Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ-ΥΠΕΡΟΧΟ

Recommended Posts

Αγαπητές μου φίλες κ φίλοι, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια πολύ όμορφη εμπειρία μου, που νομίζω (και ελπίζω) οτι θα σας βοηθήσει κ εσάς πολύ. Εγώ

(όπως κ οι περισσότεροι την σήμερον ημέρα), τον τελευταίο καιρό ήμουν στα πολύ κάτω μου :( την έπαθα την κατάθλιψουλα μου αν και δεν ήθελα να το παραδεχτώ.Με είχε πάρει απο κάτω και δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Κάποια στιγμή που άρχισα να το παίρνω χαμπάρι άρχισα ομάδες ψυχολογίας και άλλα τέτοια πράγματα.Με βοήθησαν δεν μπορώ να πω, με έκαναν τουλάχιστον να προσπαθήσω να βρω κάτι που να μαρεσει και να με βοηθήσει. Πήγα γυμναστήριο, προσπάθησα να ξαναρχίσω τα αγγλικά αλλά τίποτα...τουλάχιστον ασχολήθηκα με κάτι. Μέχρι μου βρέθηκε η φίλη μου μου η Μαρία, καλή της ώρα,και μου είπε να πάω μαζί της στο θεατρικό εργαστήρι που πηγαίνει. είσαι καλά της λέω, να γίνω ηθοποιός μου έλειπε. Καμία σχέση ομως . Τι ωραία ρε παιδιά !!!

Εχω κάνει μονο 4 μαθήματα αλλά εχω ξετρελαθεί. Έχω βγάλει πράγματα που δεν το περίμενα.Δεν ήξερα καν οτι υπήρχε θεατρικό παιχνίδι για μεγάλους.Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.( Βέβαια η φιλη μου το είχε ψάξει πολύ γιατί ασχολείται χρόνια και μου είπε οτι είναι το καλύτερο μάθημα που εχει κάνει ποτέ εκει που με πηγαίνουμε) αλλα δεν θέλω να πω δημόσια που πάω γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπετε!! πάντως ψάξτε το και καντε το !!!!

Διαφημίσεις

Γιατί να μην επιτρέπετε καλέ???? αφου ολοι το κάνουμε .Πες μας και με πέτυχες πάνω στην ώρα. Καταρχάς πες μου που ειναι ,και ποσα δίνεις , ακόμα δωσε μου αν έχεις κανένα τηλέφωνο ή το site τους εαν έχουν .:lol:

Γιατί να μην επιτρέπετε καλέ???? αφου ολοι το κάνουμε .Πες μας και με πέτυχες πάνω στην ώρα. Καταρχάς πες μου που ειναι ,και ποσα δίνεις , ακόμα δωσε μου αν έχεις κανένα τηλέφωνο ή το site τους εαν έχουν .:lol:

Εντάξει τοτε, αφου δεν υπάρχει πρόβλημα ειναι στη Δάφνη πολύ κοντά στο μετρό και δίνω 50 ευρώ για δυο ώρες την εβδομάδα.το site είναι αυτό http://www.mousiki-dimiourgia.gr/theater/

με το καλό !!