Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σταματησε να παιρνει βαρος

Recommended Posts

ο μπεμπης μου απο 40 ημερων παιδευεται με κρυφη γοπ με αποτελεσμα να πινει ελαχιστο γαλα σε καθε γευμα.ομως βαρος επαιρνε.του δωσαμε epadoren ,γαλα ar κ ξεκινησε να πινει καλες ποσοτητες αλλα βαρος σταματησε να παιρνει εδω κ 20 μερες.το γαλα ar το πινει εδω κ ενα 10ημερο.einai 3,5 μηνων.του καναμε κ καλλιεργεια ουρων αλλα ηταν στειρα.φοβαμαι πολυ για αλλεργια.παντως δεν εχει ουτε εξανθημα ουτε αιμα στα κακα του ειναι ηρεμος κοιμαται καλα,ουτε κολικους τιποτα μονο αυτη τη στασιμοτητα βαρους.ο γιατρος με εβαλε απο σημερα το πρωι να ξεκινησω almiron pepti να το δωσω 2 εβδομαδες κι αν αυξησει το βαρος του σημαινει οτι ειναι αλλεργια αλλιως μου ειπε για πιο βααθιες εξετασεις.κοριτσια φοβαμαι...αν δεν ειναι ουτε αλλεργια,ουτε ουρολοιμωξη τοτε τι αλλο μπορει να ειναι;;εντωμεταξυ το pepti δε του αρεσει καθολου...τον πιεζω με το ζορι:( αλλα δεν πινει πανω απο 50ml).me το ar κατεβαζε κατι 150αριαml alla τι να τα κανω αμα δεν παιρνει βαρος.

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ

Διαφημίσεις

Stavroulitsa1 ποσο γεννηθηκε το μωρο? Ποσο ειναι τωρα? Γιατι να ειναι κατι αλλο μωρε? Αλλεργια θα ειναι.

κανε ο,τι σου λεει ο γιατρος και μη σκεφτεσαι τα χειριστα σεναρια...

Υψος παιρνει?

Ευχομαι ολα να ειναι καλα.

Αν το εχω καταλαβει καλα τα μωρακια που δεν θηλαζουν δεν κανουν αιμα στα κακα και γενικα δεν δειχνουν πολλα συμπτωματα αλλλεργιας. Η γοπ παντως ειναι ενδειξη αλλλεργιας.

Συμφωνω με τη Λαιδα, αλλεργια ειναι τι αλλο; θα βρειτε το γαλατακι που του ταιριαζει και θα στρωσουν τα πραγματα.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Stavroulitsa1 μην στεναχωριέσαι , θα πάρει βάρος , και εμείς όταν ο μικρός μου ήταν 3 μηνών διαγνώστηκε με αλλεργία και αναγκάστηκα και του έδωσα υποαλλεργικο ξένο.Ε τον συγκεκριμένο μήνα δεν μου πήρε καθόλου βάρος.Τον επόμενο όμως πήρε πάλι τα πάνω του...

VdLep3.png

keiCp3.png

λοιπον γεννηθηκε 3480 κ τωρα 3 μηνων κ 18 ημερων ειναι 5640.εδω κ 18 ημερες ειναι κολλημενος στα 5640 παρολο που τρωει καλα.δηλ λογω αλλεργιας δεν απορροφα τα θρεπτικα συστατικα του γαλακτος; ποτε λετε να αρχισει να παιρνει βαρος τωρα με το almiron pepti; λογικα θα θελει λιγο καιρο να ''καθαρισει'' ο οργανισμος του αλλα ποσο;

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ

Διαφημίσεις

Γεννηθηκε και ηταν στην καμπυλη του 50% και τωρα ειναι στην ιδια καμπυλη. Σταματα λοιπον να ανησυχεις, το παιδι αναπτυσσεται κανονικα. Με τον παιδιατρο σου παρεα θα τα ξεπερασετε ολα τα μικροθεματακια.

λοιπον γεννηθηκε 3480 κ τωρα 3 μηνων κ 18 ημερων ειναι 5640.εδω κ 18 ημερες ειναι κολλημενος στα 5640 παρολο που τρωει καλα.δηλ λογω αλλεργιας δεν απορροφα τα θρεπτικα συστατικα του γαλακτος; ποτε λετε να αρχισει να παιρνει βαρος τωρα με το almiron pepti; λογικα θα θελει λιγο καιρο να ''καθαρισει'' ο οργανισμος του αλλα ποσο;

Καλα η υπογραφη σου βγαζει ματι!

2 εβδ θελει ο οργανισμος να καθαρισει απο τις πρωτεινες του γαλακτος.

Απο γαλατα δεν ξερω, νομιζω θα πρεπει να βρειτε το καταλληλο, ισως χρειαστει να αλλαξετε ενα-δυο για να βρειτε σε ποια πρωτεινη του αγελαδινου ειναι η αλλεργια -μαλλον...

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P