Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΟΥΤΙΕΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ

Recommended Posts

Καλημέρα! Διανύω το 2ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου (5ος μήνας) κ ψάχνω να αγοράσω σουτιέν που να υποστηρίζει το στήθος, να μην κόβει, να ειναι άνετο κλπ. Έχετε τίποτα υπόψη σας?

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Διανύω το 2ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου (5ος μήνας) κ ψάχνω να αγοράσω σουτιέν που να υποστηρίζει το στήθος, να μην κόβει, να ειναι άνετο κλπ. Έχετε τίποτα υπόψη σας?

Καλημερα liliana. Κ εγω μολις εκλεισα τη 18η εβδομαδα κ θελω να παρω ενα σουτιεν εγκυμοσυνης. Σκεφτομαι να παω στα tres jolie που εχουν πολυ μεγαλη ποικιλια κ πιστευω θα με βοηθησουν να βρω το καταλληλο.

veMDp3.png

Με το καλό κοπέλα μου! Κι εγώ στη φάση που είσαι είχα πάρει της triumph τα σουτιέν θηλασμου (ένα άσπρο, ένα μαύρο κι ένα στο χρώμα του δέρματος). Τα βολεύτηκα απίστευτα στην εγκυμοσύνη και θα μου μείνουν και μετά για το θηλασμό ;)

8hwQp3.png

εγω κοριτσια εχω παρει 2 σουτιεν μεχρι στιγμης απο τα vero by aslanis...πολυ ******,ανετα και καλη στηριξη!επισης πολυ οικονομικα!10ε το ενα τα πηρα με προσφορα!(γυρω στα 15ε κανουν κανονικα).τωρα θα χρειαστω μεγαλυτερο νουμερο γιατι ολο μεγαλωνουν!!!(εχω ηδη ανεβει 2 νουμερα!!!θα σκασουν!!!)

παντως καλο ειναι να μην παρετε ακομα θηλασμου,γιατι μετα τη γεννα το στηθος παιρνει 200-300 γραμμαρια και δεν θα σας κανουν!εγω θηλασμου θα παρω αμα μπω στον μηνα μου και να ειναι και λιγακι φαρδουλα!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Στα mothercare είχα πάρει και με βόλεψαν πολύ.Ακόμα τα χρησιμοποιώ και τώρα που θηλάζω.Εξάλλου τα σουτιεν θηλασμού που είχα πάρει ποτέ δεν με βόλεψαν.Με το καλό.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

Είμαι 28η εβδομάδα και έχω πάρει από την πρωτοχρονιά περίπου 2 της triumph, μετά από συμβουλή της υπαλλήλου, που είχε ήδη 2 εγκυμοσύνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, εξαιρετικά σταθερά και άνετα. Σε μπεζ και μαύρο τα πήρα.

Κορίτσια καλημέρα κ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης τι ειναι καλύτερο΄Προς το παρόν να αγοράσω σουτιέν εγκυμοσύνης κ μετά να πάρω θηλασμού? Ή να πάρω απο τώρα θηλασμού κ να μου μείνει κ για μετά?

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

Κορίτσια καλημέρα κ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης τι ειναι καλύτερο΄Προς το παρόν να αγοράσω σουτιέν εγκυμοσύνης κ μετά να πάρω θηλασμού? Ή να πάρω απο τώρα θηλασμού κ να μου μείνει κ για μετά?

Είναι νωρίς για θηλασμού.Αρχες ή μέση του 8ου πήγαινε να πάρεις γιατί μπορεί να πριστεί λιγακι ακομα το στηθος σου.Αυτα να τα πάρεις λίγο μεγαλύτερα γιατί θα πριστεί το στηθος τον πρωτο καιρό του θηλασμού.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Κοίταξε, εγώ τα πήρα στον τέταρτο μήνα (θηλασμού) άνετα και εξακολουθώ να τα νιώθω μια χαρά, ίσως γιατί το στήθος μου ήταν πιο πρησμένο μέχρι και το δεύτερο τρίμηνο σε σχέση με τώρα. Και περισσότερο να πρηστεί μετά τη γέννα, πάλι έχουν περιθώριο, δεν τα πήρα τελείως τσίτα! Πάντως είχα πάρει και κανά δυο από το intimisimi όχι θηλασμού, αλλά για εγκυμοσύνη χωρίς μπανέλα και ήταν είναι και αυτά πολύ άνετα και σαφώς πιο οικονομικά, σε περίπτωση που αφήσεις τα θηλασμού για αργότερα να μη δίνεις ένα κάρο λεφτά.

8hwQp3.png