Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ερωτηση για το θηλασμο

Recommended Posts

Γεια σας!

Γεννησα στις 9 Αυγουστου ενα υγιεστατο κοριτσακι με φυσιολογικο τοκετο, με επισκληριδιο αναισθησια,στις 38 εβδομαδες κυησης.Βγηκαμε κανονικα απο το νοσοκομειο καθως δεν ειχαμε ικτερο.Στις 20 Αυγουστου που επισκεφτηκαμε την παιδιατρο ειχε βαρος 3100γρ.(γεννηθηκε 3000γρ) και στις 5 Σεπτεμβριου ειχε βαρος 3700γρ.

Πρεπει να πω σ αυτο το σημειο οτι θηλαζει αποκλειστικα.Απο την αρχη ειχα προβλημα με την αριστερη μου θηλη καθως δεν ειναι πολυ εξω.Βλεπω οτι το μωρο θηλαζει σωστα δηλ.εχει την αλω στο στομα της κ οχι μονο τη θηλη. Το θεμα ειναι οτι η θηλη φαινοταν οτι της ελειπε κομματι εβγαζε υγρο αλλα δεν με πονουσε στο θηλασμο.Πηγα στο νοσ/μειο κ η μαια μου ειπε να βγαζω το γαλα το χερι απο αυτο το στηθος κ να της το δινω κ να θηλαζω απο το αλλο στηθος.Ετσι εκανα λοιπον για μια εβδομαδα κ η θηλη εχει επουλωθει σε μεγαλο βαθμο.Το θεμα ειναι οτι στην αρχη εβγαζα πολυ ευκολα το γαλα απο το στηθος και εδω κ 2 μερες δεν βλεπω να βγαινει ευκολα και νομιζω οτι εχει ελλατωθει.Επισης δεν νιωθω πρηξιμο στο στηθος οπως ενιωθα,το στηθος ειναι μαλακο.Φοβαμαι μηπως εχει ελλατωθει το γαλα μου κ δεν της φτανει γιατι τυχαινει αυτες τις 3 μερες να κλαιει κ αυτη πολυ.δεν εχω αφησει ποτε να περασουν πολλες ωρες κ ναμην βγαλω γαλα.Ημουν τυπικη σ αυτο γιατι ηξερα οτι μπορει να μειωθει αν το αφησω.Παρολα αυτα αισθανομαι διαταση στο στηθος οταν ξεκιναει να θηλαζει η μικρη αλλα οχι τοσο εντονη οσο πριν.

περιμενω απαντηση σας.

ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

dimi Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Απλά να μετράς πάνες για να είσαι σίγουρη. Η γκρίνια μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα,όχι απαραίτητα στην πείνα.

Καλό είναι νά αρχίσεις να τη θηλάζεις κι απ’αυτό το στήθος σιγά σιγά. Το μωρό μπορεί να αυξήσει την παραγωγή σου. Το μπιμπερό μπορεί να προκαλέσει και συγχιση θηλών. Συγνώμη που τα λέω έτσι βιαστικά, αλλά με τραβάει η μικρή, και πρέπει να φύγω.

Να σου ζήσει. :)

Καλημέρα, και να σου ζήσει!!! Να είναι ευτυχισμένο και καλότυχο το μωράκι σου. Να ξέρεις ότι όσο αυξάνεται η ζήτηση αυξάνεται και η προσφορά...

Εμένα η μικρή μου είχε ματώσει την αριστερή αλώ, με αποτέλεσμα τις μέρες που ήμουν στο μαιευτήριο να μην μπορώ να τη θυλάσω καθόλου απο αριστερά. Το αποτέλεσμα ήταν το δεξί στήθος να γίνει 2πλάσιο απο το αριστερό γιατί το παιδί έπινε μόνο απο κει. Η μαία μου την 4η μέρα που κατέβηκε το πολύ γάλα, κάθε 3 ώρες μου έφερνε το θύλαστρο, για να τραβάω το γάλα ( πολύ πόνος...) αλλά σιγά σιγά και μετά στο σπίτι έβαζα και τη μικρή. όλα οκ. Οπότε μην αγχώνεσαι...

Να σου ζήσει το νινί!!!

Άκουσε τα κορίτσια που θηλάζουν καιρό ξέρουν αυτές!!!

Εμένα με βοήθησαν πολύ!!!

Το νινί μπορεί να κλαίει και λόγω κολικών,επίσης όταν θέλει να το αλλάξεις ή να ρευτεί ή για φαγητό ..

...ή απλά σε καταλαβαίνουν που είσαι πρωτάρα και σου κάνουν καψόνια!!!

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΣ AVENT ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝ Κ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΤΗ ΔΕΛΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!

Α! ΑΠΟ ΠΑΝΕΣ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΛ ΧΤΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 6 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!