Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ....

Recommended Posts

Διαφημίσεις

οταν προσπαθουσαμε για παιδακι και ειδαμε οτι δεν..τοτε καναμε τις εξετασεις...για να μην λεω πολλα σε ουρολογο που πηγαμε διαγνωστηκε προστατιτιδα....μας ειπε να εχουμε επαφες κανονικα και του εδωσε καποια αντιβιωση και κατι βιταμινες,και λεει αν τυχον δεν εχω συλλαβει μεχρι 3 μηνες να ξαναπαμε,οι βιταμινες τελειωναν σε 2 μηνες μας εδωσε και ενα μην απεριθωριο,η αντιβιωση ηταν για 10 μερες αν θυμαμαι,μολις τελειωσε η αντιβωση εμεινα εγκυος...τωρα θελουμε να παμε για δευτερο πρεπει να ξαναπαμε σε ουρολογο;στο εν τω μεταξυ ειχα ρωτησει τυχαια εναν αλλο ουρολογο οταν πηγα να γραψω κατι φαρμακα για τον πεθερο και του ειπα πως ηταν η κατασταση και αν επεξε ρολο τελικα η αντιβιωση...και λεει αποκλειεται...εφοσον παιρνεις αντιβιωση μετα απο 3 μηνες θα μπορουσα να μεινω εγκυος,αρα λεει τυχαια εμεινα εγκυος δεν εφταιγε η προστατιτιδα...ο πρωτος ομως γιατρος μου ειχε πει οι αν δεν εμενα σε 3 μηνες να ξαναπηαγινα για εξετασεις...τωρα τιισχυει απο τα δυο...ο αντρας μου πρεπει να ξαναπαω σε γιατρο....τι να κανουμε...

καλησπερα σας κοριτσια..

θελω να ρωτησω κατι για προστατιτιδα....υπαρχει καποια κοπελα που να γνωριζει;;;

Όταν πριν 5 μήνες έκανε σπερμοδιάγραμμα ο άντρας μου ανάμεσα σε όλα είχε και θέμα στον προστάτη,δεν ξέρω αν ήταν προστατίτιδα αλλά πήρε χάπια. Δεν σε βοηθάω ιδιαίτερα μάλλον αλλά είπα να σου γράψω.Εσύ τι ακριβώς θες να ρωτήσεις;

9LS4p3.pngJWdVp3.png

• 3 weeks later...