Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πονοι περιοδου μετα την 9 εβδομαδα

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θέλω τις εμπειρίες και τις συμβουλές σας. Περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου είμαι στη μέση της εντέκατης εβδομαδας και εδώ κ δέκα μέρες εχω πόνους περιόδου. Φυσικά με είδε ο γιατρός μου ο τραχήλος μου είναι μακρύς κ σκληρός οπότε μου είπε να μην αγχώνομαι για αποβολή,..χρειάζομαι άμεσα ξεκούραση όμως. πίνω προγεστερονη κ μαγνησίο. Αυτό που με αγχώνει είναι πως συνεχίζω να πονάω αν και σταμάτησα από τη δουλεια.Σας εχει τυχει κατι αναλογο? Κοντευω να τρελαθω!Ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Μη αγχος βρε! Μη αγχος! Εδω 16η εβδομαδα και ακομα εχω. Δεν εχουν βεβαια διαρκεια μεγαλη αλλα εμφανιζονται συχνα. Αφου ο γιατρος σου δεν ανησυχει μην προβληματιζεσαι. :)

Με αγχώνει η διάρκεια τους και το γεγονός ότι λίγο να δραστηριοποιηθω με πιάνει. Θα μου πεις κάθε εγκυμοσύνη αλλιώς αλλά δεν εχω ξανα νιώσει έτσι ...οκ είχε κάποιες ενοχλήσεις στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά όχι αυτό το πράγμα!

Διαφημίσεις

Δεν εχω και εγω παραπανω εμπειρια. Ειμαι στην πρωτη εγκυμοσυνη οποτε δεν ξερω κ εγω τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι. Εγω τους δικους μου πονους δεν τους λεω στον γιατρο. Ντρεπομαι :P Αφου οταν με εξεταζει μου λεει οτι ειναι ολα καλα μενω σ αυτο.Γενικα ειμαι υπερβολικη με τους πονους και τους ενοχλησεις οποτε παντα σκεφτομαι οτι θα ειμαι παραλογη.

Το οτι συνεχιζει ο πονος παρα την ξεκουραση και για τη διαρκεια του το ειπες στον γιατρο?

Ναι φυσικά το εχω πει. Για να ειμαινειλικρινης η μαία του είναι προσωπική μου φιλη.μου λέει λοιπόν ότι μεγαλώνει η μήτρα καθημερινά κ σε συνδυασμό με την κούραση από τη δουλειά νιώθω πιο έντονα τον πόνο. Συνίσταται ξεκούραση λοιπόν. Με ένα τρίχρονο όμως είναι αδύνατον να μείνεις στο κρεβάτι. Είναι 10 μέρες όμως που εχω σταματήσει αλλά αυτό συνεχίζεται. Με έχει ρίξει απίστευτα ψυχολογικά....και φοβάμαι .