Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι προστατευτικο να παρω για ημιδιπλο κρεβατι που κοιμαται η μικρη

Recommended Posts

καλημερα

θελω τη βοηθεια σας

η μικρη 2,5 ετων δε θελει την κουνια εδω και καποιους μηνες

ξυπνουσε συνεχεια

την εβαλα στο κρεβατι του ξενωνα το ημιδιπλο

εκει αμεσως κοιμαται

το βραδυ ομως φερνει συνεχεια σβουρες και ξυπναει μια δυο φορες

γενικα το θεμα υπνου ειναι προβλημα

δε ξερω τι παει να πει συνεχομενος υπνος μια μερα να κοιμηθω

τελος παντων

για προστευτικο να μην πεταγομαι συνεχεια που γυρναει τι να παρω

δε ξερω και εχω ψαξει τοσο πολυ

μπορειτε να με βοηθησετε?

και πως το βαζω?

δηλαδη την κοιμιζω τη βαζω στο κρεβατι και θα το τοποθετω μετα?

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

εγώ πήρα από τα jumbo ένα από αυτά που είναι σαν κάγκελο με δίχτυ και μπαίνουν κάτω από το στρώμα. το έχω μόνιμα στο κρεββάτι. αφήνει πειθώριο περίπου 30 εκατοστά στο πάνω και κάτω μέρος του πλαινού του κρεββατιού για να ανεβοκατεβαίνουν μόνα τους. μια χαρά με βόλεψε. και είναι και πολύ ανθεκτικό. του έχει κάνει ο γιος μου crash tests εδώ και 3.5 χρόνια...:-P

Και γω έκανα το ίδιο ακριβώς με την sofi@p, αφήνοντας κενό να ανεβοκατεβαίνει μόνο από την μια πλευρά (στα πόδια). Αυτή η λύση προϋποθέτει, βέβαια, ότι από μια πλευρά το κρεβάτι ακουμπά σε τοίχο.;)

Είναι πολύ βολικό, εμένα ο μικρός μου κοιμάται με αυτόν τον τρόπο σε 1,5αρι κρεβάτι από 9 μηνών

Και γω έκανα το ίδιο ακριβώς με την sofi@p, αφήνοντας κενό να ανεβοκατεβαίνει μόνο από την μια πλευρά (στα πόδια). Αυτή η λύση προϋποθέτει, βέβαια, ότι από μια πλευρά το κρεβάτι ακουμπά σε τοίχο.;)

Είναι πολύ βολικό, εμένα ο μικρός μου κοιμάται με αυτόν τον τρόπο σε 1,5αρι κρεβάτι από 9 μηνών

κι εμένα σε τοίχο ακουμπάει από τη μια πλευρά. ίσως βέβαια θα μπορούσες να βάλεις 2 προστατευτικά και στα 2 πλαινά.

επειδη δεν πολυκαταλαβα

το ημιδιπλο ακουμπαει στον τοιχο η μια πλευρα

το προστατευτικο θα μπει κατα μηκος της αλλης πλευρας?

και εγω που καθομαι διπλα της πως θα μπαινω?μεχρι να κοιμηθει δηλαδη καθομαι λιγο και φευγω

επισης με τις σβουρες θα παρει χρονια?

σερνομαι με την αυπνια

ξερω πρεπει να κανω υπομονη αλλα το πρωι στη δουλεια ειμαι καπως ζαλισμενη

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

επειδη δεν πολυκαταλαβα

το ημιδιπλο ακουμπαει στον τοιχο η μια πλευρα

το προστατευτικο θα μπει κατα μηκος της αλλης πλευρας?

και εγω που καθομαι διπλα της πως θα μπαινω?μεχρι να κοιμηθει δηλαδη καθομαι λιγο και φευγω

επισης με τις σβουρες θα παρει χρονια?

σερνομαι με την αυπνια

ξερω πρεπει να κανω υπομονη αλλα το πρωι στη δουλεια ειμαι καπως ζαλισμενη

εσύ θα μπαίνεις από το κάτω μέρος του κρεβατιού ή από το μέρος που αφήνει ακάλυπτο στο πλάι. συνήθως τα προστατευτικά έχουν γύρω στο 1.20 μήκος, οπότε κάποιο κομμάτι πλαινό μένει ελεύθερο.

όσον αφορά στις σβούρες, έχει να κάνει με το παιδί. ο δικός μου ακόμα γυρίζει πολύ στο κρεβάτι, τον βάζεις κανονικά και τον βρίσκεις με το κεφάλι κάτω... η κόρη μου λιγότερο. όσο για μένα ακόμη γυρίζω στον ύπνο μου όπως το αρνί στη σούβλα....

Γεια σου ioannam,

Και εγω το ιδιο έχω κάνει.Η κορη μου είναι 2 χρονών και πριν 2 εβδομάδες την μετέφερα σε μεγαλο κρεβάτι( 11/2 ),επειδη θα χρειαστώ το κρεβατάκι για το καινούριο μωρό σύντομα.Σβούρες έχουμε και εμείς,οργώνει όλο το κρεβάτι και την βρίσκω στις πιο απίθανες πόζες...

Έχω βάλει προστατευτικά κάγκελα στην μία πλευρά του κρεβατιού(η άλλη πλευρά ακουμπά στον τοίχο).Τα δικά μου έχουν 1 μετρο μήκος,οπόταν τα έβαλα και έχουν απόσταση 25 cm μεταξύ τους,οπόταν υπάρχει κενό από το οποίο μπορεί να κατέβει το μωρο όταν είναι ξύπνιο,αλλά δεν πέφτει κατά την διάρκεια της νύχτας.

Δεν έχουν μεγάλο ύψος(25-30 cm),οπόταν εγώ μπορώ να μπω από πάνω πολύ εύκολα για να ξαπλώσω μαζί της.Είναι η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου...

yxUep3.png

Y8Nsp3.png

α τουλαχιστο υπαρχουν και αλλες μαμαδες με σβουριτσες μωρα

γιατι με κατηγορουν οτι εγω την εμαθα που ξυπναει

α και για πασχα,ασχετο ξεκινησαμε κατασκευες,να ανεβει η διαθεση

εγω ιδεες και με τη νταντα τα κανει

http://eimaipaidi.blogspot.gr/

Και εμείς σβουρίτσες είχαμε. Και το ακόλουθο προστατευτικό.

http://mynetsale.blogspot.gr/2007/12/girls-bedroom.html

Είναι διακριτικό, φτηνό και επιτρέπει να κάθεσαι δίπλα και να διαβάζετε ένα βιβλίο πχ. Κάνει την ίδια δουλειά με το μεγάλο, αν το παιδάκι είναι μεγαλούτσικο και δεν κινδυνεύει να μπουσουλήσει έξω, οπότε ό,τι και να βάλεις ο κίνδυνος υπάρχει.

Για παν ενδεχόμενο μπορείς να βάλεις και ένα χαλάκι στο πάτωμα. Δεν φαντάζομαι όμως να πέσει παιδί με αυτό.

εγώ πήρα από τα jumbo ένα από αυτά που είναι σαν κάγκελο με δίχτυ και μπαίνουν κάτω από το στρώμα. το έχω μόνιμα στο κρεββάτι. αφήνει πειθώριο περίπου 30 εκατοστά στο πάνω και κάτω μέρος του πλαινού του κρεββατιού για να ανεβοκατεβαίνουν μόνα τους. μια χαρά με βόλεψε. και είναι και πολύ ανθεκτικό. του έχει κάνει ο γιος μου crash tests εδώ και 3.5 χρόνια...:-P

πως ειναι δηλαδη αυτο το προστατευτικο? δεν καταλαβαινω πως πιανει με διχτυ. Εχεις καποια φωτο?

Διαφημίσεις

πως ειναι δηλαδη αυτο το προστατευτικο? δεν καταλαβαινω πως πιανει με διχτυ. Εχεις καποια φωτο?

δεν πιάνει με δίχτυ. είναι κάπως έτσι.

PI_34212756717331.jpg

Το βρήκα στο jumbo και το πηρα αλλα δεν μου φαινεται και πολυ στερεο αν γυρισει πλευρο και πεσει με φορα θα φυγει απο τη θεση του

αυτό που έχω εγώ μπαίνει κάτω από το στρώμα κι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φύγει από τη θέση του. γι' αυτό είπα ότι ο γιος μου του έχει κάνει crash test 3,5 χρόνι τώρα..

μπαινει και κατω απο το στρωμα αλλα και παλι κουνιεται πολυ και φοβαμαι μη κανει καμμια αποτομη κινηση το βραδυ και φυγει αυτο απο τη θεση του και χτυπησει

Διαφημίσεις

μπαινει και κατω απο το στρωμα αλλα και παλι κουνιεται πολυ και φοβαμαι μη κανει καμμια αποτομη κινηση το βραδυ και φυγει αυτο απο τη θεση του και χτυπησει

μα πώς θα φύγει αφού μπαίνει κάτω από το στρώμα? το δικό μας έχει 2 προεξοχές που μπαίνουν κάτω από το στρώμα, με μήκος περίπου μισό μέτρο. μόνο αν ανασηκώσεις το στρώμα μπορείς να το βγάλεις. δεν είναι σπαστό, από αυτά που αναδιπλώνονται προς τα κάτω.

μα πώς θα φύγει αφού μπαίνει κάτω από το στρώμα? το δικό μας έχει 2 προεξοχές που μπαίνουν κάτω από το στρώμα, με μήκος περίπου μισό μέτρο. μόνο αν ανασηκώσεις το στρώμα μπορείς να το βγάλεις. δεν είναι σπαστό, από αυτά που αναδιπλώνονται προς τα κάτω.

κι εμενα ετσι ειναι αλλα μου φαινεται οτι γλιστραει επειδη παταει και στα ξυλα του κρεβατιου. Το εβαλα στο δικο μας κρεβατι για δοκιμη και εκει ηταν πολυ πιο σταθερο επειδη ειναι πιο βαρυ το στρωμα σε σχεση με του παιδιου. Θα του το δοκιμασω παντως, σ ευχαριστω!

εμείς βάλαμε για αρχή το στρώμα στο πάτωμα και ετά στίσαμε το κρεβάτι. Βάλαμε ξύλινο προστατευτικό. Στα μαγαζιά ζητούσαν 80 ευρωπουλακια και ο μαραγκός της γειτονιάς μας το εφτιαξε με 25 και εμεις το βάψαμε στα χρώματα που θελαμε.