Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!! Ψάχνουμε μόνιμη BABY SITTER, με εμπειρία, στα Βόρεια Προάστια, που να αγαπάει τη δουλειά της, και τα παιδάκια;) Μήπως έχετε κάτι υπ όψιν σας?Που μπορούμε να αποταθούμε για έμπιστη κυρία?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!! Ψάχνουμε μόνιμη BABY SITTER, με εμπειρία, στα Βόρεια Προάστια, που να αγαπάει τη δουλειά της, και τα παιδάκια;) Μήπως έχετε κάτι υπ όψιν σας?Που μπορούμε να αποταθούμε για έμπιστη κυρία?

Καλησπέρα σας.... μπορείτε να μου πείτε σε ποια περιοχή β.προαστείων και περίπου τις ώρες που σας ενδιαφέρουν ?

• 2 weeks later...
Καλησπέρα σας.... μπορείτε να μου πείτε σε ποια περιοχή β.προαστείων και περίπου τις ώρες που σας ενδιαφέρουν ?

Ναι με ενδιαφέρει αρχικά για part time και μετά από 1 μήνα full time, πρωινές ώρες κυρίως, 9 με 6.

Εάν θέλετε στείλτε μου π.μ να επικοινωνήσω μαζί σας, ευχαριστώ πολύ.

• 3 weeks later...
KALISPERA!EXW ENA MWRAKI 6 MINWN K 8A I8ELA KOPELA-KURIA GIA 2 FORES TIN EDBOMADA ARXIKA STA B PROASTIA..

NA TO APASXOLEI ENW 8A ERGAZOMAI ENTOS TOU SPITIOU K ARGOTERA NA TO KRATAEI K MONI TIS! AS MOU STEILEI MNM OPOIA ENDIAFERETAI...

EUXARISTW!

καλησπερα...ονομαζομαι βασιλικη ειμαι 29 ετων βρεφοκομος με εμπειρια κ συστασεις απο 5ετη εργασια σε σπιτι με 2 παιδακια.εαν ενδιαφερεστε το τηλ μου ειναι 6981148019.ευχαριστω!!:wink:

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για babysitter μωρού 5 μηνών και παιδιού 5 χρονών, με εμπειρία στη φύλαξη βρεφών και νηπίων για εργασία από 8 έως 6, Δευτέρα ως Παρασκευή. Θα επιθυμούσα να μένει στις περιοχές Γουδή, Αμπελόκηποι. Το σπίτι μου είναι κοντά σε στάση μετρό.

Σας ευχαριστώ.

Καλημέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για babysitter μωρού 5 μηνών και παιδιού 5 χρονών, με εμπειρία στη φύλαξη βρεφών και νηπίων για εργασία από 8 έως 6, Δευτέρα ως Παρασκευή. Θα επιθυμούσα να μένει στις περιοχές Γουδή, Αμπελόκηποι. Το σπίτι μου είναι κοντά σε στάση μετρό.

Σας ευχαριστώ.

Αγαπητή Sissy9,

είμαι βρεφονηπιοκόμος, με πολυετή πείρα και συστάσεις, έγγαμη, μη καπνίστρια και ενδιαφέρομαι για εργασία.

Διαμένω στο Βύρωνα.

Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μαρία

Αγαπητή Sissy9,

είμαι βρεφονηπιοκόμος, με πολυετή πείρα και συστάσεις, έγγαμη, μη καπνίστρια και ενδιαφέρομαι για εργασία.

Διαμένω στο Βύρωνα.

Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μαρία

Αγαπητή Μαρία,

στείλε μου το email σου, για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις