Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποξεση και αιμοραγια

Recommended Posts

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω οσες εχουν κανει αποξεση ποσες μερες κρατησε μετα η αιμοραγια..?ΕΙχα παλιδρομη κυηση 7,5 εβδομαδων κ μπηκα για αποξεση στις 13 φεβρουαριου στις 8.5 εβδομαδες δηλαδη!Ξεκινησα και αντισυλλιπτικα χαπια (για 23 μερες μου ειπε ο γιατρος κ μολις τα κοψω μετα απο 4 μερες περιπου θα ερθει περιοδος). Το προβλημα μου ειναι οτι εχω ακομη πολυ αιμα (τις τελευταιες 5 μερες ειναι σαν να εχω περιοδο η ροη μου κ το χρωμα κιολας..). Δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχησω..αλλα 18 μερες τοσο αιμα ποσο δηλαδη ακομη καθαριζει ..??Σας παρακαλω αν εχει περασει καποια κατι παρομοιο να με βοηθησει!!Ευχαριστω πολυ!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω οσες εχουν κανει αποξεση ποσες μερες κρατησε μετα η αιμοραγια..?ΕΙχα παλιδρομη κυηση 7,5 εβδομαδων κ μπηκα για αποξεση στις 13 φεβρουαριου στις 8.5 εβδομαδες δηλαδη!Ξεκινησα και αντισυλλιπτικα χαπια (για 23 μερες μου ειπε ο γιατρος κ μολις τα κοψω μετα απο 4 μερες περιπου θα ερθει περιοδος). Το προβλημα μου ειναι οτι εχω ακομη πολυ αιμα (τις τελευταιες 5 μερες ειναι σαν να εχω περιοδο η ροη μου κ το χρωμα κιολας..). Δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχησω..αλλα 18 μερες τοσο αιμα ποσο δηλαδη ακομη καθαριζει ..??Σας παρακαλω αν εχει περασει καποια κατι παρομοιο να με βοηθησει!!Ευχαριστω πολυ!!

γεια σου καλή μου!!!

λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου και σε καταλαβαίνω απόλυτα...είχα και εγώ το ίδιο στην 9η βδομάδα......πριν 3 μήνες......

και σε μένα υπήρχε αρκετό αίμα, ίσως όχι τόσες πολλές μέρες αλλά κράτησε πολύ!!!!!! και το χρώμα μπορώ να πω δεν ήταν ξεκάθαρο κόκκινο, περισσότερο με βρώμικο κόκκινο έμοιαζε....αλλά θυμάμαι ότι ήταν σχεδόν για 2 βδομάδες!!!!!

τα αντισυλλιπτικά δεν ξέρω πως επηρεάζουν αλλά σημαίνει ότι σήμερα αύριο είναι κανονικά να αδιαθετήσεις πάλι με βάση αυτά που σου είπε ο γιατρός σωστά????

εφόσον ακόμα έχεις αίμα, πως γίνεται να ξανααδιαθετήσεις ??????

του το είπες???

LzEcp2.png

τα αντισυλλιπτικα τελειωνουν την Τριτη κ λογικα το αλλο σαββατο ας πουμε χοντρικα θα πρεπει να μου ερθει περιοδος! Δεν τον εχω παρει τηλεφωνο ακομη το γιατρο λεω να περιμενω μεχρι τη δευτερα μπααας κ σταματησει η ροη..τι να πω...περιμενω πως κ πως να σταματησει γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα..ευχαριστω παντως για την γρηγορη απαντηση!

τα αντισυλλιπτικα τελειωνουν την Τριτη κ λογικα το αλλο σαββατο ας πουμε χοντρικα θα πρεπει να μου ερθει περιοδος! Δεν τον εχω παρει τηλεφωνο ακομη το γιατρο λεω να περιμενω μεχρι τη δευτερα μπααας κ σταματησει η ροη..τι να πω...περιμενω πως κ πως να σταματησει γιατι μου εχουν σπασει τα νευρα..ευχαριστω παντως για την γρηγορη απαντηση!

μέτρησα λάθος τις μέρες που έγραψες....κάνε λίγη υπομονή και ίσως να λιγοστέψει το αίμα....και τον παίρνεις και ένα τηλ να σου φύγει και το άγχος!!!!!

LzEcp2.png

κι εγω ειχα μια παρομοια εμπειρια και το αιμα μου σταματησε περιπου στις 14 μερες αλλα μετα ξανααρχισε και πηρα διαφορα χαπια για να σταματησει σε συμβουλευω να πας οπωσδηποτε στο γιατρο

Διαφημίσεις