Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΣΕΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΓΚΥΕΣ ΜΕ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τα αγόρασα στις προσπάθειες για δεύτερη εγκυμοσύνη. δούλεψαν πολύ καλά για εμένα. την πρώτη φορά μέχρι να μάθω να διαβάζω σωστά το αποτέλεσμα (εννοώ οτι περιμένεις η γραμμή να γίνει πιο παχιά από αυτή του δείκτη), δε δούλεψε. από εκεί κ πέρα έμεινα έγκυος (δηλαδή με τη 2η προσπάθεια), αλλά παλινδρόμησε. Μετά έγκυος με την 1η, οπότε κ γεννήθηκε η Νεφέλη. στο τρίτο πάλι δούλεψε με την 1η.

Συνεπώς εμένα με βοήθησε πολύ να βρω ωορρηξία, δεδομένου οτι έχω ψιλοασταθή κύκλο.

pemOp2.pngjawJp2.png

1/12/2012 ... ήρθε και ο μπεμπούλης μας!

τα αγόρασα στις προσπάθειες για δεύτερη εγκυμοσύνη. δούλεψαν πολύ καλά για εμένα. την πρώτη φορά μέχρι να μάθω να διαβάζω σωστά το αποτέλεσμα (εννοώ οτι περιμένεις η γραμμή να γίνει πιο παχιά από αυτή του δείκτη), δε δούλεψε. από εκεί κ πέρα έμεινα έγκυος (δηλαδή με τη 2η προσπάθεια), αλλά παλινδρόμησε. Μετά έγκυος με την 1η, οπότε κ γεννήθηκε η Νεφέλη. στο τρίτο πάλι δούλεψε με την 1η.

Συνεπώς εμένα με βοήθησε πολύ να βρω ωορρηξία, δεδομένου οτι έχω ψιλοασταθή κύκλο.

βαλεντινη σε ευχαριστω για την απαντηση σου

κι εγω εχω ασταθη κυκλο 28-36 μερες για αυτο το λογο τα χρησιμοποιησα αλλα δεν ξερω αν το εκανα σωστα.

απορια,οταν αρχισα να βλεπω τη γραμμη να σκουραινει ηρθαμε σε επαφη καθε μερα μεχρι και την μερα που ηταν πιο σκουρα απο το test band αλλα απο οτι εχω διαβασει εδω θα επρεπε να εχω ερθει σε επαφη και τις επομενες μερες σωστα?αρα βλακεια εκανα

παντως μιας και γνωριζεις και στις εγκυμοσυνες ησουν υποψιασμενη τι σημαδια αρχικα ειχες εγω απο την τελευταια επαφη που εγινε τη δευτερα και ηταν πιο σκουρα η γραμμη οπως σου ειπα, εχω πονους περιοδου που και που αλλα οχι εντονους

πόνους περιόδου; μήπως το πέτυχες με την πρώτη; τυπικό σύμπτωμα έναρξης εγκυμοσύνης (για μένα τουλάχιστον)!

Πάντως αυτό εννοούσα κι εγώ οτι έκανα λάθος την πρώτη φορά...

τις επόμενες (επιτυχημένες) φορές ξεκινούσαμε προσπάθειες αφού έβλεπα πιο έντονη γραμμή.

μη σου πω οτι την τρίτη φορά ήταν επιτυχημένη η μία κ μοναδική φορά που ήρθαμε σε επαφή τη μέρα ακριβώς που η γραμμή έγινε πιο σκούρη!

οι οδηγίες αν θυμάμαι καλά έλεγαν οτι ωορρηξία γίνεται μέσα σε 36 ώρες από τότε που η γραμμή γίνεται έντονη. οπότε κ εσύ υπολογίζεις...

Λοιπόν για δες το , αν πήρες κ τεστ εγκυμοσύνης μαζί με τα ωορρηξίας. κάπου στην 28-30 μέρα θα σου δείξει, έστω κ μια αχνή γραμμούλα!!!

pemOp2.pngjawJp2.png

λες ?μακαρι! απο το γραπτο σου και στου θεου το αυτι! :-)

εμενα για να καταλαβεις η γραμμη αρχισε να σκουραινει το σαββατο ειχαμε ερθει σε επαφη και την πεμπτη (γενικα μεχρι τοτε μερα παρα μερα επειδη φοβομουν μηπως δεν καταλαβω τη διαφορα στο τεστ) οταν ειδα να σκουραινει ξεκινησαμε καθε μερα δηλαδη και σαββατο και κυριακη και δευτερα εκανα 2 τεστ ενα πρωι ενα απογευμα ε στο απογευματινο το οποιο ηταν καραμπινατο θετικο ειχαμε επαφη αμεσως μετα...και τριτη μεσημερι που ξαναεκανα ενα τεστ εξασθενησε η γραμμη εγινε αχνη γι αυτο και σκεφτηκα να μην εχουμε επαφη.(να ξεκουραστει κι ο καημενος χαχα)πως το βλεπεις;εχω ελπιδα;

αλλα ναι επιμενουν οι πονοι περιοδου ειδικα αριστερα τους εντοπιζω (και σημερα ειχαμε επαφη μπας και καθυστερησε η ωορρηξια αν οι πονοι δε μοιαζουν με ωορρηξιας τη δευτερα την καταλαβα) αν οντως ηταν επιτυχημενη η επαφη τη δευτερα μηπως δημιουργω προβλημα στη συλληψη ή στην εμφυτευση με το να ερχομαι τωρα σε επαφη; συγνωμη που σε ζαλιζω σε ευχαριστω και παλι!

Διαφημίσεις

πόνους περιόδου; μήπως το πέτυχες με την πρώτη; τυπικό σύμπτωμα έναρξης εγκυμοσύνης (για μένα τουλάχιστον)!

Πάντως αυτό εννοούσα κι εγώ οτι έκανα λάθος την πρώτη φορά...

τις επόμενες (επιτυχημένες) φορές ξεκινούσαμε προσπάθειες αφού έβλεπα πιο έντονη γραμμή.

μη σου πω οτι την τρίτη φορά ήταν επιτυχημένη η μία κ μοναδική φορά που ήρθαμε σε επαφή τη μέρα ακριβώς που η γραμμή έγινε πιο σκούρη!

οι οδηγίες αν θυμάμαι καλά έλεγαν οτι ωορρηξία γίνεται μέσα σε 36 ώρες από τότε που η γραμμή γίνεται έντονη. οπότε κ εσύ υπολογίζεις...

Λοιπόν για δες το , αν πήρες κ τεστ εγκυμοσύνης μαζί με τα ωορρηξίας. κάπου στην 28-30 μέρα θα σου δείξει, έστω κ μια αχνή γραμμούλα!!!

λες ?μακαρι! απο το γραπτο σου και στου θεου το αυτι! :-)

εμενα για να καταλαβεις η γραμμη αρχισε να σκουραινει το σαββατο ειχαμε ερθει σε επαφη και την πεμπτη (γενικα μεχρι τοτε μερα παρα μερα επειδη φοβομουν μηπως δεν καταλαβω τη διαφορα στο τεστ) οταν ειδα να σκουραινει ξεκινησαμε καθε μερα δηλαδη και σαββατο και κυριακη και δευτερα εκανα 2 τεστ ενα πρωι ενα απογευμα ε στο απογευματινο το οποιο ηταν καραμπινατο θετικο ειχαμε επαφη αμεσως μετα...και τριτη μεσημερι που ξαναεκανα ενα τεστ εξασθενησε η γραμμη εγινε αχνη γι αυτο και σκεφτηκα να μην εχουμε επαφη.(να ξεκουραστει κι ο καημενος χαχα)πως το βλεπεις;εχω ελπιδα;

αλλα ναι επιμενουν οι πονοι περιοδου ειδικα αριστερα τους εντοπιζω (και σημερα ειχαμε επαφη μπας και καθυστερησε η ωορρηξια αν οι πονοι δε μοιαζουν με ωορρηξιας τη δευτερα την καταλαβα) αν οντως ηταν επιτυχημενη η επαφη τη δευτερα μηπως δημιουργω προβλημα στη συλληψη ή στην εμφυτευση με το να ερχομαι τωρα σε επαφη; συγνωμη που σε ζαλιζω σε ευχαριστω και παλι!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

τριτη 23 απριλη με πεμπτη 25 απριλη θα ειναι 28 μερα-30 εχω παρει και 5 τεστακια εγκυμοσυνης θα κανω ενα και θα σου στειλω τα νεα μου!

πρόβλημα το σεξ δε νομίζω οτι δημιουργεί, αν είναι να πανε καλά τα πράματα θα παν!

ετσι όπως τα λες, περίοδο περιμένεις δευτερα 29 απριλιου (ελπίζουμε οχι δηλαδη). κανε κανα 2 μερες νωρίτερα το τεστ καλύτερα.

καλή επιτυχια κ ενημερωσέ μας

pemOp2.pngjawJp2.png

πρόβλημα το σεξ δε νομίζω οτι δημιουργεί, αν είναι να πανε καλά τα πράματα θα παν!

ετσι όπως τα λες, περίοδο περιμένεις δευτερα 29 απριλιου (ελπίζουμε οχι δηλαδη). κανε κανα 2 μερες νωρίτερα το τεστ καλύτερα.

καλή επιτυχια κ ενημερωσέ μας

βαλεντινη μου,

ανοιξα ενα αλλο θεμα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=129764

μιας και σημερα και χτες εχω αιματακι οταν σκουπιζομαι στην τουαλετα -βεβαια πριν 5' πηγα και τωρα δεν εχω- ρωτησα αν η ωορρηξια μπορει να γινει μια εβδομαδα μετα απο θετικο τεστ ωορρηξιας αλλα τα κοριτσια εκει μου λενε οτι υπαρχει και το αιμα εμφυτευσης και χρονικα ταιριαζει για να δουμε! :-)

esy stis egumosines sou eixes?

to savvato ekana ena testaki alla vgike arnitiko genika exw endeixeis oti tha adiathetisw to kafe aima apo th deutera den exei stamathsei kai exei auxhthei...elpizw na erthei epitelous h periodos na proxwrisoume ston epomeno kuklo kai polu pithano na elegxw tin worrixia me uperhxo gia sigouria...o giatros mou mou eipe oti den einai axiopista ta testakia worrixias mias kai mporei na exeis worrixia kai telika na min to deixei h na to deixei polu nwritera apo oti tha eprepe.pisteuw oti isxuei kai den to kanei gia ta lefta (mono 10 eurw mou eipe gia uperhxo) giati hdh o giatros mou exei piesmeno programma kai prospathise na me exyphrethsei wste na petixoume ena mwraki oson to dunaton pio suntoma ginetai

καλημέρα!

δεν πειράζει που δεν ήρθε με την πρώτη!

προφανώς η γιατρός σου θα έχει δίκιο, αλλά δε χάνεις τίποτα να το παρακολουθείς ταυτόχρονα κ με τα στικάκια. να έχεις μια εικόνα πολύπλευρη....

κυρίως χαλάρωσε κ δες το σαν το καινούργιο σου χόμπι! :-)

ενημερωτικά εγώ αίμα κατά την εμφύτευση δεν είχα σε καμία από τις εγκυμοσύνες μου. (θυμάμαι όμως οτι είχε η αδερφή μου)

σου εύχομαι σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα!!!!

pemOp2.pngjawJp2.png

Διαφημίσεις