Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αλλη μια ξενη γλωσσα στα 6??

Recommended Posts

Αυτη την φορα θα ειναι πραγματικα ξενη γιατι μεταξυ ελληνικων γαλλικων υπαρχει ισοροπια (ισως κερδιζουν λιγο τα γαλλικα).

Το σχολειο μας δινει την δυνατοτιτα απο του χρονου να κανουν μια ωρα την εβδομαδα αγγλικα ή ολανδικα (με 170? τον χρονο). Ολλανδικα θα κανουν ουτως ή αλλως απο την τεταρτη δημοτικου υποχρεωτικα. Οχι ομως αγγλικα στο σχολειο (και για εξω δεν ξερω ακομη - τυπικα θα μπορουσα να τους κανω εγω αλλα προτιμω να ασχοληθω με τα ελληνικα).

Λοιπον μιλαμε για 1 ωρα την εβδομαδα,,, Να τον ξεκινησω ή θα μπερδευτει με τοσες γλωσσες. Πρωσωπικα θεωρω τα αγγλικα βασικο να τα μαθουν και επειδη εγω οσο πιο μεγαλη αρχιζα γλωσσα τοσο πιο λιγο την μαθαινα θα ηθελα να ξεκινησουν σχετικα νωρις,,,,

Διαφημίσεις

θεωρω οτι 1 ωρα την βδομαδα δεν ειναι και κατι τρομερο,εγω θα τον ξεκιναγα και αν εβλεπα σε κανα μηνα οτι παει να τα μπερδεψει θα τον σταματαγα....κανε ενα τεστ και βλεπεις....αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι μικρος ακομα.....τον εχεις γραψει και εξωσχολικες δραστηριοτητες δηλαδη κατι σε αθλητισμο?

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Αμα ξεκινησουμε δεν εχει επιστροφη χρηματων, Μεχρι τωρα κανει μια φορα την εβδομαδα μουσικη και 4 ωρες ελληνικα. του χρονου θα πηγαινει 8 ωρες αν τα καταφερω με τη δουλεια, Το θεμα εδω ειναι οτι σε αυτη την ηλικια δεν βρισκεις κατι οργανωμενο στις 6 το απογευμα που ειναι το νωριτερο που μπορουμε να παμε. Γενικα δραστηριοτητες προσφερονται την τεταρτη που τα σχολεια ειναι μεχρι τις 12 αλλα σκοπευω να τον πηγαινω για ελληνικα,

Παμε και πλατοσουριζουμε και στην πισινα 3 φορες τον μηνα αλλα τωρα με τα πολλα κρυα εχουμε καιρο να παμε

μωρεεεε πολλα τον εχεις βαλει....κριμα το παιδακι....και εμενα ο δικος μου παει μπασκετ και κομπιουτερ, σκεφτηκα να του βαλω και αγγλικα αλλα ειπα οπα, ασε να μαθει πρωτα την αλφαβητα και του χρονου βλεπουμε....τα φορτωνουμε πολυ τα καημενα.....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....