Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προβληματα υπνου

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!ειμαι στον 4ο μηνα της εγγυμοσυνης μου και εχω ανωμαλιες στον υπνο απο την πρωτη στιγμη:confused: ξυπναω το βραδυ ειτε γιατι θελω να παω τουαλετα (ειτε εχω πιει νερο το βραδυ ειτε οχι) ειτε χωρις λογο και μετα δεν μπορω να ξανακοιμηθω.εκνευριζομαι,πειναω,διψαω και αποσυντονιζομαι με αποτελεσμα να μην εχω κουραγιο την επομενη μερα και να σερνομαι!!ο γιατρος μου λεει πως ειναι νωρις για αυπνιες και οτι εμφανιζονται μετα τον 5ο-6ο μηνα...τι μπορω να κανω?

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Διαφημίσεις

Εννοείς αυτό που σε ενοχλούν ακόμα και οι πιτζάμες σου και δεν μπορείς να βολευτείς καθόλου; Και εγώ τα πάθαινα στην πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό μήνα. Ο γιατρός σου λέγοντας αυπνίες πιθανόν να εννοεί ένα μυστήριο πράγμα που κοιμάσαι τρεις ώρες, ξυπνάς για κάποιο λόγο και μετά δεν νυστάζεις καθόλου. Εγώ αυτό το είχα σίγουρα από τον 7ο, μπορεί και λίγο πιο νωρίς και απ' ότι έμαθα μετά οφείλεται σε αύξηση μιας ορμόνης (... φυσικά, τι άλλο;). Πάντως και εγώ από τώρα που είμαι στον δεύτερο ξυπνάω 100 φορές το βράδυ χωρίς να υπάρχει λόγος (και άλλες φορές κλαίει η κόρη μου και δεν την ακούω καν, ο άντρας μου σηκώνεται...). Σταμάτησα να σχολούμαι, απλώς αν ξυπνήσω κάθομαι στο κρεβάτι και λαγοκοιμάμαι μέχρι να έρθει η ώρα να πάω στη δουλειά.

κατι τετοιο.η αληθεια ειναι πως εγω παντα κοιμομουν μπρουμητα και χωρις μαξιλαρι και τωρα δεν μπορω να να κοιμηθω ετσι και συνηθως ξυπναω πιασμενη...λες να ειναι και απο αυτο?παντως κι εγω μεσα στη μερα αν βρω ευκαιρια παιρνω κουβερτουλα και αραζω στον καναπε και πολλες φορες με χαζοπαιρνει ο υπνος για λιγο!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!: