rena-bebis Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Ψαχνω οικονομικο catering για βαφτιση σε προαυλιο χωρο εκλησιας!εχω παρει καποιες προσφορες αλλα καθε βοηθεια και αποψη ειναι δεκτη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggeloudia Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Να σου στειλω το δικο μου που εκανα την 2η βαπτηση;;; Quote Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rena-bebis Posted March 29, 2013 Author Share Posted March 29, 2013 οτι μπορεις στειλε μου aggeloudia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebe Aggelina Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Κλείσαμε για Μάιο, σε catering από Δυτική Αττική, από το οποίο έχουμε φάει σε πολλές και κάθε είδους συνεστιάσεις και έχουμε μείνει super ευχαριστημένοι. Θα πάθεις πλάκα!!!! Έξω από εκκλησία souvlaki party με πίτες, χοιρινό γύρο, κοτόπουλο καλαμάκι, κεμπάπ, διάφορες φλογέρες, stick τυριού τηγανησμένα με σουσάμι (φοβερή γεύση), μπίρες κρασιά αναψυκτικά και γλυκά.....κρατήσου ....10?/άτομο. Η παρουσίασή του είναι άψογη, άκρως επαγγελματική και κάθε φορά έχουμε μείνει super ευχαριστημένοι. Όλοι στην περιοχή χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο. Αν θες πληροφορίες στείλε μύνημα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babycobra Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 θα το ήθελα κι εγώ σε πμ ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamana Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Αν θελετε στειλτε το κ σε μενα ψαχνει η αδερφη μου ειμαστε Δυτικη Αττικη οποτε θα μας βολεψει ευχαριστω πολυ!!!! Quote Το χαμογελο σου ολη η ζωη μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rena-bebis Posted April 1, 2013 Author Share Posted April 1, 2013 θα ηθελα πολυ να μου το στειλεις!ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poupaki Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Κλείσαμε για Μάιο, σε catering από Δυτική Αττική, από το οποίο έχουμε φάει σε πολλές και κάθε είδους συνεστιάσεις και έχουμε μείνει super ευχαριστημένοι.Θα πάθεις πλάκα!!!! Έξω από εκκλησία souvlaki party με πίτες, χοιρινό γύρο, κοτόπουλο καλαμάκι, κεμπάπ, διάφορες φλογέρες, stick τυριού τηγανησμένα με σουσάμι (φοβερή γεύση), μπίρες κρασιά αναψυκτικά και γλυκά.....κρατήσου ....10?/άτομο. Η παρουσίασή του είναι άψογη, άκρως επαγγελματική και κάθε φορά έχουμε μείνει super ευχαριστημένοι. Όλοι στην περιοχή χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο. Αν θες πληροφορίες στείλε μύνημα... Ενδιαφέρομαι κι εγώ γι αυτό το catering!Στείλε μου σε παρακαλώ σε πμ τα στοιχεία.Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα και τραπέζια για τον μπουφέ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebe Aggelina Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Είναι όλα μέσα! Κάνει φοβερή παρουσίαση με άσπρα τραπεζομάντηλα και γάζες στο χρώμα του φύλου του παιδιού. Εμείς τον χρησιμοποιούμε σε κάθε εκδήλωση καθώς και όλοι οι φίλοι μας έχουν κάνει γάμο-βάφτιση-γενέθλια-πάρτυ. Δεν έχω κανένα παράπονο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sofagi Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Καλησπέρα! Μπορείς παρακαλώ να μου το στείλεις και εμένα? Προσπαθώ να οργανώσω την βάφτιση της μικρής μου και έχω πελαγώσει... Ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liam Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Καλησπέρα, θα βαπτίσουμε τη μικρή μας τον Ιούνιο και ψάχνω για catering στο χώρο της εκκλησίας..θα μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία σε pm? Ευχαριστώωωωω Λία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3 κοριτσάκια Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Είναι όλα μέσα!Κάνει φοβερή παρουσίαση με άσπρα τραπεζομάντηλα και γάζες στο χρώμα του φύλου του παιδιού. Εμείς τον χρησιμοποιούμε σε κάθε εκδήλωση καθώς και όλοι οι φίλοι μας έχουν κάνει γάμο-βάφτιση-γενέθλια-πάρτυ. Δεν έχω κανένα παράπονο. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις ποιο είναι αυτό το catering; Ευχαριστώ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpiskotis Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Μηπως θα μπορουσα να μαθω και εγω πληροφοριες για το catering γιατι θα θα βαφτισουυμε την μικρουλα μας και ψαχνω κατι σαν και αυτο που περιγραφεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts