Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λιγο τα φωτα σας ρε παιδια

Recommended Posts

Καταρχην καλησπερα σε ολους ειμαι νεο μελος κ θα σας εξηγησω τη με οδηγησε εδω,με λενε θοδωρη και ειμαι 23 ετων...

Λοιπον το προβλημα μου ειχα μια σχεση ενα χρονο συζουσαμε με την κοπελα μου στο τελος αποδεικτηκε δυστυχως κλεπτομανης κ χωρισαμε,εχουν περασει 2 βδομαδες απο τον χωρισμο μας με ενοχλουσε συνεχεια κ μετα απο μια βδομαδα σταματησε κ ειπα ενταξει ηρεμησε κ σημερα εσκασε το τρελο...

μου στελνει αυτην εδω την φωτο

imag00962.jpg

και μου λεει πως ειναι εγκυος πως πηγε για αλλο λογο στον γυναικολογο λογο μιας νοσου που εχει {συνδρομο crohn} κ της βρηκε οτι ειναι εγκυος ειναι 6 μιση βδομαδων μου ειπε,αλλα δεν ξερω αν μπορει να ισχυει κατι τετοιο γιατι της ειχε ερθει κανονικα περιοδος μετα και δεν ξερω αν αυτη η φωτο πχ την βρηκε απο καπου κ μου την εστειλε γιατι πλεον δεν της εχω εμπιστοσυνη...αν μπορειτε σαν πιο εμπειρη δωστε μου τα φωτα γιατι αν ειναι οντως εγκυος κατι πρεπει να κανουμε κ ειναι κ ανεπιθυμητη δυστυχως η εγκυμοσυνη ισως αν ηταν αλλα χρονια ημασταν λιγο πιο μεγαλοι και δεν ηταν ψευτρα να το κραταγαμε δυστυχως τωρα δεν γινετε...

Διαφημίσεις

Θοδωρη, λυπαμαι για το μπλεξιμο...ειναι οντως μια μητρα στη φωτογραφια...μπορει να ειναι κ εμβρυο αυτη κουκιδα σε πρωιμο σταδιο!Δυστυχως δεν μπορεις να σιγουρευτεις αν δεν μιλησεις μαζι της και δεν την πεισεις να πατε μαζι να κανει μια χοριακη.

Θοδωρη, λυπαμαι για το μπλεξιμο...ειναι οντως μια μητρα στη φωτογραφια...μπορει να ειναι κ εμβρυο αυτη κουκιδα σε πρωιμο σταδιο!Δυστυχως δεν μπορεις να σιγουρευτεις αν δεν μιλησεις μαζι της και δεν την πεισεις να πατε μαζι να κανει μια χοριακη.

την επεισα να παμε στον γυναικολογο της μητερας μου να κανει υπερηχο να σιγουρευτουμε γιατι ειναι καλος γιατρος, απλα κ εγω ψιλοκολλαω γιατι εχει τσακωθει με την αληθεια κ μου ειπε πως το υπερηχογραφημα το εβγαλε φωτο απο το κινιτο της εκει στον γιατρο γιατι δεν μπορουσε να παρει μαζι τον υπερηχο σπιτι της,κ απο την συγκεκριμενη τοσο πονηρη που ειναι μπορουσε να το κρυψει ανετα τον υπερηχο αν τον επερνε,δηλαδη ενα εμβρυο 6μιση μηνων ειναι ετσι οπως στην φωτο?

την επεισα να παμε στον γυναικολογο της μητερας μου να κανει υπερηχο να σιγουρευτουμε γιατι ειναι καλος γιατρος,δηλαδη ενα εμβρυο 6μιση μηνων ειναι ετσι οπως στην φωτο?

6+ εβδομαδων. ναι μπορει να ειναι ετσι.ειναι 12 χιλιοστα περιπου.

http://www.adamismd.gr/index.php/maieutiki/ebdomades-1-8

Αν δεχθηκε να πατε σε γνωστο σου γιατρο δεν νομιζω να λεει ψεματα παντως...

6+ εβδομαδων. ναι μπορει να ειναι ετσι.ειναι 12 χιλιοστα περιπου.

http://www.adamismd.gr/index.php/maieutiki/ebdomades-1-8

Αν δεχθηκε να πατε σε γνωστο σου γιατρο δεν νομιζω να λεει ψεματα παντως...

μαλιστα τι να πω η συγκεκριμενη κοπελα μονο προβληματα εφερε στην ζωη μου,σε ευχαριστω παρα πολυ για της απαντησεις σου,οποτε θα κανω υπομονη μεχρι την πεμπτη να δουμε τι θα πει κ αυτος ο γιατρος,σε ευχαριστω πολυ να σε καλα!

Διαφημίσεις

και κατι ακομα που με προβληματισε ειναι γιατι πηγε σε γυναικολογο για τη νοσο που εχει??ειναι νοσος του πεπτικου οποτε επρεπε να παει σε γαστρεντερολογο.οπως κ να εχει καλη τυχη σου ευχομαι κ θα περιμενω νεα σου!

και κατι ακομα που με προβληματισε ειναι γιατι πηγε σε γυναικολογο για τη νοσο που εχει??ειναι νοσος του πεπτικου οποτε επρεπε να παει σε γαστρεντερολογο.οπως κ να εχει καλη τυχη σου ευχομαι κ θα περιμενω νεα σου!

μου ειχε ειπε λογο της τρυπας του εντερου που εχει ειναι λιγο ασχημο αυτο που θα πω,εβγαζε ακαθαρσιες κ απο το αιδιο της κ για αυτο αναγκαστηκε να παει εκει αλλα κ εμενα η αληθεια ειναι πως μου φανηκε περιεργο εως λιγο απιθανο

Μπορει να ειναι κ οπως τα λεει...το μονο που θα σε συμβουλευα ειναι να φερθεις ψυχραιμα...μπορει να σου εχει κανει πολλα οπως λες αλλα ειναι δυσκολη φαση αυτη που περναει-αν περναει!

Μπορει να ειναι κ οπως τα λεει...το μονο που θα σε συμβουλευα ειναι να φερθεις ψυχραιμα...μπορει να σου εχει κανει πολλα οπως λες αλλα ειναι δυσκολη φαση αυτη που περναει-αν περναει!

το γνωριζω οτι ειναι δυσκολη φαση αν ειναι αληθεια ποσο μαλλον αν κανει την εκτρωση θα την στηριξω ψυχολογικα οσο μπορω γιατι εχω ακουσει ειναι δυσκολη φαση ενω εμας τους αντρες δεν μας καιει τοσο αλλα για μια γυναικα ειναι δυσκολο,ειναι η μονη φορα που ευχομαι να λεει ψεμματα

Αυτο για την εκτρωση μην το πεις...τουλαχιστον αμεσως!!Ειναι κ οι ορμονες χαλια...Ασ'τη να σου πει πρωτα τη δικη της σκεψη κ μετα πες εσυ τη δικη σου!Δεν αντιδρουμε κ πολυ καλα οι γυναικες στο ακουσμα αυτης της λεξης κ ειδικα απο τον πρωην μας που μπορει να εχουμε θυμο γι'αυτον!

Διαφημίσεις

Αυτο για την εκτρωση μην το πεις...τουλαχιστον αμεσως!!Ειναι κ οι ορμονες χαλια...Ασ'τη να σου πει πρωτα τη δικη της σκεψη κ μετα πες εσυ τη δικη σου!Δεν αντιδρουμε κ πολυ καλα οι γυναικες στο ακουσμα αυτης της λεξης κ ειδικα απο τον πρωην μας που μπορει να εχουμε θυμο γι'αυτον!

Μου ειπε μονη της την πρωτη φορα να κανει εκτρωση μετα αλλαξε γνωμη κ τωρα θα παμε θα δουμε αν οντως ειναι κ αν ειναι εγκυος θα το αφησω στην κριση της,σε ευχαριστω παρα πολυ

μου ειχε ειπε λογο της τρυπας του εντερου που εχει ειναι λιγο ασχημο αυτο που θα πω,εβγαζε ακαθαρσιες κ απο το αιδιο της κ για αυτο αναγκαστηκε να παει εκει αλλα κ εμενα η αληθεια ειναι πως μου φανηκε περιεργο εως λιγο απιθανο

Καλημέρα

Η μας δουλεύεις ή σε δουλεύει :rolleyes: .Δεν νομίζω ότι υπάρχει ΚΑΜΙΑ πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο! Σκέψου το λίγο :rolleyes:

Σε αυτό μάλλον σουλέει κάποιο ψεμματάκι γιατί αυτή η περίπτωση δεν υπάρχει εκτός αν είναι μία στις χίλιες και δεν την γνωρίζω. Όσο για τον υπέρηχο που λέιε ότι δεν μπόρεσε να τον πάρει, αν σου είπε ότι πήγε σε ιδιωτικό ιατρείο λέιε πάλι ψέμματα γιατί όλοι οι γιατροί είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν το αντίγραφο για το ιστορικό που κρατάς και να βάλουν ένα ακόμα στον ιατρικό σου φάκελο. (διατάξεις σχετικά με φάκελο ασθενούς). Μόνο αν ο γιατρός της της τον έκανε σε δημόσιο νοσοκομείο, αλλά στο ιατρείο του που δεν κάνει εκτύπωση μπορέι να μην της το έδωσε, γιατί το αρχείο πάει απευθείας στον ηλεκτρονικό της φάκελο.(αν δεν το έκανε στο μηχάνημα υπερήχων του νοσοκομείου, αλλά στην αίθουσα- ιατρείο που οι γιατροί εξετάζουν υπερηχογραφηκα τις εγκυμονούσες λόγω έναρξης του τοκετού). Πάντως όπως και να έχει, πάτε με την κοπέλα μαζί να το δείτε ώστε να ξέρεις και εσύ τι ακριβώς γίνεται. Και μια συμβουλή αν μου επιτρέπετε, όπως και να σου έχει φερθεί, μην είσαι κατευθείαν αρνητικός μαζί της, τις γνώμες μας λέμε, γιατροί δεν είμαστε γυναικολόγοι να σου πούμε ακριβώς, δες αν είναι ή όχι έγκυος και μετά δράσε. Αν είναι η κοπέλα αυτή τη στιγμή είναι έγκυος είναι σε πολύ δύσκολη θέση και λόγο της κατάστασης σας αλλά και λόγο ορμονών. Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά και όπως επιθυμείτε.

με κάλυψαν απόλυτα τα μέλοι πιο κάτω..

πρωτον δεν παίζει να βγάζει ακαθαρσιες απο το αιδοίο..

δευτερον αν ειναι εγκυος και πήγε σε ιδιωτη ηταν υποχρεωμενος να δωσει τον υπέρηχο,

τριτον σε δικαιολογο απολυτα που δεν την εμπιστευεσαι

τεταρτον ήταν η καλύτερη κινηση που έκανες να πάτε σε δικο σου γιστρό

πεμπτον αν ειναι εγκυος μην την πεις κατευθειαν για εκτρωση.

εγώ προσωπικά είμαι κατα των εκτρώσεων.

μπορείς ειτε να την στιρίξεις και να το αναγνωρισεις αλλωστε δικό σου παιδί θα είναι και όσο μικρός και αν εισαι οπως λές την ώρα της πράξης μονο μικρός δεν θεωρουσαν..

οποτε νομιζω πως πρέπει να αναλαβεις ευθυνες ειναι αιμα σου και πιστεψε με δεν χρειάζεται να παντρευτειτε ή να ειστε μαζί για να το μεγαλώσετε..

παντα υπάρχει και η λυση της υιοθεσιας.. εγώ προσωπικά γνωριζω αρκετά ζευγαρια που ψαχνουν να υιοθετησουν και που προσπαθουν χρονια για παιδί...

σου ευχομαι να πάνε όλα καλά..

ενημερωσε μας για το τι έγινε τελικά..

φιλικά πολινα

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια μην τη σταυρωνετε την κοπελα.Αν δεν ηθελε να παρει τον υπερηχο, ο γιατρος θα της τον φορτωνε με το ζορι??Μπορει να εχει καποιο προβλημα η κοπελα και ειναι αυτη που ειναι και να χρειαζεται βοηθεια!Χωρις να ξερετε καποιον ανθρωπο μην κατηγορειτε και μην υπερασπιζεστε καποιον αλλο απεναντι του.Δεν ειναι σωστο.Καλυτερα να ειμαστε ουδετεροι γιατι μπορει κ ο ενδιαφερομενος να νευριασει περισσοτερο(ακομα και αν εχει δικιο)και να αντιδρασει χειροτερα!

Καλημέρα

Η μας δουλεύεις ή σε δουλεύει :rolleyes: .Δεν νομίζω ότι υπάρχει ΚΑΜΙΑ πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο! Σκέψου το λίγο :rolleyes:

Σε αυτό μάλλον σουλέει κάποιο ψεμματάκι γιατί αυτή η περίπτωση δεν υπάρχει εκτός αν είναι μία στις χίλιες και δεν την γνωρίζω. .

με κάλυψαν απόλυτα τα μέλοι πιο κάτω..

πρωτον δεν παίζει να βγάζει ακαθαρσιες απο το αιδοίο..

φιλικά πολινα

Απλώς να σας πω επειδή είχα περίπτωση με αυτήν την νόσο στον εργασιακό μου χώρο ότι ναι οι ακαθαρσίες βγαίνουν και από μπροστά!!!

Διάβασα μάλλον κατά λάθος το θέμα σας, θα ήθελα όμως απλά να σας ενημερώσω, οτί σαφώς υπάρχουν όρθο- ή πρωκτοκολπικά συρίγγια ως σύμπτωμα φλεγμονώδους νόσου το εντέρου, όπως είναι η νόσος του crohn.

Τα υπόλοιπα πιστεύω οτί θα λυθούν κατά την επίσκεψη στο γυναικολόγο.

Ελπίζω η πρώην κοπέλα σου να λέει την αλήθεια , γιατι και εγώ από τον πρώην μου είχα μεινει έγκυος (άσχετα με την κατάληξη) και εκείνος στην αρχή δςν με πίστευε, αλλά τελοσπάντων θέλω να πω ότι , καντε τις απαραιτητες εξετάσεις και προς θεου, όχι έκτρωση. Η συμπεριφορά των συντρόφων αλλάζει στην εγκυμοσύνη.

Πάντως αν η κοπέλα λέει ψέματα θα τη σκοτώσω εγώ πρώτη. Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.