Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΩΟΡΗΞΙΑ!!! SOS

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 18 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 26 ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ !

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!

ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ (ΩΑΡΙΟ ) ΔΕΝ ΕΙΔΕ !

ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!! ΓΙΑΤΙ ??

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 18 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 26 ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ !

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!

ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ (ΩΑΡΙΟ ) ΔΕΝ ΕΙΔΕ !

ΑΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!! ΓΙΑΤΙ ??

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Καλε απο που προεκυψε τοσο αγχος??κατα αρχας δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη βλακεια απο το οτι δεν κανεις ωορυξια αν δεν πονας στην περιοδο!!! επισης καθε γυναικα μπορει σε καποιους κυκλους να μην κανει ωαριο.ακομη κ ετσι να ειναι μην τρομοκρατησε.θα παρεις χαπακια κ παει λυθηκε το προβλημμα της ωορυξιας :) προσπαθεις καιρο για παιδακι?

Καλε απο που προεκυψε τοσο αγχος??κατα αρχας δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη βλακεια απο το οτι δεν κανεις ωορυξια αν δεν πονας στην περιοδο!!! επισης καθε γυναικα μπορει σε καποιους κυκλους να μην κανει ωαριο.ακομη κ ετσι να ειναι μην τρομοκρατησε.θα παρεις χαπακια κ παει λυθηκε το προβλημμα της ωορυξιας :) προσπαθεις καιρο για παιδακι?

Καλά αυτό πραγματικά πρέπει όντως να είναι μεγάλη μπούρδα...Αν είναι έτσι εγώ τόσα χρόνια πρέπει να έχω κάνει πολύ λίγα ωάρια στη ζωή μου, καθώς σπάνια πονάω! Νομίζω το αν πονάς ή όχι έχει να κάνει και με τη θέση ή το σχήμα της μήτρας ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων...

kgi3p2?r=1359388468

Διαφημίσεις

ο πονος δεν εχει καμια σχεση με την ωοριξια...ακυρο αυτο που ειπε ο γιατρος!και γω δεν κανω ωοριξια..εχω συνδρομο πολυκυστικων εδω και 5 μηνες που προσπαθω για παιδακι δεν εχω κανει ουτε μια..

καλημερα !

προσπαθουμε εδω και 6 μηνες !

ενταξει ειναι λιγος καιρος το ομολογω ορμονικα δεν εχω καποιο προβλημα !

αυτο το αγχος βρε κοριτσια με εχει πεθανει !

ετσι ειπε ο γιατρος μου και μακαρι να μπορουσα να τον αλλαξω αλλα αν παω εξω θα πληρωνω 50 ευρα για επισκεψεις και ειναι αδυνατον!

τι να κανω? εν τω μεταξυ δεν ξερω ποτε θα ξανααδιαθετησω εχω χασει τον μπουσουλα που λενε !

ε αφου δεν εχεις ορμονικο προβλημα θα μεινεις ευκολα!προσπαθησε να βρεις την ωοριξια σου μηπως την χανεις και ερχεστε σε επαφη λαθος ημερες?παρε τεστακια ωοριξιας απο το ιντερνετ θα βρεις φτηνα απο hometest.gr ειναι αξιοπιστος τροπος για να βγαλεις μια ακρη..

ε αφου δεν εχεις ορμονικο προβλημα θα μεινεις ευκολα!προσπαθησε να βρεις την ωοριξια σου μηπως την χανεις και ερχεστε σε επαφη λαθος ημερες?παρε τεστακια ωοριξιας απο το ιντερνετ θα βρεις φτηνα απο hometest.gr ειναι αξιοπιστος τροπος για να βγαλεις μια ακρη..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ 6 ΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ 30 -1 ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ !

ΕΠΑΦΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ !

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 18ΗΜΕΡΑ !!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ! ΟΥΤΕ ΩΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΛΕΕΙ

ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!

ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 25 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ 25-1 ΚΥΚΛΟΣ 28-30 ΗΜΕΡΩΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ!

• 2 months later...

Γειά σας. Ξέρει κάποια από εσάς να μου πει αν σε κύκλο 20 ημερών-που συνέβη μία φορά,ενώ κανονικά είναι 26 εως 28 μέρες- γίνεται οωρρηξία;

Διαφημίσεις