Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cacao μου η χοΡιακη ανεβαίνει πολύ καλά. 159 μονάδες στις 14/3 μετά από 4 μέρες 1250 και μετα από 3 μέρες, δηλ χτες 3400. Σε λίγο φεύγω καθώς γύρισε από Αμερική ο γυναικολόγος χτες και θα πάω να μου κάνει τώρα έναν υπΈρηχο στο Ρέα γιατί κάνει μια καισαρική κ θα μου ρίξει μια ματιά γιατί είμαι μες στο άγχος. ΗΑ δούμε τι θα ειδούμε! Εσύ;

Cacao μου η χοΡιακη ανεβαίνει πολύ καλά. 159 μονάδες στις 14/3 μετά από 4 μέρες 1250 και μετα από 3 μέρες, δηλ χτες 3400. Σε λίγο φεύγω καθώς γύρισε από Αμερική ο γυναικολόγος χτες και θα πάω να μου κάνει τώρα έναν υπΈρηχο στο Ρέα γιατί κάνει μια καισαρική κ θα μου ρίξει μια ματιά γιατί είμαι μες στο άγχος. ΗΑ δούμε τι θα ειδούμε! Εσύ;

Εγω δεν εχω νεα.Περιμενω την Τεταρτη να κανω τον υπερηχο αν και δεν εχω πολλες ελπιδες :-(και τωρα σκεφτομαι τι να κανω απο εδω και περα.Ισως καποια εξεταση που δεν εχω κανει και ποτε να προσπαθησω ξανα.Τωρα πια απο Ιουνιο μαλλον.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Βρε cacao μου μην είσαι απαισιόδοξη! Εμένα μου έκανε χτες υπέρηχο πάνω στην κοιλιά, είδαμε σάκο, είπε πως πάμε καλά και θα τα πούμε καλύτερα τρίτη στο ιατρείο του που έχει καλύτερο μηχάνημα. Δεν μου είπε αν βλέπει κάτι μέσα στο σάκο. Με υπολόγισε 5 με 6 εβδομάδες. Στο λέω γιατί δεν διαφέρουν πολύ οι ημερομηνίες μας! Μακάρι να πάνε όλα καλά κ στις δύο μας!

Τελικα μου αλλαξαν το ραντεβου μου για αυριο αντι για Τεταρτη.Θα ειμαι 6 βδομαδων και 6μ.Θα γραψω νεοτερα.Ειδα καποιες κοπελες που ειχαν αντιστοιχη εμπειρια σε παλιοτερα ποστς αλλα πολυ λιγες εγραψαν τελικα τι εγινε για να παιρνω μια ιδεα του τι να περιμενω ισως.Εγω εκανα κολπικο υπερηχο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ενταξει τωρα τα ειδα ολα.Φανηκε και δευτερος σακος πολυ μικροτερος απο το πρωτο.Εμβρυο-α πουθενα....Μου ζητησε χοριακη ξανα αλλα του ειπα οτι δεν θελω να κανω.Την δευτερα παω για τον τελευταιο υπερηχο να βεβαιωθουμε 100% και να δω πως θα συνεχισω.Την προηγουμενη φορα απεβαλλα απο μονη μου Εχει εμπειρια καμια απο φαρμακα που βοηθανε να αποβαλλεις μηπως γλιτωσω την αποξεση;

3231580x15ta1yz3w.gif

Και δεύτερο σάκο; Πόσων εβδομάδων σε υπολογίζει; Εμένα με έβγαλε την Τετάρτη 5w5d. Με υπέρηχο πάνω από την κοιλιά φαινόταν μόνο σάκος χωρίς στοιχεία. Με κολπικό είδαμε στοιχεία αλλά τίποτα άλλο. Καρδούλα είπε στο επόμενο ραντεβού με το καλό. Εσένα ΚολΠικό σου έκανε ε; Δεν έχω ιδέα από χάπια. Δυστυχώς κ Δμενα απόΞεση μου είχαν κάνει. Υπομονή και την δευτέρα!

7 βδομαδων οταν με ειδε την τελευταια φορα.Την Τριτη θα ειμαι 8 ακριβως αλλα ετσι κι αλλιως την Δευτερα θα αποφασισουμε τι θα κανουμε.Με ανησυχει που και τα δυο δεν αναπτυσσονται.Καποιο προβλημα θα πρεπει να υπαρχει...

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημερα!Πηγα για τον τελευταιο υπερηχο σημερα και τζιφος.Παει κι αυτη η εγκυμοσυνη αδοξα :( Κανονικα θα πηγαινα για αποξεση αυριο πρωι αλλα του ζητησα να δοκιμασω να παρω χαπια.Μου ειπε επειδη ειναι δυο οι σακοι μπορει να μην καθαρισω και να χρειαστει αποξεση ετσι κι αλλιως αλλα προτιμω να το προσπαθησω ετσι και ισως και κα μην χρειαστει τελικα.Εκτος οτι μου ειπε πως παει καπου στα 800 ευρω και δεν τα εχω...Τι τιμες ειναι αυτες ρε παιδια;Μου ειπε μετα να μην μου παρει λεφτα αλλα και το μαιευτηριο

δεν θα ειναι καμια 400αρια ισως;Τελος παντων αν δεν γινεται αλλιως αναγκαστικα θα δανειστω για να τα δωσω...Που φτασαμε...

Lekons ελπιζω να σου πανε ολα καλα εσενα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Cacao μου πως είσαι?

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ κοριτσάκι μου με την έκβαση της εγκυμοσύνης σου.

Σου εύχομαι ολόψυχα η επόμενη να είναι τυχερή και να έρθει όσο σύντομα επιθυμείς.

Τι θα κάνεις τελικά?

Θα πάρεις χάπια? Έχεις ξεκινήσει ήδη?

Εύχομαι να είναι όσο πιο εύκολο και ανώδυνο τουλάχιστον σωματικά, γίνεται.

Διαφημίσεις

Cacao μου πως είσαι?

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ κοριτσάκι μου με την έκβαση της εγκυμοσύνης σου.

Σου εύχομαι ολόψυχα η επόμενη να είναι τυχερή και να έρθει όσο σύντομα επιθυμείς.

Τι θα κάνεις τελικά?

Θα πάρεις χάπια? Έχεις ξεκινήσει ήδη?

Εύχομαι να είναι όσο πιο εύκολο και ανώδυνο τουλάχιστον σωματικά, γίνεται.

Σ ευχαριστω!Τα ξεκινησα χθες το βραδυ.Εψαξα ολη την αθηνα για να τα βρω δεν μπορω να σου περιγραψω πως ημουνα τη Δευτερα.Δε μου φτανε ο πονος μου αλλα ηταν και σε ελλειψη τα χαπια αυτα.Ευτυχως τα βρηκα την επομενη μερα(με μεσο ελεος δλδ...).Μονο που σκεφτομουνα οτι θα συνεχισω να νιωθω εγκυος μεχρι να βρω τα φαρμακα τρελαθηκα μου φανηκε βουνο ξαφνικα και ηθελα οπωσδηποτε να μην ειμαι εγκυος πια!

Χθες το βραδυ πηρα το πρωτο και σημερα το πρωι αλλα δυο αλλα τζιφος.Ουτε συσπασεις νιωθω ουτε αιμα.Ουτε καν ροζ....Θα τα παρω για μερες γτ ειναι δυο σακοι και παλι υπαρχει η περιπτωση να μην γινει η αποβολη και να παω για αποξεση ετσι κι αλλιως :(

Εσυ πως πας;Τα καλυτερα σου ευχομαι.

3231580x15ta1yz3w.gif

Σ ευχαριστω!Τα ξεκινησα χθες το βραδυ.Εψαξα ολη την αθηνα για να τα βρω δεν μπορω να σου περιγραψω πως ημουνα τη Δευτερα.Δε μου φτανε ο πονος μου αλλα ηταν και σε ελλειψη τα χαπια αυτα.Ευτυχως τα βρηκα την επομενη μερα(με μεσο ελεος δλδ...).Μονο που σκεφτομουνα οτι θα συνεχισω να νιωθω εγκυος μεχρι να βρω τα φαρμακα τρελαθηκα μου φανηκε βουνο ξαφνικα και ηθελα οπωσδηποτε να μην ειμαι εγκυος πια!

Χθες το βραδυ πηρα το πρωτο και σημερα το πρωι αλλα δυο αλλα τζιφος.Ουτε συσπασεις νιωθω ουτε αιμα.Ουτε καν ροζ....Θα τα παρω για μερες γτ ειναι δυο σακοι και παλι υπαρχει η περιπτωση να μην γινει η αποβολη και να παω για αποξεση ετσι κι αλλιως :(

Εσυ πως πας;Τα καλυτερα σου ευχομαι.

'Ωχου κοπέλα μου.....φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι...και ειδικά αυτό που μου περιγράφεις που πέρασες με τα φάρμακα και το ότι θες να καθαρίσεις όσο το συντομότερο.

Εύχομαι να πετύχει και να μην χρειαστεί να μπεις για απόξεση.

Συνήθως πότε ξεκινάνε οι συσπάσεις σου έχουν πει?

Το απέδωσε κάπου ο γιατρός ή σου είπε έτυχε?

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, καλά προς το παρόν, αν και μεσολαβεί ένας μήνας από το προηγούμενο ραντεβού μέχρι το επόμενο και ως τότε άγνοια αλλά σε γενικές γραμμές καλά.

'Ωχου κοπέλα μου.....φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι...και ειδικά αυτό που μου περιγράφεις που πέρασες με τα φάρμακα και το ότι θες να καθαρίσεις όσο το συντομότερο.

Εύχομαι να πετύχει και να μην χρειαστεί να μπεις για απόξεση.

Συνήθως πότε ξεκινάνε οι συσπάσεις σου έχουν πει?

Το απέδωσε κάπου ο γιατρός ή σου είπε έτυχε?

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, καλά προς το παρόν, αν και μεσολαβεί ένας μήνας από το προηγούμενο ραντεβού μέχρι το επόμενο και ως τότε άγνοια αλλά σε γενικές γραμμές καλά.

Μπορει λεει να αργησουννα με πιασουν....Μπορει και να φυγει μονο το ενα ακομα κι αν με πιασουν.Θα δειξει.

Οχι δεν μου ειπε τωρα οτι ετυχε μου ειπε βεβαια οτι ειμαι πολυ ατυχη γιατι ειναι δυο και σταματησαν και τα δυο...

Απλα εχω ηδη κανει εξετασεις που αφορουν τις αποβολες και τις παλλινδρομες και τωρα ειπαμε να κανω ακομα δυο.Απο αυτα που διαβαζω εδω και τον ρωτησα για ακομα δυο εξετασεις που δεν μου προτεινε μου ειπε να μην τις κανω.Τωρα τι να πω;Οντως τα αντιπατρικα ξερω οτι σε καποιες χωρες εχουν απαγορευτει.Οσο για τα ΝΚ ξερω πως δινουν κορτιζονη αλλα εγω ανεβαζω ευκολα σακχαρο.Δεν ξερω αν θελω να το διακυνδινευσω για κατι το οποιο ουτε ο γιατρος μου το δεχεται ουτε και ενας αλλος γυναικολογος που μιλησαμε.Βασικα ειμαι μπερδεμενη.

3231580x15ta1yz3w.gif

cacao μου λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συμβαίνει!Εύχομαι να πιάσουν τα χάπια και να μην χρειαστεί να κάνεις απόξεση..Να είσαι αισιόδοξη όσο μπορείς βέβαια μετά από αυτό και σύντομα σου εύχομαι να απολαύσεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

lbFKp3.png

Κορίτσια ξέρω ότι εδώ έχετε συγκεκριμένο θέμα όμως ο τίτλος ταιριάζει πολύ για αυτό που θέλω να μοιραστώ και να ακούσω και άλλες γνώμες από εσάς..Αγχώνομαι πολύ για την εγκυμοσύνη μου..αν και μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο σύμπτωμα και γενικά έχω μια καλή εγκυμοσύνη αγχώθηκα πολύ την προηγούμενη πέμπτη όπου έκανα την αυχενική διαφάνεια...η μέτρηση ήταν 2,4 με όριο το 3 και το ρινικό οστό ορατό..Ο γιατρός μου μου είπε να μην ανησυχώ, άλλωστε πρέπει να βγει και η papp-A για να μάθουμε ακριβώς τις πιθανότητες..(τώρα είναι 1:543) (να σημειώσω ότι είμαι 25 χρονών)ωστόσο μου είπε ότι δεν είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα..τι να κάνω κοντεύω να τρελαθώ...αύριο θα έχω τα αποτελέσματα τις papp-A..Πείτε μου σας παρακαλώ αν έχετε αντίστοιχες εμπειρίες...φοβάμαι πολύ!

lbFKp3.png

Διαφημίσεις

Melitsa σ ευχαριστω.Ησουν αυτη που μου απαντησε στη πρωτη μου δημοσιευση :)

Δεν εχω φτασει ποτε μεχρι την αυχενικη για ξερω να σου απαντησω.Εχει διαφορα ποστς με θεμα την αυχενικη.Κοιταξες κι εκει;Σου ευχομαι ολα να πανε καλα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Κορίτσια ξέρω ότι εδώ έχετε συγκεκριμένο θέμα όμως ο τίτλος ταιριάζει πολύ για αυτό που θέλω να μοιραστώ και να ακούσω και άλλες γνώμες από εσάς..Αγχώνομαι πολύ για την εγκυμοσύνη μου..αν και μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο σύμπτωμα και γενικά έχω μια καλή εγκυμοσύνη αγχώθηκα πολύ την προηγούμενη πέμπτη όπου έκανα την αυχενική διαφάνεια...η μέτρηση ήταν 2,4 με όριο το 3 και το ρινικό οστό ορατό..Ο γιατρός μου μου είπε να μην ανησυχώ, άλλωστε πρέπει να βγει και η papp-A για να μάθουμε ακριβώς τις πιθανότητες..(τώρα είναι 1:543) (να σημειώσω ότι είμαι 25 χρονών)ωστόσο μου είπε ότι δεν είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα..τι να κάνω κοντεύω να τρελαθώ...αύριο θα έχω τα αποτελέσματα τις papp-A..Πείτε μου σας παρακαλώ αν έχετε αντίστοιχες εμπειρίες...φοβάμαι πολύ!
Καλή μου εμένα ήταν 1/400 και ο γιατρος μου είπε μια χαρά και οντως ο μικρός μου 16 μηνών τώρα είναι φυσιολογικότατος.. Εξάλλου είσαι μεσα στο όριο.Γενικά εγώ πιστεύω οτι η αυχενική δεν είναι τόσο σπουδαία εξέταση στατιστική είναι.Για μένα η β επιπέδου είναι σημαντική.Νομίζω δεν έχεις λογους ανησυχίας..Με το καλό!

Γλυκια μου melitsa ειμαι μαμα μιας μπουμπους 8 μηνων υγιεστατη και ειμαι 28 ετων.....εγω ειχα πιθανοτητες 1/532 και ο γιατρος δεν ανησυχησε καθολου γιατι ολα τα υπολοιπα ηταν μια χαρα......εκτος αυτου θελω να σου πω να μην τα λαμβανεις και τοσο σοβαρα υποψιν σου τα νουμερα οταν ο γιατρος ειναι καθησυχαστικος γιατι μετα απο τα δικα μου νουμερα θελησα να μαθω περισσοτερς πληροφοριες για αυτο το θεμα και εμαθα τα εξης.....στην δικη μου περιπτωση που ειμαι 28ετων οταν εκανα την εξεταση και ημουν 50 κιλα και το μωρο ηταν καποια συγκεκριμενα γραμμαρια και στην 12 εβδομαδα οπου βρισκομουν σημαινει οτι στις 532 γυναικες με τα ιδια χαρακτηριστικα με εμενα και στην ιδια εβδομαδα κυησης η 1 απο αυτες θα ειχε προβλημα με συνδρομο....αυτο με λιγα λογια σημαινει ο αριθμος αυτος που βγαινει απο την συγκεκριμενη εξεταση......μετα συμψηφιζεται και το pap a και τοτε βγαινει το τελικο αποτελεσμα που εξαιρετικα σπανια θα ειναι ασχημο σε ηλικιες κατω των 30ετων.....

Ολα καλαθα πανε....μην αγχωνεσαι....το περασα προσφατα σχετικα και σε καταλαβαινω....οπως και πολλες αλλες κοπελες......

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Mια χαρά είναι η αυχενική σου.Μην έχεις άγχος, η αυχενική είναι μόνο στατιστικά.Το σημαντικότερο είναι το ρινικό οστό που είναι ορατό και είσαι οκ.Εμένα η αυχενική μου δεν ήταν καλή.Οτι θες μου έλεγαν τότε...οτι το παιδί μάλλον μπορεί να έχει προβλημα κτλ.Τους άφησα και δηλητηριασαν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μου.Το παιδί μου γεννηθηκε υγιεστατο.Καμιά φορά κάνουν την τρίχα τριχιά στον βωμό του χρήματος.Να πανικοβληθείς και να κάνεις τις εξετάσεις που θα σου λένε.Μην πανικοβάλλεσαι.Αν κάποια στιγμή έχεις αμφιβολία να παιρνεις και δευτερη γνωμη!!Με το καλό το μωράκι σου.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Αχδεν φαντάζεστε πόσο με καθησυχάσατε!!!Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Αλήθεια έχουν σημασία και τα κιλά γιατί αφού έφυγα και έβλεπα τα αποτελέσματα αντί για 65 που είμαι είδα ότι έγραψε 35 καταλάθος..υπάρχει ενδεχόμενο αυτό να επηρέασε τα αποτελέσματα??

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ!!

Να χαίρεστε τα μωράκια σας!!Πάντα γερά και ευτυχισμένα!!

lbFKp3.png

Αχδεν φαντάζεστε πόσο με καθησυχάσατε!!!Ευχαριστώ πολύ πολύ!!Αλήθεια έχουν σημασία και τα κιλά γιατί αφού έφυγα και έβλεπα τα αποτελέσματα αντί για 65 που είμαι είδα ότι έγραψε 35 καταλάθος..υπάρχει ενδεχόμενο αυτό να επηρέασε τα αποτελέσματα??

Στατιστικα ναι υπαρχει περιπτωση να τα επηρεασε εαν εγινε η εξεταση με το 35 σαν στοιχειο......γιατι ολα αυτακαταγραφονται σε μια μεγαλη βαση δεδομενων και επειτα βγαινουν τα αποτελεσματα που σου ειπα.....οτι απο τοσες γυνακες μεαυτα τα χαρακτηριστικα η 1 θα εχεισυνδρομο το μωρο της δλδ.....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Να πας στο γιατρό που σου έκανε την αυχενική ή να του τηλεφωνήσεις και να διευκρινήσεις άμεσα το θέμα με τα λάθος κιλά και αν αυτό αλλάζει το αποτέλεσμα της εξέτασης:!::!::!: Πιστεύω το αλλάζει, γιατί αν θυμάμαι καλά το βάρος και η ηλικία της εγκυμονούσας παίζουν ρόλο στο αποτέλεσμα.

Είναι κρίμα να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι στην κατάστασή σου!

Μακάρι να μην υπάρχει πρόβλημα, να έχεις καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου και να αποκτήσεις ένα γερό μωράκι!!!:P

Κορίτσια ένα θα σας πω..μην πάτε ΠΟΤΈ στον Αποστολίδη Αριστοτέλη στην Θεσσαλονίκη, παρόλο που είναι πιστοποιημένος..

Εκεί έκανα την αυχενική διαφάνεια και όπως σας είπα περίμενα τα αποτέλεσματα της papp-A..Σήμερα λοιπόν πήρα τηλ στο ιατρειο και η γραμματέας μου ανακοίνωσε από το τηλέφωνο ότι οι πιθανότητες αυξήθηκαν και υπάρχει κίνδυνος..1:200

Τρελάθηκα αλλά παρόλα αυτά της είπα ότι καταχώρησαν λάθος τα κιλά μου από 65 που είμαι έβαλαν 35..και την ρώτησα αν παίζει ρόλο..μου είπε ότι θα το αλλάξει και θα με πάρει σε 5λεπτά..τα 5λεπτά έκλαιγα και περίμενα..με παιρνει λοιπόν και μου ζητάει 1000 συγνώμη γιατί έκανε λάθος...και με την αλλαγή στα κιλά οι πιθανότητες ήταν 1:670..Τι να πω ρε κορίτσια είναι δυνατόν να ανακοινώνουν τέτοια πράγματα από το τηλ και πόσο μάλλον η γραμματέας?Σκεφτόμαστε να του κάνουμε καταγγελία..Σε εμένα έγινε λάθος αλλά σε κάποια άλλη δεν θα ήταν λάθος και θα είχε αγχωθεί ακόμα περισσότερο..και σκεφτείτε ότι ήμουν μόνη στο σπίτι..Φοβήθηκα πάρα πολύ!

Επιπλέον, αισθάνομαι σαν να μην την έκανα την εξέταση εφόσον δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου..

Πως μπορούν να αντιμετωπίζουν τόσο επιπόλαια αυτά τα θέματα?

lbFKp3.png

Απιστευτο!Καταρχην γυναικα 35 κιλα συγνωμη αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κυοφορει.Τι αλλο θα ακουσουμε...Μελιτσα μηπως στο ειπε η γραμματεας για να μην περιμενεις κι αλλο;Παντως ειναι απαραδεκτοι να κανουν τοσο χαζο λαθος.Μη χαλιεσαι αλλο αστο πισω σου.Νομιζω εδω εχει ενοτητα για καταγγελιες.Δες πως γινεται και γραψτο εκει να ξερουν και αλλες κοπελες που μπορει να ενδιαφερονται.

3231580x15ta1yz3w.gif