Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εξάλειψη τραχήλου σχεδόν 50%

Recommended Posts

Αύριο μπαίνω στην 38η εβδομάδα. Σήμερα κάναμε πρώτη φορά κολπική εξέταση και ο γιατρός είδε περίπου 50% εξάλειψη τραχήλου. Έψαξα παντού εδώ μέσα και στο google να δω αν είναι καλό αλλά δεν βρήκα απάντηση. Εμένα γιατί μου φαίνεται μικρό ποσοστό για την εβδομάδα που είμαι; Θεωρώ ότι θα πάρω όλο τον μήνα και θα κλείσω και την 40η εβδομάδα. Εκτός αν η εξάλειψη τραχήλου γίνεται μέσα σε λίγες ώρες έως κάποιες μέρες. Έψαξα πληροφορίες αλλά δεν βρήκα πουθενά δυστυχώς...κάποια που να ξέρει κάτι σχετικό;:confused:

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα , μην αγχωνεσαι γιατι συμβαινει...Εγω ειχα εξαλειψη τραχηλου 30% στην 36+5 και γεννησα 38+2...Μην σε αγχωνει , σημασια εχει οτι εχεις μπει στην διαδικασια και μπορει να παρει απο 1 μερα εως μια εβδομαδα!!

Και εγώ τα ίδια είχα!Μην σε ανησυχεί κάτι.Σίγουρα αυτό σημαίνει ότι ανα πάσα ώρα μπορεί και να έρθει η ωρα του τοκετού αλλά μην σε αγχώνει αυτό.Ουτως η άλλως όταν μπαίνεις στην 38η εβδομάδα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Έψαξα πληροφορίες αλλά δεν βρήκα πουθενά δυστυχώς...κάποια που να ξέρει κάτι σχετικό;:confused:

Καλημέρα και με το καλό!

Ο γιατρός σου τι σου είπε? Απλά ότι είναι 50%?

Τι σημαίνει αυτό δεν σου είπε???????? :shock:

Δεν με αγχώνει με την κακή έννοια!! Ήθελα να δω αν είναι ενθαρρυντικό βρε κορίτσια,αν πάμε καλά,δηλαδή αν οδεύουμε προς τοκετό γιατί κουράστηκα!! :PΕυχαριστω για τις απαντησεις!

vpCFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και με το καλό!

Ο γιατρός σου τι σου είπε? Απλά ότι είναι 50%?

Τι σημαίνει αυτό δεν σου είπε???????? :shock:

Καλημέρα και σε σένα!!

Και δεν το είπε καν σε μένα να φανταστείς! Το είπε στον βοηθό του και έφυγε πήγε δίπλα να εξετάσει την άλλη. Πηγαίνω σε νοσοκομείο,εκεί μπάινουμε μία έγκυος και μία που έχει εξέταση για γυναικολογικά. Εξέτασε εμένα λέει στον βοηθο του έχει εξάλειψη τραχήλου σχεδόν 50% και φεύγει να πάει να εξετάσει στο δίπλα δωμάτιο την άλλη λέγοντάς μου απλά τα λέμε την άλλη εβδομάδα!!:rolleyes::rolleyes:πάντα έτσι κάνει!:cry:

vpCFp2.png

Κοριτσι μου υπομονη !!πλησιαζεις σχεδον...σε καταλαβαινω οτι εχεις κουραστει δεν ειναι ευκολο αλλα κανε λιγο υπομονη!!!Λιγο εμεινα τοσο δα!!

Σου ευχομαι να εχεις μια τελεια γεννα με ενα πονο και ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου χχχχ:P:p:p

... Εξέτασε εμένα λέει στον βοηθο του έχει εξάλειψη τραχήλου σχεδόν 50% και φεύγει να πάει να εξετάσει στο δίπλα δωμάτιο την άλλη λέγοντάς μου απλά τα λέμε την άλλη εβδομάδα!!:rolleyes::rolleyes:πάντα έτσι κάνει!:cry:

:):):)

Όλα καλά θα είναι, μην ανησυχείς, αφού σου είπε τα λέμε την άλλη βδομάδα! [και συγνώμη που μπήκα σφήνα στην κουβέντα χωρίς να έχω εμπειρία για να σου απαντήσω σ' αυτό που ρώτησες, απλά μου κίνησε την περιέργεια!

επαναλαμβάνω τις ευχές τις Μαρκέλας, να είσαι καλά!]

BarbieAmelie τι μου θυμίζεις τώρα!!!Την ημέρα που γέννησα το μεσημέρι με είδε η μαία και μου είπε οτι ο τράχηλος είναι μισο-εξαλειμμένος και οτι θέλω ακόμα..αλλά μέχρι το βράδυ γέννησα και μάλιστα πολύ γρήγορα..μην ανησυχείς είσαι σε καλό δρόμο,με το καλό και με ένα πόνο!!

[img]http://lb4m.lilypie.com/9e1Dp2.png[/img]
[img]http://lb2m.lilypie.com/aMfRp2.png[/img]

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Ξανα επαναφερω το θεμα!!!

Πριν δυο εβδομαδες μας ειπε ξαλειψη τραχηλου 50%!! Πριν μια εβδομαδα,στο επομενο ραντεβου μας ειπε μαλακος τραχηλος και μωρο αρκετα χαμηλα!! Αυριο παλι στον γιατρο,την Παρασκευη ειναι η ΠΗΤ!

Ειχα ολα τα καλα "σημαδια" και απ'ότι βλέπετε είμαι ακόμα εδώ!!! Δεν θα βγει με τιποτα ο μπεμπης...δηλαδη αν ειχα σκληρο τραχηλο,καθολου εξαλειψη και το μωρο ηταν ψηλα τι θα γινοταν?θα περιμενα εναν μηνα ακομα??:lol::lol::lol:

vpCFp2.png

οχι...μπορει απλα ν αγινονταν ολα σε μια μερα....μη σε απασχολει!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Τα νέα μας είναι ότι ακόμα δεν γεννήσαμε!! Τόσο καλές προυποθέσεις,μαλακός τράχηλος,μωρό αρκετά χαμηλά,εξάλειψη τραχήλου 50% πριν 2 εβδομάδες και ο μπέμπης κάνει νάζια....μου έχει δώσει ακόμα μια εβδομάδα περιθώριο...πφφφφ

ειναι ότι χειροτερο κοριτσια να περιμενεις και αλλο...οχι τοσο πολυ για το οτι θες να συναντησεις το μικρο σου,αγωνιας να δεις πως ειναι....ουτε για το οτι εχεις γινει περισσοτερο σαν μπαλονι....

αλλα για το οτι ειναι ψυχοφθορο,να πρεπει τρεις και λιγο να ακους το μωρο....μολις μπαινεις σε αυτην την διαδικασια,να περασεις δηλαδη την Πητ,πρεπει να βλεπεις αν κινειται το μωρο διαρκως μηπως παθει κατι....πολυ ψυχοφθορο ομως

θα προτιμουσα να μπαιναμε με προκληση και ας κατεληγε σε καισαρικη παρα αυτο το πραγμα:(τουλαχιστον θα γεννιοταν,θα τον ειχα διπλα μου να ξερω οτι ειναι καλα....τωρα ετσι μεσα στο αγχος για το αν κινειται και αν ειναι καλα...

vpCFp2.png

ta λες γιατι κουραστηκες...υπομονη λιγο εμεινε ολακαλα θα πανε!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12