Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Filicine και αναγούλες...

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Διανύω το πρώτο τρίμηνο της τρίτης μου εγκυμοσύνης και ο γιατρός μου είπε να παίρνω Filicine κάθε μέρα.

Απο όταν το ξεκίνησα όμως ξεκίνησαν και οι αναγούλες μου.

Και δεν μιλάμε για απλές αναγούλες αλλά για μαρτύριο.

Έχω την εντύπωση πως απλά μου έπεσε βαρύ.

Έχει τύχει σε καμία κοπέλα ?

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω οτι ειναι απο το fillicine γιατι και εγω ακριβως στην 8 εβδομαδα ειχα το ιδιο προβλημα...και νομιζα οτι ηταν απο το αυτο αλλα δεν ηταν απο αυτο αλλα απο την εγκυμοσυνη!!Μου ειπε ο γιατρος να μην το πιω μια μερα για να δω αλλα ηταν ακριβως τα ιδια...απλα προσπαθησε να αλλαξεις ωρα που το πινεις να μην το πινεις το πρωι ας πουμε που εχεις morning sickness αλλα καποια ωρα που το στομαχι σου ειναι οκ!!!Εγω το επινα το μεσημερι και ετσι δεν ειχα προβλημα...ενοειτε οτι το πρωι τα εβγαζα ολα!!

Δεν νομιζω να ειναι το φολικο οξυ (Filicine)εγω θυμαμαι οτι ειχα αναγουλες και εμετο τοτε γιατι μου ειπε ο γιατρος οτι το στομαχι της εγκυου δεν μπορει να διασπασει οτι οξυ υπαρχει απο φαγητο γρηγορα.Δηλαδη εκει που κανει 5λεπτα ενας ανθρωπος να διασπασει την τροφη η εγκυος κανει 2ωρες+.Επερνα θυμαμαι κατι για το στομαχι γνωστο σε ολους.Τωρα ειμαι 8μηνων και δεν εχω πλεον αναγουλες-εμετους.

Ναί βρε κορίτσια, είναι όμως τυχαίο που στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου δεν είχα πάρει Filicine και δεν είχα καθόλου αναγούλες ???

Το παίρνω μισή ώρα πρίν το μεσημεριανό φαγητό και σήμερα δεν το πήρα για να δώ τι θα γίνει...

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Ναί βρε κορίτσια, είναι όμως τυχαίο που στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου δεν είχα πάρει Filicine και δεν είχα καθόλου αναγούλες ???

Το παίρνω μισή ώρα πρίν το μεσημεριανό φαγητό και σήμερα δεν το πήρα για να δώ τι θα γίνει...

η καθε εγκυμοσυνη ομως ειναι διαφορετικη!!!Μην αγχωνεσαι κανε μια δοκιμη και βλεπεις...

Διαφημίσεις

Σχεδόν το αποκλείω να είναι από το filicine, πάντως μην αφήνεις μέρα να μην το παίρνεις. Ειδικά στο πρώτο τρίμηνο είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του μωρού. Κι εγώ υπέφερα μέχρι πριν λίγες εβδομάδες από αναγούλες....ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!

MYsCp3.png

Εγω επιμενω οτι δεν πιστευω οτι ειναι το filicine αλλα εγω τα πινω(2χαπια)μετα το φαγητο απο το πρωτο τριμηνο.Το φιλικο οξυ ειναι σημαντικο για το παιδι πολυ.Το γεγονος οτι εχεις εμετους μπορει να φταιει αυτο που σου ειπα.Εγω ειχα και καουρες και επινα γκαβισκον 2κουταλιες στο πρωτο τριμηνο και ειδα τεραστια διαφορα.

θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα κορίτσια!!!! δεν έχει να κάνει με το φάρμακο! άλλοστε πολλοί γιατροί σου λένε να τυο ξεκινήσεις και πρωτου μείνεις καν έγκυος για να είσαι πιο προετοιμασμένη!!! οι αναγούλες είναι κάτι πολύ φυσιολογικό (που όμως κάποιες τυχερές δεν το περνάνε) και για να σου φτιάξω και λίγο τη διάθεση οι αναγούλες είναι σημάδι μιας εγκυμοσύνης που προχωράει πολύ καλά γιατί είναι δείγμα αυξημένης ορμόνης, νομίζω προγεστερόνης..ή κάπως έτσι!!!!!!!!!

• 1 month later...

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια

Εγώ παίρνω filicine από τις 21/2 γιατί έκανα εξωσωματική

και το μόνο που νιώθω είναι τις τελευταίες μέρες

ελαφρύ ανακάτεμα στο στομάχι, αφού μόλις μπήκα

στην 7η εβδομάδα. Και το έχω ξαναπάρει και στο παρελθόν αρκετές

φορές, ποτέ δεν μου προκάλεσε πρόβλημα.

Θα σου έλεγα να μην το παραλείπεις γιατί είναι πολύ σημαντικό για την

ανάπτυξη του βρέφους.

Διαφημίσεις