Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παλίνδρομη κύηση - τι κάνουμε μετά?

Recommended Posts

Καλημέρα!

Είχα παλίνδρομη κύηση στις 7 εβδομάδες κύησης με φυσική αποβολή. Είχα λίγο αίμα για 5 μέρες και τώρα καθόλου. Πήγα στο νοσοκομείο εχθές αλλά δεν ασχολήθηκε πολύ μαζί μου ο γιατρός και έχω ακόμη κάποιες απορίες: μου είπε ότι δε χρειάζεται καθαρισμός, από τις χοριακές είδε ότι εξελίσσονται όλα φυσιολογικά από μόνα τους και μου έδωσε να πάρω 2 χάπια cytotec και τα δύο μαζί. Εγώ σωματικά δε νιώθω τίποτα περίεργο και δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να τα πάρω. Μου είπε επίσης να κάνω αργότερα μία εξέταση κολπικού υγρού αλλά σε πόσες μέρες? Και να περιμένουμε 2-3 μέρες μέχρι την επόμενη προσπάθεια για παιδάκι. Πολύ δεν είναι? Δε θα το επιδιώξω αλλά αν τύχει να μείνω έγγυος νωρίτερα θα είναι τόσο επικίνδυνο? Όπως καταλάβατε χρειάζομαι μία δεύτερη γνώμη αλλά μέχρι να δω άλλο γιατρό μήπως έχει καμιά σας παρόμοια εμπειρία να με βοηθήσει?

Διαφημίσεις

καλημέρα gina77, λυπάμαι πολύ που το βίωσες αυτό.....αλλά ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές σου...!!!

συνήθως στη φυσική αποβολή δε χρειάζεται απόξεση για να καθαρίσει η μήτρα γιατί το κάνει μόνος του ο οργανισμός με την περίοδο που σου ήρθε...

τα χάπια που σου είπε να τα πάρεις άσχετο πως νοιώθεις καλά σωματικά, κάπου χρειάζονται....τώρα με την εξέταση του κολπικού υγρού δε μπορώ να σου πω κάτι γιατί δε γνωρίζω ακριβώς αλλά ρώτα τον να σε ενημερώσει!!!

προφανώς ήθελες να γράψεις 2 με 3 μήνες και όχι μέρες ε???

από προσωπική εμπειρία αλλά στη δική μου περίπτωση με απόξεση, ο γιατρός μου είπε να περιμένω 1 με 2 κύκλους και μετά να ξεκινήσω!!!!

και αυτό για λόγους ασφαλείας για τη μήτρα που παθαίνει ένα είδος σοκ.......μέχρι να επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα....

επειδή μίλησα μαζί του προχθές που πήγα να με εξετάσει μετά την πρώτη μου περίοδο μου είπε πως μπορώ να ξεκινήσω και πάλι τις προσπάθειες γιατί όλα είναι καλά!!!!

εφόσον είμαι έτοιμη ψυχολογικά να μη φοβάμαι τίποτα, οπότε κάτι τέτοιο θα ισχύει και σε σένα!!!! αν τύχει λοιπόν και μείνεις σύντομα έγκυος δε νομίζω να έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, ξέρω αρκετες κοπέλες που τους έτυχε και όλα πήγαν μια χαρα!!!!!:)

LzEcp2.png

• 1 month later...

γεια σας κοριτσια.

ειχα κ εγώ παλλίνδρομη κύηση 8 εβδομάδων. η αποβολη έγινε με χαπια στισ 25/1. Μου πήρε καπου 20 μέρες να καθαρίσω τελείως. Εμενα ο γιατρος μου είπε οτι μολις μου έρθει περίοδος μπορώ αμεσως να ξαναπροσπαθήσω. Απλα το θέμα μου είναι οτι τώρα ειμαι 40 ημέρες μετα και ακόμα δεν έχω περιοδο. Εσάς σε πόσο καιρο σας ήρθε?