Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;;;;;

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να σας φανεί ανόητη αλλά πραγματικά με έχει αναστατώσει πολύ.. Ημουν χθες με την κοπέλα μου και οι δυο μετά εσώρουχα και το πεος μου σε στιση ακουμπουσε και πίεζε τον κόλπο της η ίδια μου λέει ότι είχε μπει περίπου 1-2εκκατοστα ... Σε κάποια φάση την ακουμπησα για λίγο καταλαθος χωρίς εσώρουχα στο μέρος χωρίς να μπει μέσα ... Σπερματικα υγρά δεν πρόσεξα αν είχα ...επίσης δεν το έχουμε κάνει και οι δυο μας ποτέ στη ζωή μας.... Το πρόβλημα που με ανυσηχει είναι ότι μου παραπονιεται ότι έχει από την ίδια μέρα κιόλας πόνους στην κοιλιά ίδιους με αυτούς της περιόδου και ότι έχει συχνοουρια ..... Υπάρχει περίπτωση ανεπιθύμητης εγκυμοσηνης;;; Σας παρακαλώ χρειάζομαι μερικές γνώμες....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να σας φανεί ανόητη αλλά πραγματικά με έχει αναστατώσει πολύ.. Ημουν χθες με την κοπέλα μου και οι δυο μετά εσώρουχα και το πεος μου σε στιση ακουμπουσε και πίεζε τον κόλπο της η ίδια μου λέει ότι είχε μπει περίπου 1-2εκκατοστα ... Σε κάποια φάση την ακουμπησα για λίγο καταλαθος χωρίς εσώρουχα στο μέρος χωρίς να μπει μέσα ... Σπερματικα υγρά δεν πρόσεξα αν είχα ...επίσης δεν το έχουμε κάνει και οι δυο μας ποτέ στη ζωή μας.... Το πρόβλημα που με ανυσηχει είναι ότι μου παραπονιεται ότι έχει από την ίδια μέρα κιόλας πόνους στην κοιλιά ίδιους με αυτούς της περιόδου και ότι έχει συχνοουρια ..... Υπάρχει περίπτωση ανεπιθύμητης εγκυμοσηνης;;; Σας παρακαλώ χρειάζομαι μερικές γνώμες....

Μαλλον ουρολοιμωξη εχει η κοπελα σου. Αφου δεν ειχατε καν επαφη πως να ειναι εγκυος?

Οκ σε ευχαριστώ πολύ !!! Να προσθέσω ότι έχει ακόμα το παρθενικο ιμενα δηλαδή δεν το έχει κάνει με κανέναν και εμείς δεν φτάσαμε εώς εκεί... Το μόνο που την ακουμπησα λίγο χωρίς κάποια προφύλαξη και χωρίς να μπει μέσα πολυ.. Οπότε για να το λέτε εσείς κατι θα ξέρετε.... Ευχαριστώ

δεν υπαρχει περιπτωση να είναι απο την στιγμή που δεν ήρθατε σε επαφή..

επισης τα συπτώματα τις εγκυμοσύνης εμφανίζονται μετά απο καιρό όχι απο την επομενη μέρα..

πες την κοπέλα σου να ενημερωθει λίγο... θα της χρησιμευσει να ξέρει τι συμβαίνει με το σωμα της ;)

Διαφημίσεις

Βρε παιδιά βάλτε και κανένα προφυλακτικό!!!!!!!!!!

Αργά ή γρήγορα θα "το κάνετε" και κανονικά....

Αρχίστε να βάζετε στο μυαλό σας όχι μόνο την αντισύλληψη αλλά και τα ΣΜΝ (Τώρα μπορεί να είστε παρθένοι και οι δύο και να νομίζετε ότι είναι περιττή η προφύλαξη από νοσήματα, αλλά το προφυλακτικό πρέπει να σας γίνει συνήθεια και πράξη υπευθυνότητας).

Τόση πρόσβαση πια στο ιντερνετ έχετε..... χρησιμοποιήστε το.

2IW7p3.png

xwifp2.png

• 2 months later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ.ΕΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 10ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ Κ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΑ ΤΕΣΤ ΟΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ???? ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΟΛΥ....

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦOΡΟΥΜ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΕΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ Κ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕΤΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΑ ΤΕΣΤ Κ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ? ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΣΤ ΚΑΛΟ Κ ΣΤΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ ΣΤΝ ΚΟΛΠΟ ...?????ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ.ΤΙ ΛΕΤΕ?????????

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦOΡΟΥΜ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΕΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ Κ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕΤΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΑ ΤΕΣΤ Κ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ? ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΣΤ ΚΑΛΟ Κ ΣΤΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ ΣΤΝ ΚΟΛΠΟ ...?????ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ.ΤΙ ΛΕΤΕ?????????

μην ανησυχεις ολα αυτα ειναι φυσιολογικα και οχι συμπτωματα εγκυμοσυνης!στην ωορρηξια ποναει η κοιλια κ πριζεται το στηθος απο κει κ περα καποιες φορες!να βαζεται προφυλακτικο για να μην σας τυχει κατι ανεπιθυμητο οτι και να ναι αυτο!κ ειδικα με περιοδο!

Παντα να χρησιμοποιειτε προφυλακτικο και μην κανετε σεξ τις ημερες της περιοδου , πρωτον ειναι εντελως ανθυγειινο και ιδιαιτερα δε χωρις προφυλακτικο . Καλα λεει η κοπελα πιο πανω , εχετε προσβαση στο ιντερνετ ,χρησιμοποιειστη την για να ενημερωθειτε , επειτα μιληστε με τους γονεις σας, οι γονεις παντα ειναι προθυμοι να μιλησουνε και συμβουλεψουνε τα παιδια τους .

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΑΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΘΩς ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ. ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ.

Βρε παιδιά βάλτε και κανένα προφυλακτικό!!!!!!!!!!

Αργά ή γρήγορα θα "το κάνετε" και κανονικά....

Αρχίστε να βάζετε στο μυαλό σας όχι μόνο την αντισύλληψη αλλά και τα ΣΜΝ (Τώρα μπορεί να είστε παρθένοι και οι δύο και να νομίζετε ότι είναι περιττή η προφύλαξη από νοσήματα, αλλά το προφυλακτικό πρέπει να σας γίνει συνήθεια και πράξη υπευθυνότητας).

Τόση πρόσβαση πια στο ιντερνετ έχετε..... χρησιμοποιήστε το.

Με κάλυψες απόλυτα.