Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εγκυμοσυνη

Recommended Posts

γεια σας.. σε λιγο καιρο κλεινω τα 17 και εχω σχεση 5 μηνες...

η περιοδος παντα μου ερχεται 3 μερες ή 4 πιο πριν απο την προηγουμενη ημερομηνια περιοδου μου και εχω ανησυχησει παρα πολυ γιατι δεν χρησιμοποιουμε παντα προφυλαξη....αλλα ποτε δεν τελειωνει μεσα..

φοβαμαι για αυτο που λενε για τα προσπερματικα και δεν ξερω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω..

στην μητερα μου δεν το λεω για κανενα λογο.

με το αγορι μου το εχουμε συζητησει και το εχει παρει ηρεμα αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειμαι ή οχι :/

δεν ειναι σταθερος και ο κυκλος μου τοσο πολυ ωστε να ειμαι σιγουρη για την ημερομηνια και δεν ξερω και αν αλλαζει αφου κανεις σεξ ή οχι... :/

Διαφημίσεις

δεν χρησιμοποιουμε παντα προφυλαξη....αλλα ποτε δεν τελειωνει μεσα.. φοβαμαι για αυτο που λενε για τα προσπερματικα και δεν ξερω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω..

Εεεε...... δεν κατάλαβα....Έχεις καθυστέρηση?

Δεν ξέρεις τι να κάνεις σε σχέση με τι?

Το προφυλακτικό πάντως θα σε απαλλάξει σίγουρα από πολλές έννοιες (εγκυμοσύνη, αφροδίσια, ηπατίτιδα, aids και μύκητες).

Α, και μην ανησυχείς, δεν σου χαλάει την ευχαρίστηση! Στις ηλικίες σας και σε τόσο φρέσκια σχέση -κανονικά- και με δέκα προφυλακτικά "ευχαριστιέσαι" στο δεκάλεπτο ;) και τη πρώτη και τη δεύτερη και την τρίτη φορά

(αχ, νιάτα!)

Καλησπερα και απο μενα!

Προφανως για να αναρωτιεσαι εαν εισαι εγκυος,μαλλον εχεις καθυστερηση,σωστα?

Κοιτα κοριτσι μου,ο κυκλος στα περισσοτερα κοριτσια,αλλαζει μετα την ΠΡΩΤΗ σεξουαλικη επαφη.Οχι ομως μετα απο καθε επαφη.

Θες να σε θορυβησω?Σπανιες περιπτωσεις μεν,αλλα ναι μπορεις και με τα προσπερματικα να μεινεις κυριως εαν εισαι σε μερες ωορηξιας!Το τονιζω,σπανια.

Ειναι προσωπικο σου θεμα το πως θα διαχειριστεις τη σεξουαλικη σου ζωη,ΑΛΛΑ προσεχετε.Για λιγες μονο στιγμες ψευτο ευχαριστησης μπορει να σου κοστισει.Και λεω ΣΟΥ διοτι εαν εσυ μεινεις εγκυος και αναγκαστεις να το ριξεις,εσυ θα υποφερεις και σωματικα και ψυχικα.Και ασε τα αφροδισια νοσηματα που μπορουν να αποβούν μοιραια για τη γονιμοτητα τοσο τη δικη σου οσο και του συντοφου σου.

Συγνωμη που μιλαω ετσι,αλλα ειχα μια αντιστοιχη εμπειρια με στενα δικο μου συγγενικο προσωπο και με την κοπελα του,ετων 19 και πραγματικα ΑΠΟΡΩ πως τοσο μικρες,ειστε και τοσο επιπολαιες?

Ζησε τη ζωη σου κοριτσι μου με προσοχη για να την ευχαριστηθεις.Αυτα τα χρονια δεν γυριζουν πισω.

0QVLp2.pngkdBmp3.png