Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πιπίλισμα χεριού.... υποχρεωτικό;;

Recommended Posts

Γεια σας μαμάδες! Θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ μια ανησυχία που με έχει κυριεύσει τελευταία. Έχω μια μπέμπα 3 μηνών, αλλά η διορθωμένη ηλικία της είναι 2 μηνών μιας και μας ήρθε λίγο πρόωρα. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι φέρνει μεν το χεράκι της στο στόμα, αλλά το γλείφει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά το κατεβάζει. Μου δίνει ώρες ώρες την εντύπωση ότι το φέρνει με δυσκολία στο στόμα και ότι δυσκολεύεται να το κρατήσει εκεί. Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ γελαστό και ζωηρό κοριτσάκι που μας χαμογελάει όλη την ώρα, παίζει με τα παιχνιδάκια της στο γυμναστήριό της και τελευταία κάνει φιλότιμες προσπάθειες να τα πιάσει (τα "αγκαλιάζει" με τα χεράκια της), σηκώνει κεφάλι και στήθος όταν τη βάζω μπρούμυτα και γυρίζει από μπρούμυτα - ανάσκελα. Όταν της δίνω κάτι στο χέρι το κρατάει, πολλές φορές το φέρνει στο στόμα αλλά με δυσκολία. Ο παιδίατρος με θεωρεί υπερβολική, αλλά θυμάμαι το γιο μου που στην ηλικία της και πιο μικρός είχε όλη την ώρα το χέρι μέσα στο στόμα κι έφερνε πράγματα στο στόμα με χαρακτηριστική ευκολία. Υπάρχουν και άλλες μαμάδες που έχουν παρατηρήσει στα παιδάκια τους κάτι ανάλογο;

Διαφημίσεις