Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σόκ απο τον θάνατο 8χρονου στην Ηλιούπολη

Recommended Posts

Είμαστε σοκαρισμένοι απο τον τραγικό θάνατο ενός 8χρονου στην πόλη μας..πήγε για παιχνίδι και η μοίρα του έπαιξε το δικό της παιχνίδι ..πήγε με τον γονιό του να παίξει μπάλα και δεν ξαναγύρισε..δεν έχω λόγια να γράψω γι αυτούς τους γονείς για αυτό το αγγελούδι που δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή του ..ας είναι ελαφρύ το χώμα και να δώσει ο θεός κουράγιο σε αυτούς τους γονείς..είμαστε και εμείς γονείς με 8χρονο και έχουμε συγκλονιστεί απο χθές που το μάθαμε ..τι να πω δεν υπάρχουν λόγια ..

Διαφημίσεις

Κι εγω λυπηθηκα πολυ χτες που το ακουσα...ειναι τοσο αδικο να φευγει ενας ανθρωπος τοσο νωρις, τι προλαβε να χαρει απο τη ζωη του? Πανω που θα αρχιζε να ξεπεταγεται χαθηκε, αποτομα, ξαφνικα. Ουτε αρρωστο ηταν , ουτε τιποτα...πολυ αδικο..οπως και το 8χρονο στην Αμερικη.

Δυστυχως ολο το ξεχναμε αλλα πραγματικα δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει, πρεπει να ζουμε πιο πολυ την ζωη μας, καθε μερα οσο μπορουμε...

Επαιζε ποδοσφαιρο σε 5χ5 στην Ηλιουπολη και απο τον πολυ αερα επεσε το τερμα και το πλακωσε το παιδακι. Μπροστα στα ματια του πατερα του...

Διαφημίσεις

κουραγιο στους γονεις ... μεσα σε μια στιγμη να χασεις το παιδι σου ... δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα .. ενα παιδακι πηγε με χαρα να παιξει ποδοσφαιρο και δεν ξαναγυρισε ποτε .....................................

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

ακουσα κ γω την ειδηση κ πολυ στεναχωρηθηκα.περισσοτερο σκαω με τους ανευθυνους υπαλληλους σε καθε δημο.απ οτι ακουσα ανηκει ο χωρος στο δημο ηλιουπολης,συνελαβαν τον προπονητη λεει για φονο εξ αμελειας.ρωταω εγω την ευθυνη δεν την εχει ο ιδιοκτητης του γηπεδου κ ο συντηρητης του χωρου?ο προπονητης ισως θα επρεπε να ελεγξει πρωτα αλλα πιστευω οτι την κυρια ευθυνη την εχει ο δημος.κανω λαθος??

NRNSp2.pngsMstp2.png

ακουσα κ γω την ειδηση κ πολυ στεναχωρηθηκα.περισσοτερο σκαω με τους ανευθυνους υπαλληλους σε καθε δημο.απ οτι ακουσα ανηκει ο χωρος στο δημο ηλιουπολης,συνελαβαν τον προπονητη λεει για φονο εξ αμελειας.ρωταω εγω την ευθυνη δεν την εχει ο ιδιοκτητης του γηπεδου κ ο συντηρητης του χωρου?ο προπονητης ισως θα επρεπε να ελεγξει πρωτα αλλα πιστευω οτι την κυρια ευθυνη την εχει ο δημος.κανω λαθος??

άκουσα το δήμαρχο να λέει ότι ο δήμος είχε παραχωρήσει το γηπεδο σε κάποια σωματεία και συλλόγους που θα είχαν την αποκλειστική ευθύνη συντήρησης και φύλαξης του χώρου. τρέχα γύρευε....

μου φαίνεται πως από δω και πέρα, πριν πάω κάπου τα παιδιά μου θα πηγαίνω αυτοπροσώπως να ελέγχω το χώρο και τις εγκαταστάσεις :mad:

πώς να παρηγορηθούν αυτοί οι γονείς, Χριστέ μου....

Διαφημίσεις

Υπάρχει η κακιά στιγμή, υπάρχει και η μοίρα του κάθε ανθρώπου.... πολύ κρίμα!!!

Βέβαια, υπάρχει και η ανευθυνότητα των φορέων και αυτό θα πρέπει να κυνηγήσουν οι γονείς (με όσο κουράγιο τους απομένει) για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα της ανευθυνότητας και της προχειρότητας.

Η γνώμη μου είναι ότι όλοι θα πρέπει να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι με τέτοιες κακοτεχνίες, όπου τις βλέπουμε θα πρέπει να τις καταγγέλλουμε και να ζητάμε αποζημιώσεις, γιατί αν δεν το πληρώσει το λάθος του ο ανεύθυνος, δεν διορθώνεται. Π.Χ. παμε σε μια ταβέρνα και μια καρέκλα είναι χαλασμένη, αυτό που θα πρέπει να κάνουμε αμέσως είναι να διαμαρτυρηθούμε στον ιδιοκτήτη και όχι μόνο να απομακρύνει την καρέκλα, αλλά να του ζητήσουμε αποζημίωση ή να μην πληρώσουμε το λογαριασμό, γιατί αυτός μας εκθέτει σε κίνδυνο αφού δεν ελέγχει όλα τα πράγματα που βρίσκονται στο μαγαζί του. Γιατί αν κάτσει σε αυτή την καρέκλα κάποιο παιδάκι ή ένας ηλικιωμένος και δεν το καταλάβει αμέσως, μπορεί να πάθει ατύχημα. Σε αυτά τα θέματα θα πρέπει πια να γίνουμε περισσότερο αυστηροί, αφού τώρα με την κρίση ο κάθε ανεύθυνος κοιτάει μόνο να βγάλει λεφτά, χωρίς να συναισθάνεται τις συνέπειες που μπορεί να έχει η δική του ανευθυνότητα.

Και εγω συμφωνω με την epang....οκ δεν ξερω για το θεμα αποζημιωσης αλλα οπωσδηποτε πρεπει να καταγγελουμε τις κακοτεχνιες.

και εγω γινομαι υστερικη καμια φορα....αλλα εγω φταιω που εκει πεφτει το ματι μου??

Το κακο ειναι οτι τωρα το παιδακι χαθηκε....Ολα αυτα πρεπει να γινονται για να αποτρεπονται τετοια γεγονοτα.

Ηταν και ο πατερας του εκει,ουτε και σε εκεινον τον καυμενο πηγε το μυαλο του στο κακο....

Ο,τι και να λεμε τωρα ο πονος τους ειναι αβασταχτος...και η κακη στιγμη φταιει και η ασχημη μοιρα οπως ειπατε και παραπανω.

Επαιζε ποδοσφαιρο σε 5χ5 στην Ηλιουπολη και απο τον πολυ αερα επεσε το τερμα και το πλακωσε το παιδακι. Μπροστα στα ματια του πατερα του...

Καλησπέρα.

Τρελλάθηκα όταν είδα την είδηση...κακόμοιρο παιδάκι..τραγικό..πρέπει να προσέχουμε όλοι που πάμε τα παιδιά μας. Είτε παιδική χαρά, είτε παιδότοπος, είτε 5χ5 ...βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έλθει το κακό.....Πως να παρηγορηθούν αυτοί οι γονείς..Τι περίπτωση...:(:-(