Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μωρό ενός έτους και αυτοκίνητο

Recommended Posts

Ρε κορίτσια ζητώ επειγόντως τα φώτα σας! Ο μπέμπης μας είναι ενός έτους και απ' ότι φαίνεται απεχθάνεται τις βόλτες με το αυτοκίνητο το βράδυ. Συνέβη 3 φορές, με αποκορύφωση χτες το βράδυ που επιστρέφαμε από τα JUMBO, όπου στο πήγαινε κοιμήθηκε, στην επιστροφή όμως άρχισε ένα υστερικό κλάμα, έκανε εμετό και το αμάξι έγινε χάλια και σε όλη τη διαδρομή προς το σπίτι να σπαράζει στην αγκαλιά μου. Δεν μπορούσαμε με τίποτα να τον κάνουμε καλά. Αυτό έχει ξανασυμβεί, και πάντα βράδυ. Διαισθάνομαι ότι φοβάται το σκοτάδι, όμως δυστυχώς κι εμείς εργαζόμαστε και σχολάμε απόγευμα, οπότε όταν είνα να πάμε κάπου έχει ήδη σκοτεινιάσει... Τι να κάνουμε? Δηλαδή ούτε σε σπίτια φίλων δεν θα μπορούμε να πάμε πλέον? Χτες τρομάξαμε με αυτό που έγινε, φοβήθηκα μην πάθει κάτι από το κλάμα... Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο?

Διαφημίσεις

Προσωπικα δεν μου έχει συμβεί αλλα αν φοβαται το σκοτάδι μπορείτε να ανάβετε το εσωτερικό φως του αυτοκινήτου για να μην είναι πολύ σκοτεινά μεσα. επισης αν δεν οδηγείς εσυ αλλά ο αντρας σου, μπορείς να καθεσαι πισω, να του μιλάς να τον απασχολείς. Μπορεί απλώς να είναι μια φαση που θα περάσει.

Οταν είναι στο αμαξι κ εξω ειναι μερα ειναι ήσυχος ή και παλι γκρινιάζει μεχρι να κοιμηθεί;

Το ανάβουμε το εσωτερικό φως του αυτοκινήτου αλλά τίποτα. Αμα τον πιάσει υστερία, πάει και τέλειωσε... Χτες τον είχα αγκαλιά στο πίσω κάθισμα (αφού λέρωσε με εμετό το καθισματάκι του), οδηγούσε ο άντρας μου, προσπαθούσαμε και οι δύο να του λέμε βλακειούλες μπας και ηρεμήσει αλλά τίποτα... Μάλλον φάση είναι, έχεις δίκιο, απλά δεν ξέρω αν πρέπει να τον ζορίζω με το ζόρι να μπαίνει στο αμάξι το βράδυ ή θα το κάνω να χειροτερέψει...