Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

31η εβδομάδα, ροζ υγρά.

Recommended Posts

Είμαι στην 31η εβδομάδα και είδα λίγο ροζ (στο σερβιετάκι). Η γυναικολόγος μου, μου είπε οτι είναι προφανώς τραχηλικό, και θα το παρατηρήσουμε μες στην ημερα.

Το έχει αντιμετωπίσει κάποια άλλη κοπέλα???

Διαφημίσεις

Και εγω το ιδιο επαθα και μαλιστα 2 φορες μια στον 6το και μια στον 7ο....οντω και εμενα μου ειπαν οτι οφειλεται στον τραχηλο η οτι μπορει να ειναι απο τα νεφρα.....που στην εγκυμοσυνη επιβαρυνονται κατα καποιο τροπο....αλλα δεν υπαρχει προβλημα κανενα σε καμια απο τις 2 περιπτωσεις....το παρακολουθεις και εισαι οκ.....εγω εχω γεννησει εδω και 7 μηνες....

Ολα καλα θα σου πανε, με το καλο...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Ευχαριστώ Koalaki για την απάντηση. Σήμερα είμαι καλύτερα, απλώς και εγω το είδα σαν ένα καμπανάκι να χαμηλώσω λίγο τους ρυθμούς μου...

Ευχαριστώ και πάλι και να σου ζήσει το μωράκι σου.

Είμαι στην 31η εβδομάδα και είδα λίγο ροζ (στο σερβιετάκι). Η γυναικολόγος μου, μου είπε οτι είναι προφανώς τραχηλικό, και θα το παρατηρήσουμε μες στην ημερα.

Το έχει αντιμετωπίσει κάποια άλλη κοπέλα???

Κι εμένα μου έτυχε μια μόνο φορά, όταν ήμουν στην 30η εβδομάδα, ο γιατρός μου είπε ότι είναι τραχηλικό και πέρασε τελικά μόνο του σε μια-δυο μέρες....Εγώ το απέδωσα στην πάααααρα πολλή δουλειά που είχα εκείνη την περίοδο και έτρεχα σαν βέγγος καθημερινά. Μην κόβεις τη δραστηριότητά σου, αλλά με μέτρο! Τώρα είμαι στην 37η εβδομάδα, και σε αναμονή.....

κι εμενα μου ειχε συμβει και ηταν τραχηλικο,

θελει ξεκουραση γιατι απο την κουραση κατεβαινει ο τραχηλος, εξαλειφεται-μικραινει και καμια φορα σαν να ματωνει, κατι τετοιο καταλαβα, παλουκωθηκα στο κρεβατι και περασε

Διαφημίσεις

Ετσι κατάλαβα και εγώ, ξεκούραση θέλει... κομματάκι δύσκολο για την περίπτωσή μου ομολογώ. Με τη δουλειά, το σπίτι και ένα τερατάκι 4 1/2 ετών, η ξεκούραση είναι με το σταγονόμετρο.

Σήμερα καλύτερα αισθάνομαι, αν και έχω αρκετές συσπάσεις για την εβδομάδα μου. Πρέπει να ξεκουραστώ το ξέρω.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, παιδιά.

Κι εμένα μου έτυχε μια μόνο φορά, όταν ήμουν στην 30η εβδομάδα, ο γιατρός μου είπε ότι είναι τραχηλικό και πέρασε τελικά μόνο του σε μια-δυο μέρες....Εγώ το απέδωσα στην πάααααρα πολλή δουλειά που είχα εκείνη την περίοδο και έτρεχα σαν βέγγος καθημερινά. Μην κόβεις τη δραστηριότητά σου, αλλά με μέτρο! Τώρα είμαι στην 37η εβδομάδα, και σε αναμονή.....

Με το καλό γλυκιά μου!!! Τίποτα δε σου έμεινε, σε λίγο θα χαρείς το μωράκι σου! Με ένα πόνο σου εύχομαι.