Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συχνές ωτίτιδες

Recommended Posts

Πριν από τρεις μήνες περίπου ο γιος μου, 2,5 ετών έπαθε την πρώτη ωτίτιδα με υγρό από το αυτί και πήρε αντιβίωση, βρέθηκε μικρόβιο αιμόφιλου. Από τότε μέχρι σήμερα ξαναέπαθε άλλες δύο φορές το ίδιο πράγμα, δηλαδή υγρό από το αυτί σε σύντομο διάστημα. Δεν ξαναπήραμε αντιβίωση, μόνο στάλες στο αυτί και πλύσεις για καθάρισμα της μύτης. Ανησυχώ. Ο γιατρός μού λέει ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλά να το παρακολουθώ.Έχετε εμπειρία σχετική?

Διαφημίσεις

Ο γιος μου πέρυσι πήγε πρώτη φορά παιδικό.

Από τον Σεπτέμβρη μέχρι και Ιανουάριο-Φλεβάρη πήρε περίπου 5 φορές αντιβίωση, λόγω ωτίτιδας!

Αρρώσταινε συχνά λόγω παιδικού και κατευθείαν του έκανε ωτίτιδα λόγω ευαισθησίας που απέκτησε στα αυτάκια.

Εμάς δεν είχε βρεθεί κάποιο μικρόβιο. Μην ανησυχείς πάντως, κάνε του συχνές πλύσεις στη μυτούλα, βοηθάνε πολύ.

Πόσο χρονών είναι? Ξεκίνησε παιδικό?

Και σκέψου πως φέτος, δεύτερη χρονιά, αρρώστησε μόνο μια φορά τον Ιανουάριο, ξεκίνησε πάλι με λίγο πόνο στο αυτί, αλλά τελικά ήταν απλή ίωση.

Μην αγχώνεσαι πάντως, και εγώ τότε με τις συνεχόμενες ωτίτιδες είχα τρελαθεί, αλλά τελικά βλέπω τώρα πως είναι μια χαρά.

Διαφημίσεις

η δικη μου γιατρος οταν ο μεγαλος εκανε συχνα ωτιτιδες μου ειπε να το δει ωρλ.το ιδιο θα συμβουλευσω κ σενα.τελικα στα 5 του αφαιρεσαμε κρεατακια-αμυγδαλες κ δεν εχει ξαναρωστησει απο τοτε.

NRNSp2.pngsMstp2.png

Και εμείς είχαμε πάει σε ωρλ.

Μου είχε πει αν και τον δεύτερο χρόνο συνέχιζε να κάνει τόσο συχνά ωτίτιδες να το κοιτάζαμε για κρεατάκια.

Ευτυχώς όμως πήγε καλά.