοιπόν ραντεβού στον παλιό μου γιατρό στο Βόλο για αυχενική, ο οποίος δεν κάνει την PAPP-A.Πού να την κάνω και πόσο κοστίζει;

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα!Υπάρχει καμία που να γνωρίζει κάποιο εξειδικευμένο εργαστήριο για PAPP-A και A-TEST στο Βόλο;Ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι Λάρισα στο πανεπιστημιακό και μου είπε να κάνω αυχενική και 2-3 μέρες πριν ή μετά να κάνω Α-ΤΕΣΤ.Έκλεισα λοιπόν ραντεβού στον παλιό μου γιατρό στο Βόλο για αυχενική, ο οποίος δεν κάνει την PAPP-A.Πού να την κάνω και πόσο κοστίζει;

Καλημερα.Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ειμαι απο Βολο!Απλως θελω να σου πω οτι οι αιματολογικες πρεπει να γινουν την ιδια μερα με την αυχενικη.Ρωτα το γιατρο σου αν υπαρχει καποιο μικροβιολογικο που εχει ειδικο μηχανημα.Εμενα η γιατρος μου ειπε που να παω.Το αιμα δεν πρεπει να μεταφερθει. Οσο για το ποσο κοστιζει απο ο,τι εχω καταλαβει δεν γραφεται η ΡΑΡΡ-Α.

Κορίτσια, καλημέρα!Υπάρχει καμία που να γνωρίζει κάποιο .......;

ψαξε να βρεις ποιοι γιατροι ειναι πιστοποιημενοι στον Βολο για την αυχενικη διαφανεια και στη συνεχεια αυτοι θα σε κατευθυνουν (ειναι μονο 3).Οι υπολοιποι γυναικολογοι την κανουν χωρις να εχουν την απαραιτητη πιστοποιηση.

καλησπερα..εγω πηγα στην Αναστασιαδου Φαιη ειναι στο κεντρο τ.οικονομακη διαγωνια απο τον κουντρουμπα..σου στελνω σε π.μ το τηλ και λεπτομερειες

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Έκλεισα ραντεβού για αυχενική στον Β....., αλλά δεν ξέρω κανένα εργαστήριο για τις αιματολογικές (Papp-a ή A-Test).Ξέρετε κανένα στο Βόλο;Εσείς πού κάνατε;

Διαφημίσεις

• 4 months later...
ψαξε να βρεις ποιοι γιατροι ειναι πιστοποιημενοι στον Βολο για την αυχενικη διαφανεια και στη συνεχεια αυτοι θα σε κατευθυνουν (ειναι μονο 3).Οι υπολοιποι γυναικολογοι την κανουν χωρις να εχουν την απαραιτητη πιστοποιηση.

Λιτσα ποιοι ειναι οι 3 που ειναι πιστοποιημενοι στο Βολο γι αυτες τις εξετασεις?Αν γνωριζεις σε παρακαλω πολυ πες μου γιατι ενδιαφερομαι κι εγω!Ευχαριστω!