Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τελικα οι κλοπες 'υποβαθμιζουν' την ποιοτητα ζωης μας;

Recommended Posts

Σιγουρα, οι κλοπες εχουν ασχημο αντικτυπο στις ζωες μας γενικα και η αυξηση τους δειχνει και την ηθικη αλλα και οικονομικη κριση στη χωρα μας. Αν ο αλλος δεν εχει να φαει δεν θα μπει στον πειρασμο; (δεν το δικαιολογω απλα λεω...)

Στο θεμα μου τωρα. Μας ανοιξαν το εξοχικο και μας εκλεψαν την τηλεοραση αλλα και τα ποδηλατα μας τα οποια ηταν ολοκαινουρια (δευτερο καλοκαιρι που τα ειχαμε). Ειχα κανει το λαθος και πληρωσα κατι παραπανω για το ποδηλατο που πηρα (μου ειχε αρεσει πολυ και ειχα σκεφτει 'ελα μωρε μια φορα θα το παρω'). Μεγαλο λαθος...Αποτελεσμα τωρα σκεφτομαι οτι πρεπει να φτιαξω το παλιο εφηβικο μου ποδηλατο και να μην αγορασω καινουριο (το χρειαζομαι για να κινουμαι). Ποσο κριμα τελικα...Και κατα καποιο τροπο η κλοπη αυτη δεν υποβιβασε την ποιοτητα ζωης μου; Απο εκει που χα ενα ποδηλατο σουπερ τωρα θα χω μια σαβουρα (και απο φοβο να μην ξανακλαπει). Και για τηλεοραση δεν το συζητω δεν χρειαζεται να βλεπουμε...!!

Δεν εχει τυχει να πεσω θυμα κλοπης ξανα και με πειραξε...

Εσεις θα σκεφτοσασταν να αντικαταστησετε κατι που σας εχει κλαπει με κατι καινουριο ή θα το αντικαταστουσατε με κατι 'πιο δευτερο'; Και τελικα αυτο δεν ριχνει (αμελητεα βεβαια θα μου πειτε αλλα και παλι δεν ριχνει λιγο την ποιοτητα ζωης μας;)

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

επειδή λες για εξοχικό, αν επιτρέπεις σε ποιο μέρος? Γιατί και εμένα ανοίξαν τον εξοχικό μου τον Οκτώβριο(και των υπολοίπων 6 στο συγκρότημα). Από ολους πήραν τις τηλεοράσεις, μακαρόνια ρύζια και κατεψυγμένα κρέατα (ναι!) και από εμένα εκτός την τηλεόραση, το PS2 των παιδιών με ένα χειριστήριο και ΜΟΝΟ αυθεντικά παιχνίδια, ένα αναπτήρα δώρο στο κουτί του, τρόφιμα τα οποία τα βάλανε σε μια μαξιλαροθήκη μαξιλαριού καναπέ- και άντε να βρεις το ίδιο ύφασμα-. Αν πεινούσαν καλά κάνανε και τα πήρανε τα τρόφιμα αλλά τα ηλεκτρονικά? Και καταλαβαίνεις ότι δεν θα πρέπει να αντικαταστήσω μόνο την tv αλλά και τις σιδεριές σε πορτο παράθυρα (που τα έβαλα ήδη)για να μπορώ να μείνω μέσα.

Καλησπερα pitsikoki και λυπαμαι γι αυτο που σας συνεβει!

Προσωπικα,δε θεωρω πως ενα τετοιο γεγονος θα υποβιβαζε την ποιοτητα της ζωης μου μονο και μονο γιατι θα αναγκαζομουν για παραδειγμα να αντικαταστησω κατι που κλαπηκε με κατι αλλο δευτερης ποιοτητας!

Αντιθετως θα ετρεμα μονο στην ιδεα οτι ξενοι ανθρωποι παραβιασαν ιδιωτικο μου χωρο οπου θα μπορουσα εκεινη τη στιγμη να ειμαι μεσα εγω και η οικογενεια μου!

Ειναι λυπηρο οταν κλεβουν πραγματα για τα οποια εχεις σπαταλησει ενα αξιοσεβαστο ποσο!Και θα εκνευριζομουν αφανταστα!

Θα κοιτουσα να αντικαταστησω αυτα που θα μου ηταν πιο απαραιτητα!Οπως αναφερεις,το ποδηλατο ειναι το μεσο με το οποιο μετακινησε,οποτε αντικειμενο που χρηζει προτεραιοτητος!

Να μην σας τυχει ξανα κατι τετοιο,σε κανεναν μας!:)

0QVLp2.pngkdBmp3.png

επειδή λες για εξοχικό, αν επιτρέπεις σε ποιο μέρος? Γιατί και εμένα ανοίξαν τον εξοχικό μου τον Οκτώβριο(και των υπολοίπων 6 στο συγκρότημα). Από ολους πήραν τις τηλεοράσεις, μακαρόνια ρύζια και κατεψυγμένα κρέατα (ναι!) και από εμένα εκτός την τηλεόραση, το PS2 των παιδιών με ένα χειριστήριο και ΜΟΝΟ αυθεντικά παιχνίδια, ένα αναπτήρα δώρο στο κουτί του, τρόφιμα τα οποία τα βάλανε σε μια μαξιλαροθήκη μαξιλαριού καναπέ- και άντε να βρεις το ίδιο ύφασμα-. Αν πεινούσαν καλά κάνανε και τα πήρανε τα τρόφιμα αλλά τα ηλεκτρονικά? Και καταλαβαίνεις ότι δεν θα πρέπει να αντικαταστήσω μόνο την tv αλλά και τις σιδεριές σε πορτο παράθυρα (που τα έβαλα ήδη)για να μπορώ να μείνω μέσα.

Πευκοχωρι Χαλκιδικης. Το ιδιο και σε μας. Μπηκαν σε τρια σπιτια. Τροφιμα δεν ειχαμε για να παρουν. Πηραν οτι μπορουν να πουλησουν. Και μου λεγε ο ανδρας μου να τα φερουμε τα ποδηλατα και γω του πα ελα μωρε που να τα κουβαλαμε βαλτα μεσα στο σπιτι. Ποιος τον ακουει τωρα!!

tALVp3.png

Καλησπερα pitsikoki και λυπαμαι γι αυτο που σας συνεβει!

Προσωπικα,δε θεωρω πως ενα τετοιο γεγονος θα υποβιβαζε την ποιοτητα της ζωης μου μονο και μονο γιατι θα αναγκαζομουν για παραδειγμα να αντικαταστησω κατι που κλαπηκε με κατι αλλο δευτερης ποιοτητας!

Αντιθετως θα ετρεμα μονο στην ιδεα οτι ξενοι ανθρωποι παραβιασαν ιδιωτικο μου χωρο οπου θα μπορουσα εκεινη τη στιγμη να ειμαι μεσα εγω και η οικογενεια μου!

Ειναι λυπηρο οταν κλεβουν πραγματα για τα οποια εχεις σπαταλησει ενα αξιοσεβαστο ποσο!Και θα εκνευριζομουν αφανταστα!

Θα κοιτουσα να αντικαταστησω αυτα που θα μου ηταν πιο απαραιτητα!Οπως αναφερεις,το ποδηλατο ειναι το μεσο με το οποιο μετακινησε,οποτε αντικειμενο που χρηζει προτεραιοτητος!

Να μην σας τυχει ξανα κατι τετοιο,σε κανεναν μας!:)

Ναι μωρε το ξερω. Για αυτο ειπα οτι ΛΙΓΟ ριχνει την 'ποιοτητα' αν μπορω να σου δωσω να καταλαβεις πως το εννοω:wink:. πχ. της φιλης μου της εκλεψαν το κινητο και τωρα ειναι με το παλιο της. Λες γιατι δηλ. πληρωσα κατι παραπανω να παρω κατι πιο καλο και τωρα γυριζω παλι στα παλια!! Το τραγικοτερο ειναι να εισαι μεσα-ασε ουτε να το σκεφτω!!

tALVp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρε το ξερω. Για αυτο ειπα οτι ΛΙΓΟ ριχνει την 'ποιοτητα' αν μπορω να σου δωσω να καταλαβεις πως το εννοω:wink:. πχ. της φιλης μου της εκλεψαν το κινητο και τωρα ειναι με το παλιο της. Λες γιατι δηλ. πληρωσα κατι παραπανω να παρω κατι πιο καλο και τωρα γυριζω παλι στα παλια!! Το τραγικοτερο ειναι να εισαι μεσα-ασε ουτε να το σκεφτω!!

Ναι ναι καταλαβαινω τι εννοεις!!!:)

Και ειναι κριμα,ειδικα στις εποχες που ζουμε,οπου οταν εχεις τη δυνατοτητα κοιτας να παρεις και κατι πιο καλο για τον εαυτο σου και αυτο να στο κλεβουν!

Τραγικα τα πραγματα παντως!Δε ξερεις απο που και πως να προφυλαχθεις!Ακομη δηλαδη και στα φαγητα πρεπει να βαζουμε συναγερμο!!!!

Πως μας καταντησαν!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Τα εξοχικα εχουν μεγαλο προβλημα, τα εχουν ρημαξει. Παντα ηταν θεμα τωρα πολυ περισσοτερο. Γνωστης μου το εξοχικο εξω απο την Αθηνα, ηρθαν και παρκαραν φορτηγο εξω απο την εισοδο ενω ηταν ακομα μερα και μαζεψαν τα ΠΑΝΤΑ λες και εκαναν μετακομιση. Αφησαν πισω μονο παλια φθαρμενα πραγματα και πηραν μεχρι και εσωρουχα.

Μαλιστα σε διπλανο σπιτι που ειχε πορτα ασφαλειας κλπ ανοιξαν τρυπα στον τοιχο για να μπουν.

Δεν ειναι να αφηνεις πλεον σε εξοχικα πραγματα που εχουν καποια αξια.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Τα εξοχικα εχουν μεγαλο προβλημα, τα εχουν ρημαξει. Παντα ηταν θεμα τωρα πολυ περισσοτερο. Γνωστης μου το εξοχικο εξω απο την Αθηνα, ηρθαν και παρκαραν φορτηγο εξω απο την εισοδο ενω ηταν ακομα μερα και μαζεψαν τα ΠΑΝΤΑ λες και εκαναν μετακομιση. Αφησαν πισω μονο παλια φθαρμενα πραγματα και πηραν μεχρι και εσωρουχα.

Μαλιστα σε διπλανο σπιτι που ειχε πορτα ασφαλειας κλπ ανοιξαν τρυπα στον τοιχο για να μπουν.

Δεν ειναι να αφηνεις πλεον σε εξοχικα πραγματα που εχουν καποια αξια.

Aυτο ξαναπεστο!!Τιποτα δεν ειναι να αφηνεις...Αχ...και εκανα ολοκληρη ιστορια στον ανδρα μου να μην φερουμε πισω τα ποδηλατα...ποσο μετανιωνω τωρα...Εμεις να μαστε καλα, υγεια κοριτσια πανω απο ολα. Στεναχωρηθηκα δεν λεω αλλα αν το φιλοσοφησεις λιγο λες χιλιες φορες τετοια 'προβληματα' ...

tALVp3.png

Με αυτα που ακουω για τα εξοχικα λεω τελικα καλυτερα που δεν εχουμε ενα. Θυμαμαι οτι εδω και καμμια δεκαετια ακουγεται πως μπαινουν μεσα και κλεβουν οτι μπορουν να σηκωσουν. Ακομα και επιπλα της πλακας και αντικειμενα παμφθηνα οπου δεν ειναι τοσο το κοστος που τα χανεις αλλα το γεγονος οτι αναγκαζεσαι να ξαναγοραζεις απο την αρχη. Και μιλαμε για συνεχομενες κλοπες, λες και εχεις καταστημα! Ερχονται μερα με φορτηγα και δεν φοβουνται τιποτα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

εντάξει κορίτσια υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν κάνει μπάνιο στο σπίτι και έχουν χρησιμοποιήσει και το κρεββάτι!!!!!

στη δεκαετία του '90 εδώ μπαίνανε στα εξοχικά και πέρνανε, τρόφιμα και κουβέρτες!!!

τώρα φυσικά ξαναρχίσανε....

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις