Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξωσωματικη και αποτυχιες

beauty bee

Recommended Posts

ειπα να μοιραστω μαζι σας την ιστορια μου μηπως και απαλυνει ο πονος μου..24 μαρτιου κλεινω 2 χρονια απο την πρωτη μου εξωσσωματικη κατα; την οποια συνελαβα 2 αγορακια την εκανα αθηνα και ανεβηκα θεσσαλονικη απο οπου και ειμαι και ετυχε να διαλεξω τον λαθος γιατρο να παρακολουθει εμενα και τα αγγελουδια που εχασα την 21 βδομαδα κυησης πιστευα οτι αν πηγαινα σε γιατρο νοσοκομειακο με ειδικοτητα σε επαπιλουμενες κυησεις θα ηταν οτι καλυτερο για τα μωρα μου και μενα λαθος..μας αφησε στο ελεος του θεου δεν μου κανε περιδεση δεν μου χορηγησε φαρμακα που επρεπε να μου χορηγησει απο την 16 βδομαδα και ας του λεγα εγω πως νιωθω μονο που τοτε ηταν η 1 μου φορα και δεν ηξερα να ξεχωριζω τα συμπτωματα μου λεγε οτι ολα αφειλονταν στο οτι κυοφορουσα διδυμα μεχρι που το ενστικτο και τα συμπτωματα μεγαλωναν κατι δεν πηγαινε καλα ενιωθα τα μωρα μου αφου τον πηρα τηλ μου πε δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας και να μην φοβαμαι γιατι οσο περναει ο καιρος τοσο ποιο δυσκολα θα νιωθω πηρα εγω ομως αθηνα και μου παν οτι μονο καλα δεν ειμαι και να παω γριγορα στο νοσοκομειο πηγα κατευθειαν και μου παν ολα καλα ουρολοιμωξη στην αθηνα δεν πειστηκαν ηξεραν οτι χανω πυοσφαιρια και ειχαν δικιο το ιδιο βραδυ νοσηλευτικα με 6 διαστολη ο γιατρος μου αφαντως...ουτε το τηλ δεν σηκωνε το νοσοκομειο ξεσηκωμενω απο την παρεμβαση του γιατρου μου απο την αθηνα που μολις 3 φορες με ειχε δει προσπαθουσε να σωσει εμενα κα τα παιδια μου δυστυχως ομως δεν γινοταν τπτ γιατι εδω ειχαν γινει πολλα λαθη...απο τοτε αλλες 2 εξωσωματικες η μια εξωμητριος κυηση τπτ δεν με ποναει ομως περα απο τα αγορια που γεννησα...συγνωμη αν σας κουρασα

Διαφημίσεις

Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου :(

Εσυ προσπαθησες να κανεις τις καλυτερες επιλογες για τα παιδια σου δηλ.ειδικευμενο γιατρο κτλ. Δεν ξερω κατα ποσο εφταιγε ο γιατρος σου ή οχι. Δεν σε πηρε αυτος μετα απο λιγο τηλ οταν ειδε τις κλησεις; Γιατι ανθρωποι ειμαστε,μπορει να μην ακουσε το τηλ, αλλα αν δεν σε εψαξε μετα απο λιγο να δει τι τον χρειαζοσουν το θεωρω μεγαλο φαουλ για εναν γυναικολογο!

Εχω χασει ενα μωρακι 2 ημερων και καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να εισαι εγκυος και μετα να μην εχεις μωρο στην αγκαλια σου :cry:

Μακαρι ο Θεος να σου χαρισει κι αλλο ή κι αλλα μωρακια!!!

πολυ λυπαμαι γ αυτο που περασες,ευχομα συντομα να σου ερθει το πολυποθητο,και τι γιατρος ηταν αυτος μονο για τα ευκολα?θα ηθελα πολυ να μαθω ποιος ειναι αν θελεις να μου πεις .ο Θεος να απαλυνει τον πονο σου και να σου δινει δυναμη προχωρησεις.

Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου :(

Εσυ προσπαθησες να κανεις τις καλυτερες επιλογες για τα παιδια σου δηλ.ειδικευμενο γιατρο κτλ. Δεν ξερω κατα ποσο εφταιγε ο γιατρος σου ή οχι. Δεν σε πηρε αυτος μετα απο λιγο τηλ οταν ειδε τις κλησεις; Γιατι ανθρωποι ειμαστε,μπορει να μην ακουσε το τηλ, αλλα αν δεν σε εψαξε μετα απο λιγο να δει τι τον χρειαζοσουν το θεωρω μεγαλο φαουλ για εναν γυναικολογο!

Εχω χασει ενα μωρακι 2 ημερων και καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να εισαι εγκυος και μετα να μην εχεις μωρο στην αγκαλια σου :cry:

Μακαρι ο Θεος να σου χαρισει κι αλλο ή κι αλλα μωρακια!!!

το θεμα ειναι οτι οχι δεν εκανα οτι καλυτρο για τα αγορακια μου γιατι δεν ακουσα το ενστικτο μου το οποιο μου φωναζε απο πολυ νωρις οτι κατι δεν παει καλα ομως υπερισχυσε η φοβια μου και προσπαθουσα να με καθησυχασω οτι οντως ειναι καλα τα μωρα μου ενω δεν το ενιωθα νιωθω τυψεις και ανικανοτητα εγω κυριως φταιω το σωμα μου και τα μωρα μου μου δειχναν σημαδια και γω αφηνομουνα στον λαθος ανθρωπο....τα μωρα μου τα εχασα τριτη 2αυγουστου το 2011 αυτος γυρισε στο νοσοκομειο δευτερα απο την αδεια του δεν με ανελαβε και το μονο που μου πε την ωρα που ειχα συσπασεις και με πηγαινανε στην αιθουσα τοκετου ηταν ψιθυριστα στο αυτι μου δεν ηταν φταιξιμο γιατρου και εφυγε......εκατσα αλλες 15 μερες γιατι επαθα χωριοαμνιτιδα και κοντεψα να πεθανω και παλι δεν ηρθε γιατι ηξερε πως αυτος μου πηρε τα παιδια μου...μετα απο 1 μηνα μιλωντας με την κλινικη της αθηνας μου παν οτι επρεπε να μου χορηγητε πρεπαρ και ενα ακομα για να μην εχω συσπασεις....βλεπω παιδακια 1,5χρονων και σκεφτομαι πως θα ταν τα δικα μας καθε βραδυ τους λεω οτι τα αγαπαω και συγνωμη που δεν εκανα το καλυτερο για αυτα....μακαρι να μας χαρισει ο θεος παιδακια σευχαριστω πολυ για την ευχη! λυπαμαι πολυ για αυτο που συνεβη και σε σενα..

πολυ λυπαμαι γ αυτο που περασες,ευχομα συντομα να σου ερθει το πολυποθητο,και τι γιατρος ηταν αυτος μονο για τα ευκολα?θα ηθελα πολυ να μαθω ποιος ειναι αν θελεις να μου πεις .ο Θεος να απαλυνει τον πονο σου και να σου δινει δυναμη προχωρησεις.

γιατρος που στηριζει την πελατεια του στο ονομα του πατερα του γιατι ο πατερας ηταν αποτους καλυτερους γιατρους στην θεσσαλονικη και νομιζα και αυτος λαθος μου μεγαλο λαθος που ακομα το πληρωνω μαμοπουλος λεγετε και φυσικα λεω το ονομα του γιατι μπορει να ξεγεναει πολλα μωρα στο νοσοκομειο αλλα παιρνει και μωρο στο λαιμο του οπως τα αγγελουδια μου....η σταστη μεταπειτα ηταν το κερασακι στην τουρτα ενω γυρισε αποτην αδεια διακοπων στο νοσοκομειο δεν ηρθε καν να με δει κατα την παραμονη μου πολλων ημερων στο νοσοσκομειο...χθες εκλεισα 2χρονια μετα απο κεινη την εξωσωματικη ηταν η 1πρωτη μου και θυμαμαι με τον αντρα μου φευγαμε ολο χαμογελα ονειρα και σχεδια δεν ξεραμε...τωρα μονο μαυριλα και πενθος υπαρχει στην ζωη μας γιατι τα ειδαμε τα νιωσαμε τα γεννησα μακαρι να ρθει η μερα που θα το σκεφτομαι που και που, που θα χουμε μωρα να προχωραμε την ζωη μας με χαμογελα και σχεδια........σας ευχαριστω πολυ που διαβασατε το κειμενο μου ειχα αναγκη να μιλησω...

Διαφημίσεις

το θεμα ειναι οτι οχι δεν εκανα οτι καλυτρο για τα αγορακια μου γιατι δεν ακουσα το ενστικτο μου το οποιο μου φωναζε απο πολυ νωρις οτι κατι δεν παει καλα ομως υπερισχυσε η φοβια μου και προσπαθουσα να με καθησυχασω οτι οντως ειναι καλα τα μωρα μου ενω δεν το ενιωθα νιωθω τυψεις και ανικανοτητα εγω κυριως φταιω το σωμα μου και τα μωρα μου μου δειχναν σημαδια και γω αφηνομουνα στον λαθος ανθρωπο....τα μωρα μου τα εχασα τριτη 2αυγουστου το 2011 αυτος γυρισε στο νοσοκομειο δευτερα απο την αδεια του δεν με ανελαβε και το μονο που μου πε την ωρα που ειχα συσπασεις και με πηγαινανε στην αιθουσα τοκετου ηταν ψιθυριστα στο αυτι μου δεν ηταν φταιξιμο γιατρου και εφυγε......εκατσα αλλες 15 μερες γιατι επαθα χωριοαμνιτιδα και κοντεψα να πεθανω και παλι δεν ηρθε γιατι ηξερε πως αυτος μου πηρε τα παιδια μου...μετα απο 1 μηνα μιλωντας με την κλινικη της αθηνας μου παν οτι επρεπε να μου χορηγητε πρεπαρ και ενα ακομα για να μην εχω συσπασεις....βλεπω παιδακια 1,5χρονων και σκεφτομαι πως θα ταν τα δικα μας καθε βραδυ τους λεω οτι τα αγαπαω και συγνωμη που δεν εκανα το καλυτερο για αυτα....μακαρι να μας χαρισει ο θεος παιδακια σευχαριστω πολυ για την ευχη! λυπαμαι πολυ για αυτο που συνεβη και σε σενα..
Κι εγω σκεφτομαι καμια φορα πως μπορει απο δικους μου φοβους να μην εκανα ο,τι ηταν δυνατον για το μωρο μου. Ταλαιπωρηθηκα πολυ με αυτες τις σκεψεις. Ευτυχως εχω καιρο να αισθανθω ετσι,απλα καποιες φορες αναρωτιεμαι εντονα: εκανα οντως ο,τι καλυτερο μπορουσα; Το εχω αποδεχτει πως με βαση τα δεδομενα και τις συνθηκες της τοτε εγκυμοσυνης μου και της ψυχολογιας μου, εκανα ο,τι μπορουσα εκεινες τις στιγμες. Μη βασανιζεις τον εαυτο σου, ποτε δεν θα εκανες σκοπιμα κακο στα μωρα σου.

Κι εγω βλεπω μωρα και λεω και το δικο μου τωρα τοσο θα ηταν. Μαλλον ετσι σκεφτομαστε οι μαμαδες που εχουμε χασει παιδια.

Να φανταστεις εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον γιατρο αυτο και ημουν αναμεσα σε αυτον και καποιους αλλους για την επομενη εγκυμοσυνη αν ερθει με το καλο,αλλα απο τη συμπεριφορα του που λες αρχιζω να αλλαζω γνωμη.

Τι εννοεις οτι δεν σε ανελαβε οταν γεννησες; Δηλαδη τον ειχες γιατρο τοσο καιρο και μετα σε παρατησε;

ημουν στη δ εμβρυομητρικη του ιπποκρατειου για κλαη μου τυχη εφημερευε ο κ. γκουτζιουλης δεν ου λεγαν ποσο σοβαρα ημουν αλλα ηξερα παρασκευη ξημερωμτα που μπηκα γιναν ολα αυτα με τα τηλ εγω τον δικαιολογουσα στον αντρα μου και την οικογενεια μου μηπως κοιμαται βαρια και δεν το ακουει μηπως το χει αθορυβο και ενω απο τις 7 το πρςι με παρακαλουσε ο εφημερευων γιατρος να μπουμε χειρουργειο και την περιδεση εγω ελεγα οχι να ρωτησουμε τον γιατρο μου να δουμε τι θα πει και αυτος και καθοτιν συναδελφοι στο ιδιο νοσοκομειο σεβαστηκε την γνωμη μου.....μεχρι που πηγε 12 το μεσημερι και μου λεει δεν γινετε αλλο πρεπει να μπουμε και λεω καλα φυσικαηρθαν αντιμετωποι με εανα ανοιχτο σακο και δεν μπορουσαν πλεον να κανουν τπτ......εκει κατερευσαν ολα οταν γυρισε αυτος δευτερα δεν ηρθε να με δει οπως σου ειπα και την τριτη με ξεγενησε ο γκουτζιουλης οχι αυτος ενω με ειδε και μου πε και την δικαιολογητια του το χειροτερο βεβαια στην συμπεριφορα του ηταν οι απντησεις που δωσε στην οικογενεια μου λεγοντας τους οτι δεν μπορει να βλεπει συναισθηματικα την καθε εγκυο και οτι αν δεν φευγει 15μερες δεν θα μπορει να κανει σωστα την δουλεια του τον επομενο χρονο δηλ οποιες παισουνε στην αδεια του η παναγια μαζι τους.....σου το ορκιζομαι σε οτι εχω ιερο ετσι γινανε τα πραγματα και εχω μαρτυρες ολη τηνδ εμβρυομητρικα που ακομα και μαιες κλαιγανε γιατι κοντεψα να πεθανω και ολη μου δωσανε δικιο....μετα απο 1,5 χρονο αποφασισα να γραψω γιατι με πνιγει το δικιο με πνιγει οτι δεν ειχα την δυναμη να τον κυνηγησω νομικα με αδιασιστα στοιχεια στα χερια μου με εισαγγελικη παρεμβαση μπορουσα να φερω τις τηλεφωνικες συνομιλιες στο φως και να δειξω την αδιαφορια του και την αμελεια του..

Διαφημίσεις

Κι εγω σκεφτομαι καμια φορα πως μπορει απο δικους μου φοβους να μην εκανα ο,τι ηταν δυνατον για το μωρο μου. Ταλαιπωρηθηκα πολυ με αυτες τις σκεψεις. Ευτυχως εχω καιρο να αισθανθω ετσι,απλα καποιες φορες αναρωτιεμαι εντονα: εκανα οντως ο,τι καλυτερο μπορουσα; Το εχω αποδεχτει πως με βαση τα δεδομενα και τις συνθηκες της τοτε εγκυμοσυνης μου και της ψυχολογιας μου, εκανα ο,τι μπορουσα εκεινες τις στιγμες. Μη βασανιζεις τον εαυτο σου, ποτε δεν θα εκανες σκοπιμα κακο στα μωρα σου.

Κι εγω βλεπω μωρα και λεω και το δικο μου τωρα τοσο θα ηταν. Μαλλον ετσι σκεφτομαστε οι μαμαδες που εχουμε χασει παιδια.

ναι κοριτσι μου ετσι ειναι αν και δεν εχω παιδια θεωρω τον ευατο μου μανα που απλα δεν εχω συναντησει τα μωρακια μου ακομα......εχεις παιδακια εσυ??

ευχομαι κανενα ζευγαρι να περναει τετοιες καταστασεις γιατι και οι μπαμπαδες πονανε πολυ αλλα σιωπηλα....οταν λες οτι εχσες 2 ημερων μωρακι εννοεις οτι ειχε γεννηθει και εζησε 2 ημερες ( συγνωμη που ρωταω δεν θελω να σε ταραξω)

Δοξα τω Θεω εχω ενα παιδακι. Στη δευτερη εγκυμοσυνη στον υπερηχο β'επιπεδου διαγνωστηκε μια συγγενης ανωμαλια στο μωρο μου απο την οποια εξαρτωταν η ζωη του. Αποφασισαμε φυσικα να μην διακοψουμε την κυηση. Περιμεναμε να γεννησω και να δουμε σε τι κατασταση ηταν τα πνευμονια του, να εγχειριστει και να περιμενουμε. Δεν ηταν ομως τα πραγματα θετικα. Ενω επρεπε να σταθεροποιηθει και μετα να εγχειριστει, τελικα επειδη κινδυνευε να πεθανει μπηκε γρηγορα χειρουργειο. Εβγαλε το χειρουργειο ενω δεν το περιμεναν οι γιατροι, αλλα μετα απο λιγες ωρες το χασαμε.

Ποναει ακομα...Εχει περασει σχεδον χρονος. Παντως απο τον γιατρο μου δεν εχω κανενα παραπονο. Ερχοταν καθε μερα στο νοσοκομειο (γιατι νοσηλευτηκα και λιγες μερες πριν τη γεννα) και με επαιρνε και μονος του τηλ για να δει τι κανω και αν χρειαζομαι κατι. Γι'αυτο απορω με την σταση του γιατρου σου και σιγουρα πιστευω οσα λες.

Δοξα τω Θεω εχω ενα παιδακι. Στη δευτερη εγκυμοσυνη στον υπερηχο β'επιπεδου διαγνωστηκε μια συγγενης ανωμαλια στο μωρο μου απο την οποια εξαρτωταν η ζωη του. Αποφασισαμε φυσικα να μην διακοψουμε την κυηση. Περιμεναμε να γεννησω και να δουμε σε τι κατασταση ηταν τα πνευμονια του, να εγχειριστει και να περιμενουμε. Δεν ηταν ομως τα πραγματα θετικα. Ενω επρεπε να σταθεροποιηθει και μετα να εγχειριστει, τελικα επειδη κινδυνευε να πεθανει μπηκε γρηγορα χειρουργειο. Εβγαλε το χειρουργειο ενω δεν το περιμεναν οι γιατροι, αλλα μετα απο λιγες ωρες το χασαμε.

Ποναει ακομα...Εχει περασει σχεδον χρονος. Παντως απο τον γιατρο μου δεν εχω κανενα παραπονο. Ερχοταν καθε μερα στο νοσοκομειο (γιατι νοσηλευτηκα και λιγες μερες πριν τη γεννα) και με επαιρνε και μονος του τηλ για να δει τι κανω και αν χρειαζομαι κατι. Γι'αυτο απορω με την σταση του γιατρου σου και σιγουρα πιστευω οσα λες.

αχ κοπελα μου μεγαλος ο σταυρος η αγωνια και η απωλεια για σας λυπαμαι πολυ για τις οδυνηρες στιγμες που ζησατε και την πικρη αναμνηση που σας εμεινε ευτυχως ομως εχεις να περνεις κουραγιο και να ξεχνιεσε απο το αλλο σου παιδακι μακαρι να ρθει και μενα η μερα αυτη τον οκτωμβτιο παμε για την 4 εξωσωματικη ελπιζω να ειναι και η τυχερη πλεον παρακαλαω τον θεο αν ειναι να μεινω εγκυος να κρατησω και παιδι αλλιως χιλιες φορες να μην πετυχαινουν οι εξωσωματικες δεν το βαζω κατω ομως γιατι πιστευω οτι θα μας χαμογελασει και μας η τυχη ...... σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου συντομα να μεινεις εγκυος στο 2παιδακι σου και να κυλησουν ολα ομαλα!

Να'σαι καλα!Να κανω μια μικρη διορθωση μονο: να μεινω εγκυος στο τριτο παιδακι μου,γιατι κι εγω νιωθω πως εχω δυο παιδια,το ενα κοντα μου και το αλλο αγγελο στον ουρανο.

Μακαρι να μεινεις εγκυος και ολα να πανε καλυτερα αυτη τη φορα χωρις αγχος!!!

Βρηκες αλλο γιατρο Θεσσαλονικη;

Να'σαι καλα!Να κανω μια μικρη διορθωση μονο: να μεινω εγκυος στο τριτο παιδακι μου,γιατι κι εγω νιωθω πως εχω δυο παιδια,το ενα κοντα μου και το αλλο αγγελο στον ουρανο.

Μακαρι να μεινεις εγκυος και ολα να πανε καλυτερα αυτη τη φορα χωρις αγχος!!!

Βρηκες αλλο γιατρο Θεσσαλονικη;

εχεις δικιο με συνχγωρεις..ναι σιδεροπουλος μακης λεγετε ειναι ο μονος που συνεργαζετε με τον παντο που παω στην αθηνα και επειδη εμπιστευομαι πολυ τον παντο παω σε αυτον ειναι πολυ καλος επιστημονας και ανθρωπος με καθυσηχαζει αυτος παρακολουθησε και μια φιλη της μαμας μου που στα 45 καταφερε και εφερε διδυμα στην ζωη μετα απο πεσιμο 12 σκαλοπατιων στον 7 μηνα....αλλα να σου πω την αληθεια πλεον μεχρι και αθηνα σκεφτομασταν να παμε να με παρακολουθει εξ ολοκληρου ο παντος ειναι το οικονομικο ομως στην μεση!! σευχαριστω πολυ για τις ευχες σου

Διαφημίσεις

• 3 months later...
γιατρος που στηριζει την πελατεια του στο ονομα του πατερα του γιατι ο πατερας ηταν αποτους καλυτερους γιατρους στην θεσσαλονικη και νομιζα και αυτος λαθος μου μεγαλο λαθος που ακομα το πληρωνω μαμοπουλος λεγετε και φυσικα λεω το ονομα του γιατι μπορει να ξεγεναει πολλα μωρα στο νοσοκομειο αλλα παιρνει και μωρο στο λαιμο του οπως τα αγγελουδια μου....η σταστη μεταπειτα ηταν το κερασακι στην τουρτα ενω γυρισε αποτην αδεια διακοπων στο νοσοκομειο δεν ηρθε καν να με δει κατα την παραμονη μου πολλων ημερων στο νοσοσκομειο...χθες εκλεισα 2χρονια μετα απο κεινη την εξωσωματικη ηταν η 1πρωτη μου και θυμαμαι με τον αντρα μου φευγαμε ολο χαμογελα ονειρα και σχεδια δεν ξεραμε...τωρα μονο μαυριλα και πενθος υπαρχει στην ζωη μας γιατι τα ειδαμε τα νιωσαμε τα γεννησα μακαρι να ρθει η μερα που θα το σκεφτομαι που και που, που θα χουμε μωρα να προχωραμε την ζωη μας με χαμογελα και σχεδια........σας ευχαριστω πολυ που διαβασατε το κειμενο μου ειχα αναγκη να μιλησω...

ax kopela mou kai gw exasa to koritsaki mou 27 ebdomadwn hmoun h giatros den me koitouse ton traxhlo kai se mia aplh episkepsh m esteile sto ipokrateio giati mou leei eisai etoimh gia gena anoije o traxhlos (eimai apo eparxia) ekei gnwrisa to mamopoulo kai mou fanhke ajiologos eixa oei na sunexisw maazi tou otan milhsame mou eipe oti oute se epomenh egkumosunh na mhn kanw peridesh oute na eimai japla tpt dld proliptika logo istorikou kai eipa 8a paw kai se allon twra pou diabasa kai auto den prokeite na paw s ayton etsi koritsia na ta leme ta onomata na boh8ame h mia thn allh mono emeis jeroume th pername

koritsi mou sou euxome h epomenh eggumosunh na einai teleiomhnh me ugiei kai gluka mwrakia

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...