Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καφε σημαδια στο σωμα

Recommended Posts

Καλησπερα!εδω και ενα μηνα εχω παρατηρησει οτι εχω βγαλει στο σωμα μου κατι σημαδια καφε μοιαζουν σαν μελανιες που εχουν κιτρινισει αλλα απο οτι μου ειπαν τρεις δερματολογοι που πηγα οτι δεν ειναι μελανιες και οτι ετσι εμφανιζονται.εγω ομως εχω αγχωθει μηπως ειναι καποια ασθενεια.κυριως στα ποδια τα εχω.και κανα δυο σημεια στα χερια.εχει καποια απο εσας παρομοια εμπειρια;;;;;

Διαφημίσεις

Αν στο είπαν δερματολόγοι από το Ανδρέας Συγγρός τότε σίγουρα μην ανησυχείς. Αν όχι, τότε να πάς να πάρεις γνώμη. Οι πλέον ειδικοί στο δέρμα και πλήρως ενημερωμένοι.

Καλησπερα!εδω και ενα μηνα εχω παρατηρησει οτι εχω βγαλει στο σωμα μου κατι σημαδια καφε μοιαζουν σαν μελανιες που εχουν κιτρινισει αλλα απο οτι μου ειπαν τρεις δερματολογοι που πηγα οτι δεν ειναι μελανιες και οτι ετσι εμφανιζονται.εγω ομως εχω αγχωθει μηπως ειναι καποια ασθενεια.κυριως στα ποδια τα εχω.και κανα δυο σημεια στα χερια.εχει καποια απο εσας παρομοια εμπειρια;;;;;

Καλησπερα κοπελα μου!Σιγουρα,να παρεις και μια δευτερη γνωμη!

Και γω ειχα παρομοιο προβλημα,αλλα ηταν απο την ορθοστασια!

Εχεις κανεις εξετασεις αιματος?Αν οχι,σου συνηστω να κανεις!Ισως οφειλετε σε μη καλη κυκλοφορια του αιματος και σε καποιους συγκεκριμενους δεικτες,ας μην στους αναλυσω,ενα παθολογος θα σου δωσει τις απαντησεις.

Ολα να πανε καλα!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Πηγα σημερα στην παθολογο μου και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και οτι δεν ειναι αιμοπεταλια.εξετασεις αιματος εκανα πριν ενα μηνα και ηταν καλες.εχω κανονισει και αυριο να παω στο κεντρο λοιμώξεων στο αττικο και να μου πουνε.μακαρι να μην ειναι τιποτα σοβαρο γιατι εχω αγχωθει.

Εμένα μου μοιάζει λίγο με κάποιου είδους μυκητίαση από την οποία δε κινδυνεύεις φυσικά. Ο λόγος που στο αναφέρω αυτό είναι γιατί έχει και ο σύζυγός. Ποικιλόχρους πιτυρίαση ονομάζεται και μπορείς να βγάλεις σε όλο το σώμα τέτοιες κοιλίδες. Θα συμφωνήσω κι εγω με τα κορίτσια πως είναι καλύτερα να πας σε κάποιο γιατρό.

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Καλημερα εαν και στο λοιμωδώνδε βρουν κατι,τοτε θα σου συνιστουσα να πας σε εναν αγγειολογο.

Δε νομιζω πως ειναι κατι ανησυχητικό κοπελα μου!

Πριν την εγκυμοσυνη εβγαζα και γω τετοια σημαδια!Πολλες φορες σε μεγεθος μιας μικρης γροθιας.Τελικα ηταν απο ορθοστασια και συνεχης κινηση,λογω της δουλειας.

Δουλευεις και ναι,επιτρεπετε να ρωτησω που εργαζεσαι?

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις