Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι θα κάνω είμαι χάλια [υπάρχει σάκος όχι έμβρυο]

Recommended Posts

kalhspera se olous eimai polu xalia edw kai mia evdomada kane xoriakh na dw pws 8a paei h egkumoshnh mou!!! uparxh sakos alla oxi embruo mou eipe o gunaikologos mou ti?? pws ginete ayto?? vlepete einai to prwto mou den gnwriza!!! peiga kai se deyterw oxi pws den tou exw empistosynh apla gia na kanw kai deyterw yperixo kai shmera ta idia den vlepoume embruo!! to 8ema einai pws edw kai 5 evdomades mporei kai ligo parapanw den exw er8ei se epafh me tons antra mou gia ton logo mias ioshs pou mas pe8ane edw kai 4 evdomades kai ema8a kiolas pws eimai kai egkyos thn prohgoumenh evdomada!!! telos pantwn to 8ema einai pws fovame pws exw provlhma re koritsia kanwnika 8a eprepe na evlepa kati meta apo 5-6 evdomades etsei den einai.??:oops:

Διαφημίσεις

Ιωαννα καλησπέρα..

Μην στεναχωριέσαι συμβαίνει αρκετά συχνα αυτό που έπαθες..

Το έπαθα και γω την πρωτη μου φορά.Σάκος χωρίς έμβρυο..οι τιμές των χοριακών δεν ανέβαιναν, δεν βλέπαμε τίποτα να σχηματίζεται και αναγκάστηκα να κάνω απόξεση τότε..Ομως μετά απο δυο μήνες έμεινα έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι και μετά απο 2 χρόνια στο δευτερο και όλα πήγαν τέλεια σε αυτές τις εγκυμοσύνες...Το ξέρω οτι σου είναι δύσκολο αλλά να σκεφτεσαι θετικά...και όλα καλά θα πάνε..

Ο γιατρός μου μου είχε πεί τοτε οτι μετα απο αυτό θα μείνω πολύ ευκολα έγκυος και έιχε δίκιο...

Σου εύχομαι ότι καλυτερο..:P

ioanna, είναι πολυ άσχημο αυτο, το πέρασα πριν 4 εβδομάδες.

Δεν είναι όμως κατι που θα ξανασυμβεί, ουτε και σημαίνει οτι υπάρχει πρόβλημα.

Τυχαίνει..

Ίσως ήταν κακή σύλληψη. Ίσως..

Εγω μάλιστα ο έπαθα και μετα απο εξωσωματικη.

Οπότε φάνταζεσαι οτι η απογοήτευση είναι ακόμα μεγαλύτερη (ταλαιπωρία, αναμονή, ΟΡΜΟΝΕΣ με το τσουβάλι και χρήματα).

Μην ανησυχείς, ολα θα πανε καλα. Πάρε το χρόνο που χρειάζεται για να το ξεπερασεις (δεν είμαστε και ρομπότ!) και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

***Σου εύχομαι καλη τύχη***

Όχι καρδιά μου, και πονάει η καρδιά μου που στο λέω, όμως το έχω περάσει κι εγώ και πάρα πολλές κοπέλες σαν εμάς. Δυστυχώς -και κακώς-, είναι κάτι που το μαθαίνουμε αφού πρώτα το πάθουμε.

Θέλω να πιστεύω οτι είναι μια εμπειρία που θα μας κάνει δυνατότερες μανούλες.

JX77p2.png

Διαφημίσεις

dhladh einai sugouro oti 8a diakoph ayth h egkumosunh den uparxh periptwsh na sxhmatisth emvrio e??

Κοιτα... Εδω που τα λέμε... Ολα γίνονται..

Έχουμε διαβάσει πολλα εδω μέσα.

Για καθυστερημένη σύλληψη...

Για μωρο που είχε "κολλήσει" σε σημείο που δε φαινόταν καλα και ξαφνικά τσουπ! Εκανε εμφάνιση...

Ξέρω 'γω;

Μην απογοητευεσαι. Τουλάχιστον μέχρι να στο ξεκοψει ο γιατρός.

Έτσι δεν είναι κορίτσια;

Αν κάνω λάθος παρακαλω διορθωστε με, αλλα νομίζω όλες θα συμφωνήσετε οτι.. Συμβαίνουν διάφορα.

Κανε λίγο υπομονη μέχρι το επόμενο ραντεβού σου με το γιατρουλη σου.

Μέχρι τότε κανε υπομονη.

Απο εμένα σου στέλνω τη συμπαράσταση μου.

** Καλη τύχη **

Καλημέρα κοπέλα μου!

Αρχικά μην απογοητευεσαι.... Πολλές φορές είναι προτειμότερο να συμβεί κάτι τέτοιο στις αρχές της εγκυμοσύνης που ακόμα δεν έχει κάν σχηματιστεί το έμβρυο παρά στη συνέχειά της... Είναι και για σενα καλύτερο αυτό πίστεψε με...

Οπως και να έχει γιατί δεν κάνεις μια β-χοριακή να δείς τι τιμές θα σου δώσει..?

Απο εκεί θα δείς και εσύ αλλα και ο γιατρός σου τι πραγματικά συμβαίνει..Οντως κάποιες φορές στην αρχή της κύησης το "σποράκι" μπορέι να μην είναι ορατό με έναν απλό υπέρηχο..

Σου έυχομαι να πανε όλα καλα..!

foxfoxsvi20130319_2_My+child+is.png

• 4 weeks later...

Το ιδιο ακριβως.Στην εκτη βδομαδα ενας ωραιος σακος και το εμβρυο ακομα δεν φαινεται.Η χοριακη ανεβηκε απο τις 3000 στις 8000 μεσα σε μια βδομαδα.Ο γιατρος μου δεν το βρισκει ανησυχητικο και μου ειπε να περιμενουμε τι θα δειξει ο υπερηχος σε μια βδομαδα.Υπεραισιοδοξο τον βρισκω για να πω την αληθεια εχω μπει ηδη σε σκεψεις για το πως θα προχωρησω μολις τελειωσει ολο αυτο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif