Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εύρεση παιδικού σταθμού στα Νότια προάστια

Recommended Posts

Είμαι ένα νέο μέλος του parents και θα ήθελα την συμβουλή σας από εσας τις μάνες που είστε ευχαριστημένες από τον παιδικό που στέλνετε τα παιδιά σας, γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ να στείλω τον δικό μου ο οποίος είναι λίγο πριν τα 3, Οι περιοχές που ψάχνω είναι Φάληρο (Νέο και Παλαιό) Άλιμος Καλλιθέα.Με ενδιαφερουν ολιγομελή τμήματα λόγω της ιδιαιτερότητας του μικρού που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η ομιλία του και δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

• 1 month later...

Διαφημίσεις

1)ΝΣΜΥΡΝΗ-ΑΛΚΗΣΤΗ,τηλ.2109338559,

http://www.alkisti.gr

2)ΑΛΙΜΟΣ-ΓΛΥΚΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ.ΤΗΛ.2109810130,

http://www.glykesfatsoules.gr

3)ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΡΕΤΖΕΠΗ ΜΑΡΗ,ΤΗΛ.2109514383

Αυτους τους 3 εχω να σου προτεινω,ελπιζω να σε βοηθησα και να επιλεξεις το καλυτερο για το παιδι.

.png.png

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου αλλά τον έγραψα εδώ και 10 μέρες σε ένα άλλο παιδικό. Στους 2 από τους τρεις έχω πάει ο ένας πολύ ακριβός (αλλά πολύ ωραίος), και ο άλλος πολλά παιδιά στο γκρουπ...Στον τρίτο δεν πήγα αν και φαινόταν πολύ οργανωμένος ..θα τον έχω στα υπόψη...

• 6 months later...
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου αλλά τον έγραψα εδώ και 10 μέρες σε ένα άλλο παιδικό. Στους 2 από τους τρεις έχω πάει ο ένας πολύ ακριβός (αλλά πολύ ωραίος), και ο άλλος πολλά παιδιά στο γκρουπ...Στον τρίτο δεν πήγα αν και φαινόταν πολύ οργανωμένος ..θα τον έχω στα υπόψη...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΕΓΓΑΡΟΣΤΡΑΤΑ/ΦΩΤΕΙΝΗ/ΠΡΑΞΙΣ & ΠΡΑΞΕΙΣ/ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ

Στο Χαμόγελο κατέληξα έχω αναφέρει και κάποια πράγματα σε άλλη συζήτηση , είχα πάει και στο Παιχνίδι και Μάθηση το οποίο είχε πολύ καλή Διευθύντρια αλλά σαν χώρος δεν μου άρεσε που δεν είχε αυλή. Στο Πραξις δεν πήγα αλλά γενικά βλέπω ότι είναι αρκετά προσεγμένο και σαν σχολικά που διαθέτει και σαν χώρος καθαρός...Για τα άλλα δύο δεν ξέρω καθόλου εχω ακούσει για μια άλλη κοπελα που ήθελε να πάει την μικρή της στην Φωτεινή αλλά μάλλον είχε και εκει μικρή αυλή αλλά γενικά έχει καλό όνομα....

Διαφημίσεις

• 2 years later...