Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Wellman conception

Recommended Posts

Εχετε ακούσει αν οι πολυβιταμίνες αυτές βοηθούν το σπέρμα?

Αποφασίσαμε με το σύζυγο να τις ξεκινήσει καθώς το σπέρμα μας είναι αδύναμο και με ανώμαλες μορφές.

eY7sp3.png

v2MFp3.png

Διαφημίσεις

Θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω...αν ξέρει κάποια κοπέλα

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Είναι φτηνό σκεύασμα (γύρω στα 17 ευρώ) και έχει 30 χαπάκια μέσα.

Περιέχει όλες τις βιταμίνες, καρνιτίνες κτλ που θεωρητικά βοηθάνε.Σε ξένα φόρουμ διάβασα καλά σχόλια.

Εχει 4 μέρες που το ξεκινήσαμε πάντως

eY7sp3.png

v2MFp3.png

Κι εγω κι εγω θέλω να μάθω!!

Έχουμε κι εμείς θεμα. Ανωμαλες μορφές και σημαντική απώλεια σε τρεις ωρες.

Θέλει συνταγή γιατρου η' το παίρνεις έτσι;

Δεν πιστεύω να βλάπτει σε κατι; :shock:

Είναι συμπλήρωμα διατροφής οπότε δεν θέλει συνταγή. Το πολύ πολύ και να μην βελτιώσει το σπέρμα θα κάνει καλό στον οργανισμό,έχει όλες τις βιταμίνες. Είδωμεν σε 3 μήνες....

eY7sp3.png

v2MFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα! ναι βοηθάει! το δοκιμάσαμε και μεις- δεν είχαμε σοβαρό πρόβλημα, η κινητικότητα ήταν λίγο πεσμένη και πραγματικά μέσα σε δυο μήνες έφτιαξε! αν τα παραγγείλεις στο ίντερνετ τα βρίσκεις και ποιο φτηνά. έπερνα και γω τα pregnacare conception για 3-4 μήνες, (το χω παραμελήσει) δεν ξέρω αν έκανε τίποτα εκτός απο την αποτοξίνωση- έλαμπαν τα μαλλιά μου... :rolleyes: αλλά έγκυος δεν έμεινα. τα wellman όμως ανέβασαν τους αριθμούς κινητικότητας. τώρα για την μορφολογία δεν ξέρω να σου πω. ξέρω οτι και στις δυο εξωσωματικές που έκανα το σπέρμα και τις δύο φορές ήταν η μια καλύτερη απο την άλλη.

ελπίζω να βοηθάει αυτο

ΥΓ- γονιμοποίηση έγινε, μεταφορά έγινε αλλά τίποτα. οπότε δεν έφταιγε το σπέρμα.

AAH8p2.png

tt18974d.aspx

• 2 weeks later...

Σε ενα αλλο θεμα διάβασα οτι οι γιατροι για το σπερμα δινουν βιταμινη Ε (eviol) και καρνιτίνη.

Το συγκεκριμένο βλεπω περιέχει και τα 2....

Λες να το παραγγείλω...

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Εμείς τελειώνουμε το 1ο κουτί πάντως. 18 ευρώ κάνει με 30 χαπάκια,δεν χάνεις τπτ. Μόνο καλό κάνει, αν όχι στο σπέρμα στην υγεία γενικά με τόσες βιταμίνες

eY7sp3.png

v2MFp3.png

Εμείς τελειώνουμε το 1ο κουτί πάντως. 18 ευρώ κάνει με 30 χαπάκια,δεν χάνεις τπτ. Μόνο καλό κάνει, αν όχι στο σπέρμα στην υγεία γενικά με τόσες βιταμίνες

Σκεφτόμουν να πηγαίναμε πρώτα στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει και μετα να ξεκινούσαμε...

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Σκεφτόμουν να πηγαίναμε πρώτα στο γιατρό να δούμε τι θα μας πει και μετα να ξεκινούσαμε...

Επισκεφτήκατε τελικά κάποιον ουρολόγο?

eY7sp3.png

v2MFp3.png

• 3 weeks later...

mil_sof

αργησα πολυ να απαντησω...

την πρωτη φορα μετα απο ενα κουτι ειδαμε διαφορα. τωρα, δεν ξερω... μας ειπε και ο γιατρος οτι μπορει στο πρωτο σπερμοδιαγραμμα να ειχε αγχος ο δικος μου και γι αυτο να ειδαμε μεγαλη διαφορα. οχι οτι δεν κανει διαφορα. καμια φορα φταιει και το αγχος. στο πρωτο χρονο γαμου ο γιατρος μας ειχε πει να παιρνουμε και οι δυο αντιοξειδωτικα της solgar και ενα eviol ΚΑΙ φολικο οξυ. με το ζορι επαιρνε τη βιταμινη Ε και μονο οταν του το εβαζα στο χερι. δε ξερω. σαν να του εδινα δηλητηριο! χαχαχα. και αυτα του wellman conception ειναι τεραστια! σαν αντιβιωση μεγαλα. χαχα

το παν ειναι η διατροφη και φανταζομαι το ξερετε. οχι στα ποτα, οχι στο τσιγαρο, οχι στα λιπαρα και τα πολλα γλυκα. ισχει και για τους δυο αυτο. οποιον γιατρο και να ρωτησετε θα σας πει οτι και ο αντρας πρεπει να τρωει σωστα.

καλη επιτυχια κοριτσια.

φιλια

AAH8p2.png

tt18974d.aspx

Επισκεφτήκατε τελικά κάποιον ουρολόγο?

Οχι αποφάσισα να πάμε τον Μάιο στον Τσιλι... που ειναι ανοσολόγος στην Αθήνα και αναλογα τι θα μας πει βλεπω και ουρολογο.

Εμεις παίρνουμε τις βιταμίνες από μόνοι μας και βλέπουμε....

Οχι αποφάσισα να πάμε τον Μάιο στον Τσιλι... που ειναι ανοσολόγος στην Αθήνα και αναλογα τι θα μας πει βλεπω και ουρολογο.

Εμεις παίρνουμε τις βιταμίνες από μόνοι μας και βλέπουμε....

K μεις μόνοι τις παίρνουμε άλλες έδωσε ο ουρολόγος αλλά προτιμώ αυτές. Θα κάνετε κανένα σπερμοδιάγραμμα να δείτε αποτέλεσμα?

eY7sp3.png

v2MFp3.png

• 1 month later...

Και μεις ξεκινήσαμε πριν 5 μέρες τα wellman conception kai pregnacare conception! Ακόμα δεν παρατήρησα διαφορά, πάντως τον σύζυγο τον βλέπω ήδη πιο ντούρο!!!! Μπορεί να'ναι και η ιδέα μου τι να πω...θα σας ενημερώσω αργότερα!

Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο...:P

Διαφημίσεις

• 8 years later...
On 28/5/2013 at 4:50 ΜΜ, teddybear είπε:

Και μεις ξεκινήσαμε πριν 5 μέρες τα wellman conception kai pregnacare conception! Ακόμα δεν παρατήρησα διαφορά, πάντως τον σύζυγο τον βλέπω ήδη πιο ντούρο!!!! Μπορεί να'ναι και η ιδέα μου τι να πω...θα σας ενημερώσω αργότερα!

Τα wellman σκέφτεται να τα παρει ο αντρας μου..δλδ ειχατε δει βελτιωση ;εχω διαβασει γενικα πολυ καλα σχολια !!!