Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Sou thinoun to moro molis to genisis?

Recommended Posts

Gia sas,tha ithela na matho otan gennas (sto elana)to moro sou sto dinoun amesos na to valeis sto stithos sou na thilasei i sto pernoun kai to fernoun meta,kai an to pernoun meta apo posi ora to fernoun na to thilaseis?kai kati allo molis genisis kai to plenoun to paidi me ti rouxa to ntinoun sou ta zitane apo prin i to tiligoun se kouverta?

Διαφημίσεις

συνηθως τ αμωρα στα δινουν για ελαχιστη ωραμ ετο που γεννησεις και μετα το παιρνουνγια μπανιο και στο ξαναφερνουν σε λιγη ωρα...

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Ακριβώς μόλις το γεννήσεις στο δίνουν να το δεις για λίγο και μετά το πλένουν και στο δίνουν μετά στο δωμάτιο. Νομίζω κουβερτάκια έχουν και εκεί αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη. Μιας φίλης μου το είχαν φέρει με κουβερτάκι μετά, αλλά δεν ξέρω αν τους το έδωσε η οικογένεια ή έβαλα δικό τους

Διαφημίσεις

• 5 weeks later...

Εγω το γεννησα μου το εδωσαν αγκαλια επειτα μου το πηραν για να το πλενουν, να το ζυγιζουν και τα σχετικα και μετα μου το ξαναεφεραν.......και βγηκα με αυτο στην αγκαλια για να το δουν οι υπολοιποι......μπαμπαδες και παππουδογιαγιαδες.....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

το πρωτο μου παιδι το πηραν σχεδον αμεσως (το κρατησα 5 λεπτα) και μου το φεραν μετα απο μια ωρα,το δευτερο το κρατησα αμεσως μετα τον τοκετο μιση ωρα και θηλαζε και μετα το πηραν.

Μπαμπα εννοουσα και παππουδογιαγιαδες....μην παρεξηγηθω κιολας....χαχαχα...

• Like 1

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις