Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Από που να ψωνίσω;

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν το θέμα υπάρχει ήδη αλλά έχω ανάγκη από τα φώτα σας...

Μήπως μπορείτε να μου πείτε από που πήρατε τις κουνίτσες, τα λίκνα και τα καροτσάκια των μωρών σας;

Για να γίνω πιο συγκεκριμένη μιλάω για καταστήματα στην Αθήνα. Ήρθα για ένα δίημερο στην Αθήνα και πήγα στο Ήρα στο Ελληνικό και στο Λητώ στο Περιστέρι αλλά θα ήθελα να δω και άλλα καταστήματα. Ερώτηση που ίσως να φανεί και ανόητη: " Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι διαφορετικό στα ίδια καταστήματα αλλά σε άλλη περιοχή" Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω που να πάω. Καμία πρόταση;

Αααααααα και κάτι άλλο που μπορώ να βρω παιδικά φωτιστικά; Φοβάμαι πως θα γεννήσω και το δωμάτιο δε θα είναι έτοιμο...

*

Διαφημίσεις

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μπορείς να πας και στο Mothercare και στο ΛΗΤΩ ειναι και τα δυο στο Περιστέρι οπότε θα σε βολέψουν. Εγω που πήγα σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά δεν βρήκα τίποτα το διαφορετικό :(

Στο ΛΗΤΩ ίσως εχει μεγαλυτερη ποικιλία.

Εμεις το καροτσακι θα το πάρουμε απο το ιντερνετ γιατι ειναι ΠΟΛΥ φτηνότερο.

Καλά ψώνια!

Αφού είσαι από Κεφαλλονιά γιατί δεν ψωνίζεις από Πάτρα; Έχει και εκεί τα περισσότερα καταστήματα που υπάρχουν στην Αθήνα και σίγουρα θα μπορέσουν κάποια πράγματα να σου τα στείλουν φορτωτική με το καράβι αν χρειαστεί ....

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εμείς τα πήραμε όλα από το Λητώ και το μετανιώσαμε. Ο λόγος? Κάναμε παραγγελία το κρεβάτι, το στρώμα και την αλλαξιέρα-σιφονιέα στις 12/7 και μας είπαν ότι η συγκεκριμένη εταιρία (BEBE-JOU) παραδίδει σε 30 μέρες. Και ενώ θεωρητικά 8α έπρεπε να είχαμε παραλάβει μέχρι τις 12/8, τελικά παραλάβαμε στις 10/9 !!!! Οκ, να δεχτώ ότι ο Αύγουστος είναι δύσκολος μήνας αλλά όχι και να κάνουν τον διπλάσιο χρόνο από αυτόν που έχουν αρχικά υποσχεθεί. Και το χειρότερο είναι ότι έπρεπε να τους ενοχλώ συνέχεια εγώ με τηλεφωνήματα.. αυτοί από μόνοι τους, καμία ενημέρωση.. μας το πήγαιναν από βδομάδα σε βδομάδα.

Τελικά, ήρθε η παραγκελία στισ 10/9, στισ 9:30 το βράδυ. Κι εκεί που είχαμε χαρεί, συνειδητοποιήσαμε ότι μας είχαν φέρει λάθος χρώμα κάγκελα. Αντί για λευκά, ήταν ασημί. Τα κρατήσαμε, με τη συμφωνία, μόλις παραλάβουν τα σωστά να μας τα αντικαταστήσουν.

Αρχικά ο χρόνος αντικατάστασης ορίστηκε στις 10 μέρες... ακόμα περιμένουμε, και ποιός ξέρει για πόσο ακόμα.

Όλα αυτά συνέβησαν με το Λητώ Αγ. Παρασκευής.

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Αφού είσαι από Κεφαλλονιά γιατί δεν ψωνίζεις από Πάτρα; Έχει και εκεί τα περισσότερα καταστήματα που υπάρχουν στην Αθήνα και σίγουρα θα μπορέσουν κάποια πράγματα να σου τα στείλουν φορτωτική με το καράβι αν χρειαστεί ....

Οlg@ ο λόγος για τον οποίο προτιμώ τα καταστήματα στην Αθήνα είναι καθαρά πρακτικός. Αφενός έρχομαι για τα ραντεβού μου με το γατρό και αφετέρου στην Αθήνα έχω σπίτι για να μείνω (ενώ Πάτρα όχι). Και τα πράγματα από την Αθήνα θα ζητήσω να μου τα πάνε στη μεταφορική με την οποία συνεργαζόμαστε και την άλλη μέρα θα τα έχω στο σπίτι.

*

Διαφημίσεις

Yogini αυτό με το καρότσακι το σκέφτηκα κι εγώ. Θα πάω σε κάποιο κατάστημα να δω τα καροτσάκια και τις ενδοεπικοινωνίες και μετά θα τα παραγγείλω από το internet. Aλλά πρέπει να δω τα καροτσάκια για να είμαι σίγουρη πως θα με βολέψουν.

anupomonh τώρα πραγματικά αγχώθηκα... Μας βλέπω χωρίς προικούλα όταν γεννηθεί το ζουζούνι. Για να είμαι ειλικρινής πήγα στο Λητώ στο Περιστέρι και δεν είδα ούτε τα μισά από αυτά που είχαν στο site τους. Για το λόγο αυτό ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να βρω σε άλλο κατάστημα περισσότερα πράγματα... Εσύ σε ποιο Λητώ πήγες;

*

Στα Λητω στο Μοσχατο (στην Πειραιως) είχαν μεγαλη ποικιλία και απο επιπλα και απο καροτσια.

Εμεις τελικα πηραμε τα επιπλα απο το Il mondo del piccolo (bebejou) στην Ηλιουπολη.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Kαι εμείς μόλις τα κλείσαμε από το ίδιο μαγαζί στην Ηλιούπολη..Τσούζει λίγο αλλά τα bebe-jou είναι πολύ καλής ποιότητας και στυλάτα (χωρίς αρκουδάκια-λαγουδάκια κτλ...)

Kαι εμείς μόλις τα κλείσαμε από το ίδιο μαγαζί στην Ηλιούπολη..Τσούζει λίγο αλλά τα bebe-jou είναι πολύ καλής ποιότητας και στυλάτα (χωρίς αρκουδάκια-λαγουδάκια κτλ...)

Για πείτε για το bebe-jou... καμια φωτο;

Πόσο περιπου παει δηλαδή μια κουνια;

Αμα ειναι να παω κι εκει να δω....

Οlg@ ο λόγος για τον οποίο προτιμώ τα καταστήματα στην Αθήνα είναι καθαρά πρακτικός. Αφενός έρχομαι για τα ραντεβού μου με το γατρό και αφετέρου στην Αθήνα έχω σπίτι για να μείνω (ενώ Πάτρα όχι). Και τα πράγματα από την Αθήνα θα ζητήσω να μου τα πάνε στη μεταφορική με την οποία συνεργαζόμαστε και την άλλη μέρα θα τα έχω στο σπίτι.

Aν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα ... νόμιζα οτι θα πήγαινες μόνο για ψώνια στην Αθήνα ... με το καλό λοιπον ... και καλές αγορές....

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Για πείτε για το bebe-jou... καμια φωτο;

Πόσο περιπου παει δηλαδή μια κουνια;

Αμα ειναι να παω κι εκει να δω....

Για δες εδω

http://www.bebe-jou.nl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=35

Το μαγαζι εχει και τις πιο κλασικες κουνιες με τα αρκουδακια κλπ....

Εμεις πηραμε κουνια, αλλαξιερα και προικα της pierre cardin γυρω στα 1400, αρκετα αλλα μας αρεσε πολυ και τα πεθερικα μου (που τα πληρωσαν) δεν εκαναν παζαρια....

tndLp2.png

FgHKp2.png

Χαζευοντας το site τους δεν βρηκα τη δικη μας, αρα υπαρχουν κι αλλα σχεδια στο μαγαζι. Επισης δεν ειναι αναγκη να αγοράσεις όλα μαζι. Εμεις πηραμε κουνια απο ένα σχεδιο και συρταριερα από αλλο, γιατι οι περισσοτερες ηταν λιγο ογκωδεις για το δωματιο μας.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Χαζευοντας το site τους δεν βρηκα τη δικη μας, αρα υπαρχουν κι αλλα σχεδια στο μαγαζι. Επισης δεν ειναι αναγκη να αγοράσεις όλα μαζι. Εμεις πηραμε κουνια απο ένα σχεδιο και συρταριερα από αλλο, γιατι οι περισσοτερες ηταν λιγο ογκωδεις για το δωματιο μας.

Αρα οι κουνίτσες πάνω γύρω στο 500+

Επειδή είδα σε ενα άλλο θέμα οτι τα παιδάκια τα βάζουν στα κρεβατάκια τους γύρω στα 2,5 με 3 είπα οτι δεν αξίζει να πάρω καλή κούνια αλλα να του πάρω μετά ενα ωραίο κρεβάτι με καλό στρώμα...ετσι λέμε για ΙΚΕΑ.

πάρα πολύ οικονομικά πράγματα έχει το Motherbaby

είναι στη βιομηχανική περιοχή του περιστερίου μέσα σε κάτι στενά και θες χάρτη για να μην χαθείς

κατά τα άλλα, όποιος πήγε εκεί, ψώνισε κι όλας

από εκεί πήραμε κι εμείς την κούνια μας που γίνεται κρεβάτι και έχει ενσωματωμένη αλλαξιέρα 400 ευρώ

όποιος θέλει http://www.motherbaby.gr αν και δυστυχώς η σελίδα τους είναι λίγο απαρχαιομένη και δεν σε προκαταβάλει θετικά

πάρα πολύ οικονομικά πράγματα έχει το Motherbaby

είναι στη βιομηχανική περιοχή του περιστερίου μέσα σε κάτι στενά και θες χάρτη για να μην χαθείς

κατά τα άλλα, όποιος πήγε εκεί, ψώνισε κι όλας

από εκεί πήραμε κι εμείς την κούνια μας που γίνεται κρεβάτι και έχει ενσωματωμένη αλλαξιέρα 400 ευρώ

όποιος θέλει http://www.motherbaby.gr αν και δυστυχώς η σελίδα τους είναι λίγο απαρχαιομένη και δεν σε προκαταβάλει θετικά

Καλα οντως αμα δεις την σελιδα δεν θες να πας!

Διαφημίσεις

Ειχα πάει και στο motherbaby. Ειχε τις πιο κλασικες κουνιες αλλα καλες τιμες.

Οσο για την κουνια που πηραμε, είναι περιπου 140x70 που σημαινει απ΄οτι λενε μεχρι πεντε χρονων. Παντως, επειδη εχει και τις κλασικες κουνιες (αρα και πιο φθηνες )στα bebejou , μπορεις να ριξεις μια ματια και να καταληξεις καπου αναλογα με τις δυνατοτητες σου.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Εμείς λόγω έλλειψης χρόνου, κάναμε one-stop shopping, όλα από το mothercare. Kαρότσι, ρουχαλάκια κι επιπλάκια. Από τα τελευταία πήραμε το σετ St Ives σε λευκό, κούνια που γίνετα κρεβάτι και αλλαξιέρα, έκανε γύρω στα ? 450, και το στρώμα (Cocomat παρακαλώ) άλλα ? 150.

Το bebe jou έχει όντως πολύ ωραία πραγματάκια, ερωτεύτηκα ένα σετ κούνια- αλλαξιέρα πολύχρωμο, Porto νομίζω ότι το λένε, στην τιμή των ? 800 :roll: Κλασικά κολλάω με τα ακριβότερα πράγματα του μαγαζιού.

Να ρωτήσω κάτι; Πόσο καιρό κάνουν να παραδώσουν τα επιπλάκια τα καταστήματα στα οποία αναφέρεστε; Ελπίζω να προλάβω να τα έχω εγκαίρως... Άλλο άγχος κι αυτό!

*

Τα bebejou εκαναν περιπου ενα μηνα. Πρώτα ήρθε το μωρο σπιτι και μετα τα επιπλακια του. Αλλα δεν με ενοιαζε γιατι το βραδυ κοιμοταν μαζι μας σε ενα λικνο απο τις ξαδελφουλες μας και τη μερα την ειχα στο σαλονι στο port bebe.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Δε μας βλέπω να ετοιμάζουμε το δωμάτιο της μικρής εγκαίρως. Θα έρθω ξανά Αθήνα κατά τις 20 Οκτωβρίου και μετά το Νοέμβριο θα έρθουμε για να περιμένουμε τη μικρούλα μας να βγει. Προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε...

*

Μην αγχώνεσαι, υπάρχουν και χειρότερα: η μικρή είναι 3,5 μηνών και ακόμα δεν είναι έτοιμο το δωμάτιό της (αν και έχουμε όλο τον εξοπλισμό). Δεν λέω ότι αυτό είναι καλό, αλλά τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα νομίζω πως μια καλαθούνα αρκεί (και το καρότσι, βέβαια).

Αυτή τη στιγμή η κόρη μας έχει στην ιδιοκτησία της τις καρδιές μας, ένα ριλάξ, το καλάθι, το κάθισμα του αυτοκινήτου και πολλά πολλά ρούχα... Τι να πω τουλάχιστον το παιδί μου θα κοιμάται καλοντυμένο στο χαλάκι της πόρτας!

*

:lol::lol::lol:

Μην αγχώνεστε έχετε ακόμα χρόνο ... ολα θα γίνουν ...

Εξάλλου το πρώτο τρίμηνο θα την έχεις σίγουρα στο δωμάτιο σας για να διευκολύνεσαι για τον θηλασμό ή γενικότερα το νυχτερινό τάισμα. .. μετά βλέπεις.

Έαν δεν βολέψει να κάνεις τα ψώνια σου εγκαιρα με ένα λίκνο και την απαραίτητη προίκα, σελτεδάκια, πανάκια για γουλίτσες και φορμακια βολεύεστε για αρχή. Απλά το να το ετοιμάσεις το παιδικό δωμάτιο πριν τη γέννα σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις περισσότερο την όλη διαδικασία .... την δημιουργία φωλιάς όπως λενε ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Αυτό λέω κι εγώ Olg@ αλλά ο γιατρός δε με αφήνει να κάνω και πολλά ταξίδια με αποτέλεσμα να περιμένω πως και πως το επόμενο ραντεβού μαζί του για να ψωνίσω. Θα μου πεις τώρα γιατί δε ψωνίζεις από Κεαφαλλονιά;

Εδώ δε θα βρω ούτε ποικιλία ούτε και θα δω τα πράγματα από κοντά - οι αγορές γίνονται μέσω προσπέκτους. Άσε τις τιμές...

*