Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

isofix -καθισμα αναλογα το αμαξι

Recommended Posts

μολις μου ειπαν οτι το αυτοκινητο μυ ιαθετε isofix ........................οκ δεν θα σταθω στην κουταμαρα μουΠαρακατω

Οτι καθισματα ειχα μεχρι τωρα τα εενα με την ζωνη και κανενα εν ακουμοουσε καλα στο καθισμα.Στο κατω μερος/Εχω σχετικα μικρο αμαξι και ηταν λες και τα καθισματα ηταν λιγο μεγαλα.Καπου ιαβασα οτι αναλογα το αμαξι περνεις και καρεκλακι.Ξερετε κατι?Τωρα με τisofix αν τελικα παρω-γιατι ειναι και αρκετα πιο ακριβα-κανουν ολες οι βασεις σε ολα τα αμαξια?ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Telika μετα απο πολυ προσπαθεια το αμαξι μου δεν εχει τις υποδοχεσ isofix αλλα σαν 2 μεταλικους κρικους αναμεσα στην πλατη και το κατω μερος του καθισματος.Εχει δεξια και σοτ αριστερο για 2 κα;ρεκλακια....ΣΟΣ χρειαζομαι καθισμα με τα ειδικα λουρια.,...δεν βρικα τιποτα,.Στο αμαζον μονο ενα που ειχε 300 ευρω...δεν ξερω κιολας πως να τα κανω αναζητησει στα ελληνικα τα καθισματακια.Στα αγγλικα αυτοι οι κρικοι λεγονται latch...ΚΑμιο βοηθεια καποια που εχει?Μαλιστα εχει και αλλο ενα τετοιο κρικο προς τα πισω μερια κοντα στην πορτα για να δεσει και αλλο λουρι να το κραταει σταθερη στην πλατη.

Έχεις σκεφτεί να πας σε ένα μαγαζί που πουλάει καθισματάκια και να ρωτήσεις; Αυτοί συνήθως ξέρουν και μπορούν να σε κατευθύνουν.

Αλλιώς βάλε στο ίντερνετ "car seats for XXX" (όπου ΧΧΧ η μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σου) και δες τι θα σου βγάλει.