Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

minak

Recommended Posts

Μια ερώτηση παρακαλώ!

Πως σας φαίνονται για μπομπονιέρες βάφτισης?

Θα είναι βέβαια πιο σουλουπωμένα, μέσα σε διάφανο σακουλάκι, δεμένο με δυο κορδελίτσες πάνω στις οποίες θα είναι δεμένα και τα κουφέτα μας.

http://imageshack.us/photo/my-images/571/img5388m.jpg/

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου αρέσουν πολύ!Εσύ θα τα φτιάξεις;

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

Σας ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σας αρέσουν:-D:grin::-D

Ναι, εγώ τις έφτιαξα! Βαπτίζω την μικρούλα μου τον Μάιο και είπα να τα κάνω όλα μόνη μου!

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Σας ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σας αρέσουν:-D:grin::-D

Ναι, εγώ τις έφτιαξα! Βαπτίζω την μικρούλα μου τον Μάιο και είπα να τα κάνω όλα μόνη μου!

μπραβο σου!ειναι πολυ ωραιες!!φαινονται και νοστιμες!μου αρεσει πολυ που θα τα φτιαξεις μονη σου!και εμεις επειδη πιανουν τα χερια μας στο γαμο τα καναμε ολα μονοι μας και δεν ξοδεψαμε και σχεδον καθολου λεφτα!!και εκτος απο αυτο νομιζω πως οταν κανεις κατι μονος σου και καλυτερο ποιοτικα ειναι ,και το νιωθεις το ολο πραγμα καλυτερα!ξανα μπραβο!

με το καλο η βαφτιση λοιπον και καλη επιτυχια με τα γλυκακια!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Διαφημίσεις

Δεν το ανέφερα και έχετε δίκαιο να μπερδευτείτε! Δεν τρώγονται! Είναι σαπουνάκια!!!!!! Θα κάνω και cupcakes βέβαια για το τραπέζι.

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Δεν το ανέφερα και έχετε δίκαιο να μπερδευτείτε! Δεν τρώγονται! Είναι σαπουνάκια!!!!!! Θα κάνω και cupcakes βέβαια για το τραπέζι.

Αλήθεια; Καλά είναι τέλειες!Ενθουσιάστηκα ακόμη περισσότερο! Πώς τα έφτιαξες;

Εμείς βαπτίζουμε τον μπόμπιρα το άλλο Σάββατο (των Αποκριών) και ενώ στην αρχή ήθελα να φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιέρες (με τη συνδρομή φυσικά των 2 κολλητών μου και της αδερφής μου) απογοητεύτηκα γιατί είδα ότι πάλι θα μου στοίχιζαν πολύ και δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο και να μην βγουν καλές. Σκεφτόμουν για βαζάκι που θα έφτιαχνα εγώ το γλυκό και να έδενα με τούλι τα κουφέτα. Δεν ήταν κάτι πρωτότυπο απλά ήταν κάτι που δεν χρειαζόταν τόση δεξιοτεχνία (είμαι πραγματικά άσχετη στη χειροτεχνία...αλλά έχω πείσμα και νομίζω ότι πλέον μαγειρεύω αρκετά καλά!).

Φαντάζομαι ότι και τα προσκλητήρια θα τα φτιάξεις μόνη σου ε; Ε, μετά απο τα σαπουνάκια και τα cupcakes τα προσκλητήρια θα είναι "βούτυρο στο ψωμί σου"!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

30.06.2011: Το αδελφάκι σας, το αστεράκι μου, πήγε στον ουρανό πριν ακόμα γεννηθεί...

Και όμως! Από Η/Υ μόνο τα βασικά! Στην κουζίνα όμως το 'χω;) Το προσκλητήριο θα το πάρω έτοιμο. Μου κόστισαν πολύ φθηνότερα τα σαπουνάκια να τα φτιάξω από το να τα αγοράσω. Κ τα γλυκάκια το ίδιο! Οπότε γιατί όχι?

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Αλήθεια; Καλά είναι τέλειες!Ενθουσιάστηκα ακόμη περισσότερο! Πώς τα έφτιαξες;

Εμείς βαπτίζουμε τον μπόμπιρα το άλλο Σάββατο (των Αποκριών) και ενώ στην αρχή ήθελα να φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιέρες (με τη συνδρομή φυσικά των 2 κολλητών μου και της αδερφής μου) απογοητεύτηκα γιατί είδα ότι πάλι θα μου στοίχιζαν πολύ και δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο και να μην βγουν καλές. Σκεφτόμουν για βαζάκι που θα έφτιαχνα εγώ το γλυκό και να έδενα με τούλι τα κουφέτα. Δεν ήταν κάτι πρωτότυπο απλά ήταν κάτι που δεν χρειαζόταν τόση δεξιοτεχνία (είμαι πραγματικά άσχετη στη χειροτεχνία...αλλά έχω πείσμα και νομίζω ότι πλέον μαγειρεύω αρκετά καλά!).

Φαντάζομαι ότι και τα προσκλητήρια θα τα φτιάξεις μόνη σου ε; Ε, μετά απο τα σαπουνάκια και τα cupcakes τα προσκλητήρια θα είναι "βούτυρο στο ψωμί σου"!

Με το καλό η βάπτισή σας! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Με το καλό η βάπτισή σας! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Να χαίρεσαι και εσύ τα παιδάκια σου και εύχομαι να κάνεις μια πολύ όμορφη βάπτιση, όπως τη φαντάζεσαι και οι καλεσμένοι σου να ενθουσιαστούν!

EVvep3.png6SUnp3.png

Αγάπες μου σας λατρεύω!

Διαφημίσεις