Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαμηλη χοριακη

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!ειμαι καινουρια κ δεν εχω καταλαβει πως να δω αν υπαρχει το θεμα μου γι'αυτο συγχωρηστε με αν το ξανα ανοιξα.ειμαι πολυ αγχωμενη αλλα κ στεναχωρημενη.οι χοριακες μου ανεβαινουν πολυ λιγο.καθε 3-4 μερες 400-500 μοναδες.ομως πηγα στον γιατρο 7 εβδομαδων κ 2 ημερων κ ειδαμε ενα πολυ μικρο σακο με ενα μικρο περιεχομενο αλλα δεν ακουσαμε καρδουλα.την επομενη εκανα χοριακη(πριν 6 μερες ηταν 1586)κ πηγε 3867. ετσι θα παω στον γιατρο την αλλη τεταρτη κ παλι.πραγματικα δεν καταλαβαινω τι γινεται.πιστευω οτι το εχω χασει αλλα αφηνω 1 μικρη ελπιδα.ειχε καμια απο σας κατι παρομοιο?:confused:

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!ειμαι καινουρια κ δεν εχω καταλαβει πως να δω αν υπαρχει το θεμα μου γι'αυτο συγχωρηστε με αν το ξανα ανοιξα.ειμαι πολυ αγχωμενη αλλα κ στεναχωρημενη.οι χοριακες μου ανεβαινουν πολυ λιγο.καθε 3-4 μερες 400-500 μοναδες.ομως πηγα στον γιατρο 7 εβδομαδων κ 2 ημερων κ ειδαμε ενα πολυ μικρο σακο με ενα μικρο περιεχομενο αλλα δεν ακουσαμε καρδουλα.την επομενη εκανα χοριακη(πριν 6 μερες ηταν 1586)κ πηγε 3867. ετσι θα παω στον γιατρο την αλλη τεταρτη κ παλι.πραγματικα δεν καταλαβαινω τι γινεται.πιστευω οτι το εχω χασει αλλα αφηνω 1 μικρη ελπιδα.ειχε καμια απο σας κατι παρομοιο?:confused:

ΖΕΤΟΥΛΑ γεια σου, ειμαι εγκυος κ εγω στο 2 παιδακι μου περιπου στις 6 βδομαδες νομιζω, το λεω γτ ενω εκανα τη πρωτη χοριακη την δευτερα που περασε ηταν πολυ χαμηλη την εκανα παλι την Πεμπτη κ αυξηθηκε παρα πολυ αλλα ειχα αιμα ολοκληρη τη βδομαδα σταματησε χτες (Παρασκευη) μη στεναχωριεσαι κ οτι ειναι να γινει θα γινει για καλο εγω με αυτη τη ψυχολογια περιμενω να ερθει η Δευτερα!

zetoyla πρεπει να οπλιστεις με δυναμη.

η χοριακη σου δεν διπλασιαζεται και για την εβδομαδα στην οποια βρισκεσαι επρεπε ηδη να εχετε ακουσει και καρδουλα και η χοριακη ειναι πολυ χαμηλη.κατι μαλλον δεν εξελισεται ομαλα.

δε ξερω ειλικρινα τι να σου ευχηθω! μακαρι να διαψευστω και να πανε ολα κατ ευχη....κρατα μια μικρη ελπιδα ποτε δε ξερεις ...ο γιατρος τί σου ειπε;

9καλημερα κοριτσια,εγω εκανα χοριακη τη πεμπτη χωρις καθυστερηση(1 μερα πριν) κ μου βγηκε 43 μοναδες περιμενω τη δευτερα να ξανακανω.για να ειμαι ειλικρινης δν εχω κ πολλες ελπιδες :(

ΖΕΤΟΥΛΑ η χοριακη σου νομιζω οτι ειναι καλη γιατι αγχωνεσαι?δες λιγο στους πινακες τιμων της χοριακης επρεπε βεβαια καρδουλα να ακουσετε , ο γιατρος σου τι σου λεει?

qOUNp2.png.

Διαφημίσεις

annat29 εγω με 5 μερες καθυστεριση κ ειχα 55,25 κ μετα απο 3 μερες εγινε 446,24 περιμενω κ εγω τη Δευτερα να ξανακανω γτ εχω δει κ αιμα. ο γιατρος σου τι σου ειπε? εγω νομιζω οτι ειναι καλη!

κ ο γιατρος ειναι αισιοδοξος για να πω την αληθεια εγω απο την αλλη οχι. περιμενω τη δευτερα τη χοριακη.εχω πολλους εντονους πονους απο αριστερα κ στη μεση. σημερα πηρα τηλ τον γιατρο κ μου ειπε να παρω buscopan...θα δειξει....

σε ποια εβδομαδα εισαι?μν σε αγχωνει το αιμα δν σημαινει κατι κακο παντα...

qOUNp2.png.

κ ο γιατρος ειναι αισιοδοξος για να πω την αληθεια εγω απο την αλλη οχι. περιμενω τη δευτερα τη χοριακη.εχω πολλους εντονους πονους απο αριστερα κ στη μεση. σημερα πηρα τηλ τον γιατρο κ μου ειπε να παρω buscopan...θα δειξει....

στην 6 απο οτι υπολογιζω, δεν με ανγχωνει κατι οτι ειναι να γινει θα γινει, το αιμα απο μονο του σιγουρα οχι αλλα κ η χαμιλη χοριακη για τις 5 μερες καθυστεριση βεβαια ο γιατρος μου περιμενε οτι η δευτερη χοριακη που εκανα να ηταν μονο η διπλασια αλλα αυτη πηρε πολυ τα πανω της τωρα αιμα δεν εχω καθουλου. θα δουμε τη δευτερα, οι πονοι που εχεις ειναι φυσιολογικοι εγω στο πρωτο μου παιδι τους ειχα πολυ εντονους, παντως πιστευω οτι η χοριακη σου ειναι μια χαρα απο οτι καταλαβα δεν ειχες ουτε μια μερα καθυστεριση?

Καλημερα γλυκο μου κοριτσι μια χαρα ειναι η Χοριακη σου εμενα με 1 μερα καθυστερηση ηταν 27,1 και οπως βλεπεις ολα εξελλυσονται ομαλα να απογοητευτεις οταν η χοριακη καθε 48 ωρες δεν διπλασιαζεται εκει φαινεται οτι κατι δεν παει καλα εγω απο 27,1 μεσα σε 1 βδομαδα ειχα παει 3328!! μην ανχωνεσαι κανεις κακο στο σπορακι θυμησου οτι νιωθεις το αισθανεται και αυτο! :D

Γιωργος 11-09-2008

Μανωλης 11-7-2013

MYNLp3.png

annat29 εγω με 5 μερες καθυστεριση κ ειχα 55,25 κ μετα απο 3 μερες εγινε 446,24 περιμενω κ εγω τη Δευτερα να ξανακανω γτ εχω δει κ αιμα. ο γιατρος σου τι σου ειπε? εγω νομιζω οτι ειναι καλη!

Μια χαρα ειναι Η χοριακη σου βρε!!! δεν εχει σημασια ποσο ειναι αλλα να διαπλασιαζεται καθε 48-72 ωρες αντε με το καλο!!!!

το αιμα αν δεν συνοδευεται με πονο δεν εινα απαραιτητα κακο μπορει να εσπασε καποιο αγγειο η ραγαδα

Γιωργος 11-09-2008

Μανωλης 11-7-2013

MYNLp3.png

Διαφημίσεις

9καλημερα κοριτσια,εγω εκανα χοριακη τη πεμπτη χωρις καθυστερηση(1 μερα πριν) κ μου βγηκε 43 μοναδες περιμενω τη δευτερα να ξανακανω.για να ειμαι ειλικρινης δν εχω κ πολλες ελπιδες :(

ΖΕΤΟΥΛΑ η χοριακη σου νομιζω οτι ειναι καλη γιατι αγχωνεσαι?δες λιγο στους πινακες τιμων της χοριακης επρεπε βεβαια καρδουλα να ακουσετε , ο γιατρος σου τι σου λεει?

Καλη ειναι η χοριακη σου ετσι πιστευω και εγω...εγω με 2 μερες πριν την αναμενομενη ειχα 50.5.

μακαρι βρε κοριτσια τι να πω αυριο θα ξερουμε σιγουρα!!!

στη πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα κ εγω αιματακι κ ολα πηγαν ευτυχως καλα μν αγχωνεσαι καθολου!!

qOUNp2.png.

Διαφημίσεις

μαζι αναμενουμε και εγω μεχρι το μεσημερακι θα περιμενω!!!

απο αγχος πως πας?

εγω εχω τρελλαθει!!

εχω αρκετο, αλλα εχω κ τη μικρη με γαστρεντεριτιδα κ δε προλαβενω να αλλαζω βρακακια, ειχαμε κρουσματα στο σχολειο. Μολις παρω αποτελεσματα θα σου γραψω περιμενω νεα σου!!!

ποσο ηταν η προηγουμενη ??? αν θυμαμαι καλα ηταν 40 κατι ??? γιατι λες οτι ειναι χαμηλη ποσες μερες καθυστερηση εχεις ?

43,85 μοναδες περιμενα να αδιαθετησω 8-02 δηλαδη 3 μερες καθυστερηση μικρη δν ειναι?

qOUNp2.png.

43,85 μοναδες περιμενα να αδιαθετησω 8-02 δηλαδη 3 μερες καθυστερηση μικρη δν ειναι?

Εγω βλεπω οτι τριπλαστιαστηκε!!ποσες μερες κυκλο εχεις ? μην στεναχωριεσαι περιμενε λιγο!

Εγω βλεπω οτι τριπλαστιαστηκε!!ποσες μερες κυκλο εχεις ? μην στεναχωριεσαι περιμενε λιγο!

26 με 28 μερες...

ειναι η πρωτη φορα που ανεβαινει η χοριακη μου περιμενα ομως να ειναι λιγο μεγαλυτερη.

η μικροβιολογος δν ειναι αισιοδοξη...:(

qOUNp2.png.