Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εκνευρισμός το βράδυ

Recommended Posts

Ο 3 μηνών μπέμπης μου έχει έναν απίστευτο εκνευρισμό κάθε βράδυ, λίγο πριν κοιμηθεί.

Παρόλο που προσπαθώ να του κάνω ήρεμα το μπανάκι του, να του κάνω μασαζάκι και όλα τα σχετικά...όταν πάω να τον θηλάσω (τρέφεται με αποκλειστικό θηλασμό) αρχίζει να κουνιέται ανήσυχα, εκεί που θηλάζει τραβάει πίσω τη θηλή και την αφήνει απότομα, σαν τρελλός ξαναπιάνει τη θηλή...και γενικά εκδηλώνει μία έντονη ανησυχία.

Περνάει περίπου μία ώρα μέχρι να ηρεμήσει!!!

Τι του φταίει?

Τι να κάνω?

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ πολύ. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Ακριβώς αυτό συμβαίνει και σε εμάς!!!

Όχι δεν είναι κολικοί.

Περάσαμε και κολικούς και ξέρω ακριβώς πως είναι. Με έντονο κλάμα και χτυπάμε ποδαράκια έντονα κτλ κτλ.

Αυτό που μας συμβαίνει τώρα όμως είναι έντονη ανησυχία.

Δεν κλαίμε, δεν σπαράζουμε...είναι σαν σαν αισθάνεται έναν έντονο εκνευρισμό!!!!

Πότε σταματά αυτό άραγε?

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Μηπως ειναι τα ουλα; Κι εμενα μου το κανε και αναρωτιομουν το γιατι...και ωρα το ψιλομανει και πιστευω ειναι απο τα δοντια γιατι εχει σαλια, πιπιλαει τα δακτυλα, τα μασητικα, τις κουβερτες κλπ.

Διαφημίσεις

Μηπως ειναι τα ουλα; Κι εμενα μου το κανε και αναρωτιομουν το γιατι...και ωρα το ψιλομανει και πιστευω ειναι απο τα δοντια γιατι εχει σαλια, πιπιλαει τα δακτυλα, τα μασητικα, τις κουβερτες κλπ.

Κι εμένα το κάνει αυτό.

Πολλά πολλά σάλια και κάποιες φορές χώνει ολόκληρο το χεράκι του μέσα στο στόμα και το πιπιλάει σαν τρελλός, χωρίς να είναι όμως από πείνα...

Λες να είναι τα ούλα?

Δηλ τι, να περιμένουμε δοντάκια σύντομα?

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Κι εμένα το κάνει αυτό.

Πολλά πολλά σάλια και κάποιες φορές χώνει ολόκληρο το χεράκι του μέσα στο στόμα και το πιπιλάει σαν τρελλός, χωρίς να είναι όμως από πείνα...

Λες να είναι τα ούλα?

Δηλ τι, να περιμένουμε δοντάκια σύντομα?

ναι κουκλιτσα μου αυτο ειναι.πες στην παιδιατρο να σου γραψει ενα ειδικο τζελ που πουλανε στα φαρμακεια για αυτες τις περιπτωσεις και βαλε μια μικρη ποσοτητα στο δαχτυλακι σου και κανε του μασαζ στα ουλακια του πανω κατω παντου...εγω της το εκανα αυτο 2 φορες την ημερα

Το βραδυ εχουμε μειωμενη ροη και μερικα μωρακια εκνευριζονται.Δοκιμασε μια σταση που το στηθος σου να ειναι πιο ψηλα απο το μωρο και κανε μαλαξεις την ωρα που τρωει.Επισης ταισε τον πιο νωρις απο το συνηθοσμενο για να ειναι πιο υπομονετικος.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P