Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαμηλη PAPP-A

Recommended Posts

Γεια σας,

πειτε μου σας παρακαλω εαν σας εχει τύχει κάτι παρόμοιο, έκανα την αυχενικη διαφανεια κ ήταν πολυ καλη με NT 1,30mm κ τα αποτελέσματα αίματος τα εξής: ελεύθερη β-hCG 25,32 IU/I ισοδύναμο με 0,584 ΜοΜ κ PAPP-A 0,790 IU/I ισοδύναμο με 0,369 ΜοΜ η ηλικια μου είναι 30, πιθανοτητες για τρισωμίες καλες, τρισωμια 21 1:12433 , τρισωμία 18 1:19920 κ τρισωμία 13 1:45962.

κ ερωτω η πολυ χαμηλη PAPP-A απο μόνη της μας δειχνει κατι ανησυχητικο?

σας εχει τύχει γνωρίζετε κάτι?

να σκεφτώ την αμνιο?

να σημειώσω οτι εχω κανει κ Β' επιπεδου κ είναι όλα οκ!

σας ευχαριστω...

Διαφημίσεις

Πραγματικά πολλές φορές αναρωτιέμαι όταν βλέπω τέτοιου είδους ανησυχίες, τι θα κάνατε αν είχατε τα αποτελέσματα της δικής μου εγκυμοσύνης με πιθανότητες 1:9 για Σύνδρομο Down και 1:61 για Τρισωμία 18. Με χάλια papp-A και με υποπλαστικό ρινικό οστό αλλά με καλή αυχενική. Εγώ πάντως δεν έκανα τίποτα. Ούτε καν αμνειοκέντηση γιατί θα κρατούσα το μωρό όπως και να είχε.

Ο λόγος που το αναφέρω είναι γιατί πέρασα μια πολύ ανήσυχη εγκυμοσύνη (και νομίζω ήταν δικαιολογημένο!) και λυπάμαι πολύ όταν βλεπω μέλλουσες μανούλες να αγχώνονται για το τίποτα και να χάνουν στιγμές ευτυχίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους! Σχεδόν ζηλέυω!

Γι αυτό κορίτσι μου, εκ πείρας μιλώντας, εφόσον είχες τόσο καλά αποτελέσματα, σταματα να ψάχνεις λόγους για να ανησυχείς και απόλαυσε όσο πιο πολύ γίνεται αυτές τις ανεπανάλυπτες στιγμές που ζεις γιατί δεν επιστρέφουν!!!

Καλώς να το δεχτείς με υγεία! Εγώ με τη βοήθεια του Θεού, γέννησα ένα υγειέστατο κοριτσάκι με μικρή μυτούλα! :)

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

η αλήθεια ειναι οτι ισως κ να εχεις δικιο Νικουδάκι, αλλα ο καθενας το δικο του προβλημα το βλεπει τεραστιο κ αγωνια για το παιδι του.

σε ευχαριστω παντως γιατι μεσα απο το μηνυμα σου μονο αισιοδοξια μου δινεις.

να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Γεια σας,

πειτε μου σας παρακαλω εαν σας εχει τύχει κάτι παρόμοιο, έκανα την αυχενικη διαφανεια κ ήταν πολυ καλη με NT 1,30mm κ τα αποτελέσματα αίματος τα εξής: ελεύθερη β-hCG 25,32 IU/I ισοδύναμο με 0,584 ΜοΜ κ PAPP-A 0,790 IU/I ισοδύναμο με 0,369 ΜοΜ η ηλικια μου είναι 30, πιθανοτητες για τρισωμίες καλες, τρισωμια 21 1:12433 , τρισωμία 18 1:19920 κ τρισωμία 13 1:45962.

κ ερωτω η πολυ χαμηλη PAPP-A απο μόνη της μας δειχνει κατι ανησυχητικο?

σας εχει τύχει γνωρίζετε κάτι?

να σκεφτώ την αμνιο?

να σημειώσω οτι εχω κανει κ Β' επιπεδου κ είναι όλα οκ!

σας ευχαριστω...

Δεν ειναι απλα καλες ειναι τελειες!!!!! περιπου τοσο ειχα και εγω και ο γιατρος μου ηταν Πολυ πολυ ευχαριστημενος!!! καλο υπολοιπο ευχομαι!:D:D:D

Γιωργος 11-09-2008

Μανωλης 11-7-2013

MYNLp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ πολύ συνολικά οι μετρήσεις είναι καλές το ξέρω αλλά για μεμονωμένα τη Papp-A αναρωτιέμαι γιατι όταν είναι κάτω από 0,5 θεωρείται χαμηλή.

η αλήθεια ειναι οτι ισως κ να εχεις δικιο Νικουδάκι, αλλα ο καθενας το δικο του προβλημα το βλεπει τεραστιο κ αγωνια για το παιδι του.

σε ευχαριστω παντως γιατι μεσα απο το μηνυμα σου μονο αισιοδοξια μου δινεις.

να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Μα και γι αυτό στο έγραψα κορίτσι μου! Για να πάρεις δύναμη και δεις λίγο την πραγματηκότητα! ;) Μακάρι στην επόμενη μου εγκυμοσύνη (αν ο Θεός μου στείλει κι άλλο μωράκι!) να έχω το μισό από τα δικά σου αποτελέσματα και θα πετώ από τη χαρά μου!!!

Γι αυτό πάψε να ψάχνεσαι χωρίς λόγο κι απόλαυσε το μεγαλύτερο δώρο που έδωσε σε μας τις γυναίκες ο Θεός!!!

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

• 3 months later...

καλησπερα,

σε εναν υπερηχο που εκανα προσφατα ο οποιοσ προηγηθηκε αμνιοπαρακεντησης ο γιατρος που μου εκανε τον υπερηχο ειπε στον δικο μου γυναικολογο κοιτωντας και οιδυο το μονιτορ οτι το μωρο εχει ενα "μπουλ". μηπως ξερει καποια κοπελα τι σημαινει αυτος ο ιατρικος ορος? ρωτησα τον γιατρο μου εκεινη την ωρα και μου ειπε δεν ειναι κατι το μωρο ειναι μια χαρα!

να σημειωσω οτι εκανα αμνιο λογω θετικου papp-a