Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Η κορη μου ειναι 10 μηνων και σημερα εβαλε το χερι της στο ξεχασμενο τασακι του παππου της!! Συγκεκριμενα ενω ετρωγα την ακουσα να βηχει σαν να της ειχε σταθει κατι στο λαιμο, πεταγομαι και βλεπω τα χερια της καταμαυρα και συνηδητοποιω οτι ειναι σταχτες!! :shock: Αμεσως ετρεξα και της επλυνα πολυ πολυ καλα το στομα της απο το οποιο εβγαλα και μερικα κομματακια καπνου..:? Η παιδιατρος μας εδωσε το τηλ του κεντρου δηλητηριασεων και απο κει μου ειπαν οτι επειδη το μωρο ειναι πολυ μικρο και δεν μπορουμε να ξερουμε τι εχει καταπιει καλο θα ηταν να παει στο νοσοκομειο. Εγω ομως την βλεπω μια χαρα, και δεν ξερω αν την παω μηπως θα τραβηξει τζαμπα την ταλαιπωρια, εχω ξαναπερασει πλυση στομαχου με τον μεγαλο μου γιο.. :(

Εσας σας εχει τυχει κατι παρομοιο? Να περιμενω αραγε ή οχι?

g5ILm7.pngOECOm7.png

Διαφημίσεις

Η κορη μου ειναι 10 μηνων και σημερα εβαλε το χερι της στο ξεχασμενο τασακι του παππου της!! Συγκεκριμενα ενω ετρωγα την ακουσα να βηχει σαν να της ειχε σταθει κατι στο λαιμο, πεταγομαι και βλεπω τα χερια της καταμαυρα και συνηδητοποιω οτι ειναι σταχτες!! :shock: Αμεσως ετρεξα και της επλυνα πολυ πολυ καλα το στομα της απο το οποιο εβγαλα και μερικα κομματακια καπνου..:? Η παιδιατρος μας εδωσε το τηλ του κεντρου δηλητηριασεων και απο κει μου ειπαν οτι επειδη το μωρο ειναι πολυ μικρο και δεν μπορουμε να ξερουμε τι εχει καταπιει καλο θα ηταν να παει στο νοσοκομειο. Εγω ομως την βλεπω μια χαρα, και δεν ξερω αν την παω μηπως θα τραβηξει τζαμπα την ταλαιπωρια, εχω ξαναπερασει πλυση στομαχου με τον μεγαλο μου γιο.. :(

καλη σου μερα!πολυ καλα σου ειπαν ολοι.καλυτερα να το πας το μωρακι σου νοσοκομειο.εμενα ο ανηψιος μου πριν 3 μηνες παραλιγο να καταπιει καπνο(αλλα απ'οτι απεδειχθει δεν εφαγε)και η παιδιατρος ειπε στη νυφη μου κατευθειαν νοσοκομειο.η νυφη μου βεβαια ειπε οτι τον βλεπει καλα,ζωηρο κλπ.κ η γιατρος της ειπε με δικη σου ευθυνη:confused::confused::confused:,απλα προσεχε τις υπνηλιες για λιγες ωρες.δεν ξερω τι να σου πω!Α!και βαλε και λιγο χερακι στον παππου που αμολαει τα αποτσιγαρα παντου!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

σε αυτα κουκλιτσα μου δεν περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και αν θα γινει!μονο και μονο λογω αγχους (να μου φυγει δηλαδη)θα πηγαινα εντελως νοσοκομειο.περιμενουμε νεα σου!:):)

Ο καπνός που περιέχει ένα μόνο τσιγάρο είναι θανατηφόρα δόση για τα παιδιά.Αυτό μου έχουν πει.Ας έφαγε ελάχιστο εύχομαι και κάνε το σωστότερο.

NVVvp2.png

Διαφημίσεις

Μαριαννα μου,ισως να ταλαιπωρηθειτε αλλα τουλαχιστον θα ειστε σιγουροι πως δεν θα εχει κατι πιο σοβαρο!

Τι κανατε τελικα?Ειναι καλα η μιρη?

0QVLp2.pngkdBmp3.png

κοριτσια μου πηγαμε τελικα, καναμε πλυση και η μικρη ειναι μια χαρα! σας ευχαριστω που μου απαντησατε, εχετε δικιο φυσικα, και ολοι αυτο μου ειπαν οτι δεν επρεπε καν να το σκεφτω! ημουν αρκετα αγχωμενη και για να πω την αληθεια, παραλιγο να ακουγα τη μαμα μου που μου ελεγε "καλα ειναι μωρε, κι εσεις οταν ησασταν μικρα ειχατε βαλει τσιγαρα στο στομα σας, δεν παθατε τιποτα.." και αλλα τετοια! :shock:

τελος καλο ολα καλα λοιπον! ευχομαι να μην ξαναπερασω κατι τετοιο, αλλα ουτε κι εσεις φυσικα!

και προς οποια αλλη μανουλα διαβασει αυτο το θεμα εχω να πω το αυτονοητο:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΑΝΤΑΛΙΕΣ!!!

g5ILm7.pngOECOm7.png

Περαστικά καλή μου! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Μερικές φορές καλύτερα μια βόλτα στο γιατρό παρά να μας τρώει το άγχος και η αγωνία:)

η κόρη μου στα τρισήμιση είχε ψεκάσει το στόμα της με το προληπτικό σπρέι του κορρέ για τις ψείρες..πήρα κέντρο δηλητηριασεων και παιδίατρο και μου είπαν δώσε άνθρακα από το φαρμακείο. τα ίδια ο άντρας μου που ήταν στη δουλειά..εγώ φόρτωσα παιδί και π΄γαμε παίδων πεντέλης όπου πέρασα το μισάωρο του τρόμου μέχρι να βεβαιωθούν ότι οι ζωτικές λειτουργίες ήταν οκ γιατί στο σπρει είχαμε ρίξει αιθέριο έλαιο που είναι οπως έμαθα επικίνδυνο ακόμη και για κώμα..ανατριχιάζω που το σκέφτομαι..νοσοκομείο και βούρ σε τέτοιες περιπτώσεις..

η καταποση καπνου τσιγαρου ειναι πολυ επικινδυνη..εκανες το πιο σωστο που την πηγες για πλυση! τα εχω τραβηξει πριν χρονια με το μεγαλο μου γιο και τα ξερω απο πρωτο χερι!

Διαφημίσεις