Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΤΕ ΗΡΕΜΟΥΝ?

Recommended Posts

Καλημερα,

Θελω τη γνωμη σας!

Ποτε επιτελους μια πρωην σταματα να ασχολειται και το παιρνει αποφαση οτι ο πρωην της ειναι αλλου?

Ποτε σταματαει να τον εκδικειται,οπως νομιζει, με φτηνους τροπους?

Ποτε καταλαβαινει οτι τα παιδια δεν ειναι οπλα του εγωισμου της και σταματα να τα χρησιμοποιει εναντιον του πατερα τους, κανοντας κακο μονο σε αυτα?

Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα...Εχοντας ηδη ενα μωρο δεν μπορω να φανταστω οτι θα εμπαινα σε αυτη τη διαδικασια...

Διαφημίσεις

Καλημερα,

Θελω τη γνωμη σας!

Ποτε επιτελους μια πρωην σταματα να ασχολειται και το παιρνει αποφαση οτι ο πρωην της ειναι αλλου?

Ποτε καταλαβαινει οτι τα παιδια δεν ειναι οπλα του εγωισμου της και σταματα να τα χρησιμοποιει εναντιον του πατερα τους, κανοντας κακο μονο σε αυτα?

Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα...Εχοντας ηδη ενα μωρο δεν μπορω να φανταστω οτι θα εμπαινα σε αυτη τη διαδικασια...

είναι θέμα καλλιέργειας και στοιχειώδους ανατροφής. όταν αυτά δεν υπάρχουν ο άνθρωπος δεν αλλάζει ποτέ. Ο θυμός ξεθυμαίνει με τον καιρό... ο "κάλος" όσο και να τον τρίβεις πάντα εκεί μένει.

FPh8p3.png

Αυτό με τον "κάλο" μου άρεσε πάρα πολύ Εlpidaz και τι....σοφό!Έτσι είναι κι άντε να τα αντιμετωπίσεις αυτά τα θέματα και να υπάρχουν και παιδιά:-(!!!!!!

Όποιος έχει ένα γιατί να ζει,μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πώς!Νίτσε

οταν υπαρχουν παιδια στη μεση τοτε οι εκδικησεις και οι εγωισμοι πρεπει να ερχονται σε δευτερη μοιρα...

συμφωνω η καλλιεργεια του ατομου παιζει τον πιο σημαντικο ρολο στον τροπο με τον οποιο αντιμετωπιζει αυτες τις καταστασεις.

παιδεια κ χαρακτηρας πανω απο ολα!εδω επελεξε το χωρισμο,δεν υπαρχει,απο μερους μου,3ο προσωπο κ η εκδικηση,η κακια κ ο εγωισμος ειναι στα υψη!υπομονη!κ οχι ακροοτητες,για χαρη των παιδιων!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας κοριτσια!

Συμφωνο σε ολα οσα ειπατε!

Δυστυχως, τα παιδια δεν τα σκεφτεται καθολου και το δειχνει ξεκαθαρα, αν και λεει οτι την εκδικηση,κυριως την οικονομικη την κανει γι αυτα...

Τι να πω!!!

Συνήθως, όταν βρει κάποιον άλλο... Δουλεύει πολύ καλά αυτή η περίπτωση, αλλά το μόνο κακό είναι ότι όταν ο άλλος την παρατήσει, τότε ο πρώην σύζυγος πληρώνει ακόμα περισσότερα σπασμένα :)

Καλημερα,

Θελω τη γνωμη σας!

είναι θέμα καλλιέργειας και στοιχειώδους ανατροφής. όταν αυτά δεν υπάρχουν ο άνθρωπος δεν αλλάζει ποτέ. Ο θυμός ξεθυμαίνει με τον καιρό... ο "κάλος" όσο και να τον τρίβεις πάντα εκεί μένει.

Συμφωνώ.

Επίσης να προσθέσω ότι μια πρώην, ακόμα κι αν δεν κάνει τα όσα λέει η θεματοθέτρια, ακόμα δηλαδή κι αν είναι αξιοπρεπής, συχνά πυκνά όταν έχει τις μαύρες της όπως κακές βραδιές με το σύντροφο ή όχι σύντροφο (ακόμη χειρότερα), οικονομικά θέματα, καθυστέρηση διατροφής λόγω δικών σας οικονομικών προβλημάτων, και γενικά όποτε έχει ξινίλες, παίρνει τηλ τον πρώην της και κάνει τα πάντα για να τον κάνει τούρμπο. Με αντίκτυπο βέβαια στο νέο σπίτι.

[Από προσωπική εμπειρία]

it's never too late to start all over again

επίσης είναι και συχνό φαινόμενο η δική της οικογένεια να βάζει συχνά-πυκνά λόγια...

κυρίως βέβαια πιστεύω οτι η πηγη όλων αυτών είναι οτι ακόμα υπάρχουν συναισθήματα....

io6Qp3.png

g3BCp2.png

είναι θέμα καλλιέργειας και στοιχειώδους ανατροφής. όταν αυτά δεν υπάρχουν ο άνθρωπος δεν αλλάζει ποτέ. Ο θυμός ξεθυμαίνει με τον καιρό... ο "κάλος" όσο και να τον τρίβεις πάντα εκεί μένει.[/quote

αυτο τα λεει ολα!! ΤΕΛΟΣ

Διαφημίσεις

επίσης είναι και συχνό φαινόμενο η δική της οικογένεια να βάζει συχνά-πυκνά λόγια...

κυρίως βέβαια πιστεύω οτι η πηγη όλων αυτών είναι οτι ακόμα υπάρχουν συναισθήματα....

ακομα και να υπαρχουν τα διεκδικει με λαθος τροπο!οχι οτι ο πρωην της μπορει να αλλαξει γνωμη αλλα τοσο χαζες ειμαστε και εμεις ωρες ωρες!!:lol::lol:

Ρε κοριτσια με το χερι στην καρδια..αν γυρνουσατε τον χρονο πισω θα ξανακανατε οικογενεια με χωρισμενο με παιδι-α;

Εγω παντως δεν θα το ξανακανα...και ειμαστε 10 χρονια μαζι..

p7z6p3.pngsQqep3.png

ακομα και να υπαρχουν τα διεκδικει με λαθος τροπο!οχι οτι ο πρωην της μπορει να αλλαξει γνωμη αλλα τοσο χαζες ειμαστε και εμεις ωρες ωρες!!:lol::lol:

όσο γι'αυτό συμφωνώ 100%!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

κορίτσια να σας μιλήσω σαν πρώην...... η κάθε περίπτωση είναι μοναδική βέβαια αλλά σε γενικές γραμμές στην αρχή υπάρχει πολύς θυμός έιδικά αν η νυν υπήρξε το τρίτο πρόσωπο και ...η πρώην έχει φάει χοντρό δούλεμα.....

Για τα παιδιά βέβαια πρέπει να μην γίνονται αισθητά αυτά τα πράγματα......

Με το διαζύγιο ξεκινάει ένας αέναος πόλεμος ...κι ας το αρνούνται όλοι και το παίζουν άνετοι μετά από κάποιο καιρό...... η πρώην συγκρίνει την συμπεριφορά του πρώην στην νυν.... τον βλέπει να διάγει εργένικη ζωή και να ξοδεύει λεφτά, αλλά όχι τόσα όσα έδινε πριν στα παιδιά του .....γιατί ΚΑΙ αυτός εκδικείται μέσω των χρημμάτων(νομίζει δε ότι η πρώην είναι μεγαλοεισοδηματίας και μεγας χορηγός του Χόντου αποκλειστικά με την διατροφή που δίνει......)......κι ας το παίζει άνετος στην νυν για ξεκάρφωμα.......

Η νυν μπαίνει στο τρυπάκι της σύγκρισης με την πρώην για να δείξει πόσο καλύτερη είναι (νοικοκυρά.... "μάνα"...... σύζυγος.....) αυτό την μειώνει εξ ΄ορισμού αφού δέχεται την σύγκριση καθημερινά....... από τον πατέρα που βλέπει στην ...ποδιά του να σφάζονται ....γυναίκες...... Επιπλέον η νυν φοβάται μήπως γυρίσει πίσω στην πρώην (και το παιδί) ή μήπως της κάνει τα ίδια (αν ήταν το τρίτο πρόσωπο....)

Η κατάσταση είναι περίπλοκη και οι ισορροπίες που πρέπει να κρατιούνται λεπτές...... και ψυχοφθόρες αν όμως πιστεύετε ότι το άτομο αξίζει τον κόπο γιατί όχι.........

Για εμένα πάντως ο πρώην δεν είναι παρά μια επιταγή κουτσουρεμένη, λόγω κρίσηςδεν νομίζω,αν κρίνω από τις αγορές που μαθαίνω ότι κάνει ....δυστυχώς ακόμα μετά από 10 χρόνια και μετά από 20 το ίδιο διαβλέπω..... βέβαια για το παιδί μου δεν πάυει να είναι ο πατέρας και άρα πορευόμαστε όσο αντέχουν τα οικονομικά μας και δεν μιλάμε ότι κι αν ακούμε.....και πιστέψτε με ακούμε ΠΟΛΛΑ.....

Ρε κοριτσια με το χερι στην καρδια..αν γυρνουσατε τον χρονο πισω θα ξανακανατε οικογενεια με χωρισμενο με παιδι-α;

θα εκανα μονο μονο και μονο γιατι ξερω κι εγω τον αντρα μου ακριβως 10 χρονια και επισις δεν εχω κανενα προβλημα με την πρωην γυναικα του...ειχανε χωρισει πολυ πριν τον γνωρισω..αλλα αν αγαπιομαστε αυτο εχει σημασια!! αν ειχα καποιον αλλο οπου καθε τοσο λιγο και λιγακι θα ειχε προβλημα με την πρωην του απλα θα καθομουνα να το συζυτησω πιο πολυ μαζι του..αλλα ας μην γελιομαστε...αν ο αντρας ειναι αντρας βαζει τα πραγματα στην θεση του και τους εχει ολους ευχαριστημενους (εννοειτε το παιδακι του που εχει απο τον πρωτο γαμο οσο και το παιδακι του που εχει και απο εμενα)...αν κατανοουνε και οι δυο πλευρες πως εχει μια κατασταση (και η πρωην απο την μερια της και εγω απο την δικια μου τοτε οοοοολλλααααα ΟΚ:lol::lol:) και πανω απο ολα οφειλουμε στα παιδακια μας να μην ακουνε και βλεπουνε κοντρες οτι ηλικια και αν εχουνε γιατι το παιδι ειναι παιδι ΤΕΛΟΣ..κι εγω εχω βαλει πολλες φορες χερι στον αντρα μου που τσακωνεται ελαφρως με την γυναικα του για τα οικονομικα αλλα οχι τρελα πραγματα γιατι πολυ απλα συννενουνται...ας πουμε εμεις τωρα δεν εχουμε φραγκο...η πρωην θα το καταλαβει αλλα ποτε δε θα συνεχισει να μην ζηταει πραγματα για το παιδι της!(καλα ειναι και 16 χρονων βεβαια)αλλα το λεω και για μαμαδες που ειναι χωρισμενες και εχουν καθε δικαιωμα να ζητανε αυτα που πρεπει...θα μπορουσαμε να ειμαστε ολες μας στην θεση μιας χωρισμενης μαμας...η καθε περιπτωση ομως οπως ειπε η κοπελα πιο κατω ειναι εντελως διαφορετικη!!;);)

Διαφημίσεις

Προσωπικη μου αποψη φυσικα, οχι δεν θα τα εκανα ξανα !!! Και εγω με τον αντρα μου 10 χρονια ειμαστε μαζι εχει 2 παιδια απο τον πρωτο και μαζι 2 !!!

Δεν θα το εκανα ξανα γιατι τα προβληματα ειναι πολλα και οι ισορροπιες πολυ ευθραστες για ολους !!!

Δεν θα το εκανα ξανα γιατι αυτος το ειχε ξαναδει το εργο αρα δεν ειχε τον ιδιο ενθουσιασμο οσο εγω και ειναι φυσιολογικο !!!

Δεν θα το εκανα γιατι πραγματικα θα ηθελα να δω στα ματια του το αγχος της πρωτης φορας οταν γινεσαι γονιος και οχι να ακουω ελα δεν εχει τιποτα ξερω εγω !!!

Γιατι αν κατι τον απασχολει η εχει τσακωθει με την πρωην για τα παιδια, οτι ευχαριστω μπορει να συμβαινει στο σπιτι μας το σκεπαζει αυτη η κατασταση και εσυ προσπαθεις να διξεις κατανοηση και ας σε ποναει!!!

θα μπορουσα να γραψω κι αλλα πολλα αλλα δεν εχει ουσια απλα θα ηθελα να πω στις κοπελες που ετοιμαζοντε να το κανουν να τοσκεφτουν πολυ σοβαρα !!! βαλτε το μυαλο να σκεφτει και οχι την καρδια !!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

περα απο την πλακα, οπως και να εχει 2 ειναι οι γονεις του παιδιου. ο νεος η η νεα συντροφος δεν ειναι μπαμπας η μαμα(γνωμη μου..)και θεωρω οτι πρεπει να υπαρχουν καποια ορια. να μου ερθει η συντροφος του πρωην και να μου το παιζει μαμα στο παιδι μας και να επεμβαινει στα παντα, οχι δεν θα το εβλεπα με καλο ματι.